Om mig

om_tyra

Hej, jag som driver denna blogg heter Tyra Sjöstedt. Jag har gjort mycket i livet, allt i från en egen livesänd webbshow med Isabella Löwengrig till att ha släppt en egen bok, varit VD och ägare av Style by Tyra där vi designade egna kollektioner av modekläder, en egen webshow med Kenza Zouiten. Har prytt många omslag på tidningar och gästat många tv-program.

Tillslut så tröttnade jag lite på mitt jobb-liv och saknade min tid med hästar. Jag har trots allt ridit i 16 år där jag tävlade upp till Allsvenskan med ponny. Vann faktiskt allsvenskan med min d-ponny. År 2012 så tog jag upp min ridning igen efter 8 års uppehåll. Det var fantastisk terapi att vara i stallet i jämförelsevis med Style by Tyras 800 kvadrats kontor mitt i stan.

Sedan fick jag blodad tand och började tävla. Idag har jag hunnit med att ha drivit eget inackorderingstall i Stockholm, jag har ridit i Scandinavium, haft en egen liten mini-show som heter Riding by Tyra ihop med H&M We Love Horses. Jag har tävlat i Danmark och har placeringar upp till nationella 130 och har även startat 135 med både Landfried och Bambolero. Jag har även bott på egen gård och köpt in hästar till försäljning, jag tycker det är väldigt kul att hitta fina hästar och placera dem hos rätt ryttare. Jag äger även mitt eget ridsportsmärke Star Rider.

Star Rider startade jag för att jag själv inte tyckte det fanns det jag sökte när jag började rida. Sköna, snygga, prisvärda ridkläder med smarta lösningar. Antingen satt allt åt, eller så var det jättedyrt och ofta samma färger och mönster. Star Rider har blivit väldigt framgångsrikt i Sverige och vi syns på webben samt på alla Horse Shows mässor. Star Rider säljs även exklusivt på varuhuset Gekås. Inom snar framtid kommer vi börja sälja worldwide. Idag säljer vi endast till Sverige och Finland.

Jag jobbar med Star Rider och mina två bloggar professionellt idag. Jag har den här bloggen och en personlig blogg – tyras.se- som handlar om mitt liv, vad jag gör hemma, på jobb och massor av tips. Där skrivs det inte om hästar utan det är vad denna blogg är till för. Här vill jag inspirera och motivera alla till att det går om man vill och den här bloggen handlar bara om ridsporten.

Idag har teamet runt Riding by Tyra ett antal sponsorer som ni kommer få se mer av här. Vi jobbar enbart med produkter och företag som vi verkligen stödjer och står bakom.

För att kontakta mig eller mitt team bakom mitt varumärke- kolla då under fliken kontakt.

Translate »