Starrider

Star Rider startades upp redan 2012 första gången. Då såldes enbart ridbyxor. Sedan gjorde vi ett uppehåll på grund av en stor satsning. Vi stängde ner shopen, åkte till Kina och träffade en rad fabriker för att jobba fram den bästa kvalitén. 2015 gjorde vi vår nya storsatsning igen, då slog vi upp portarna till www.starrider.se med ett helt nytt sortiment, toppkvalité, bra priser och smarta lösningar. Star Riders affärsidé bygger just på de ledorden. Vi vill ta fram nya produkter, tänka ”outside the box”. Att klä sig och sin häst ska vara roligt och inte kosta skjortan.

Vi har växt och blivit ett väldigt populärt märke. Star Rider är mest känd för sina fantastiskt sköna nederdelar. Vi har 100 % nöjd kund garanti på våra byxor vilket är väldigt unikt. Det finns inga skönare byxor. Vi använder bästa kvalité på silikon så att de får ett fast grepp i sadeln. Nyheter 2016 är helskodda byxor samt nederdelar i barn-storlekar.

Vi kommer finnas tillgänglig på mässorna runt om i Sverige. Nästa mässa vi står på är Göteborg Horse Show. Star Riders säte är i Norrköping. Vi har kontot på Koppargatan 11 i Norrköping där man även kan hämta upp sin beställning och slippa betala för frakt.

Idag säljer vi enbart till Sverige och Finland, men våra mål är att lansera worldwide inom en snar framtid. Vi har ett exklusivt samarbetet med varuhuset Gekås som är den enda fysiska butiken som säljer Star Riders sortiment.

Gå in på hemsidan och kika runt, www.starrider.se.  

Instagram: @teamstarrider 

Tagga din bild med #teamstarrider

    star1 star2 star3 star4 star5

star6

Instagram: @teamstarrider 

Tagga din bild med #teamstarrider

Translate »