Mina hästar

Doris

Doris är min lilla minishettis som jag adopterade efter att jag mötte henne i ett stall. Hon charmar alla och har ett otroligt finns språng när hon hoppar. Just nu bor hon hos sin fodervärd som rider henne.

Mina hästar

Corvara

c2

e. Cornado 1, u. Roxy E, e. Rockwell
Född: 2009

Kom 27 feb 2013

Ägs i dagsläget av mig ihop med Cornelia Rylén, där hon står uppstaplad. Ser fram emot att se vad denna häst går för i framtiden. 

  Allmänt

Flörtiga Fleur

Åh så töntig rubrik att jag blir äcklad av mig själv typ, haha. Men Fleur, vad ska man säga. Hon är bedårande! Nu är hon klippt och och fick en jättefin färg! Att jag kunde klippa henne i huvudet är fortfarande ett under… men som ni ser är allt lite ojämt här och där. Det tog så lång tid att jag helt enkelt nöjde mig. Ska klippa klart allt här i veckan 🙂

Hon börjar verkligen bli en annan häst nu. Lugn, avslappnad och ett helt annat tramp. Ska bli spännande att få se vad som händer med henne, hur den här utveckligen går egentligen 🙂 Det som är bra är ju att det verkligen inte är någon brådska med nått.

w1 w2

…det värsta är att jag måste hitta en sadel som passar mig. Nu är Fredrika jättesnäll och lånar ut sin fina sadel. Men jag är lite för stor för den. Så jag blir lite framåtlutad och får liksom inte plats med knäna, rumpa och överbenet riktigt… och då sitter jag fast lite fel och hamnar i obalans. Jag är väldigt sugen på en Amerigo men måste hitta rätt sadelföretag! Har ni bra tips?

w3 w4 w5 w7

Translate »