Åby Ridklubb Norrköping

FILM- Haul från Nkpg Horse Show

Hej här kommer en haul från Norrköping Horse Show. Jag fattar ju att det inte heter ”HÅL” men just när jag säger det försvann ljudet konstigt nog… Brukar skämta och säga ”hål”. För er som inte vet så är en haul en video där man visar upp vad man köpt. Jag har aldrig handlat på Nkpg Horse Show förut men det fanns en butik som hade lite smått och gott och med saker som jag verkligen behövde.

Såhär kan ni se vad jag shoppade:

  Åby Ridklubb Norrköping

Fantastisk dag men dryga människor

Hej! Vi har haft en helt fantastisk dag! Jäklar vad underbart det är på Horse Show i Norrköping. Stort cred till Åby Ridklubb som är min hemmaklubb, som arrangerar en sådan himla bra tävling (och alltid har fint väder;)

Denice och joe har gjort ett fruktansvärt bra meeting, och jag är så himla glad att jag sålde Joe till Denice. I sommar ska de debutera 140 och jag vet att de kommer tävla 150 inom några år. Så himla kul!

Tänkte på en sak idag. Alltså hästmänniskor på tävlingar är så JÄVLA DRYGA. De är inne i sin lilla bubbla och är så sjukt fokuserade att dom blir dryga. Kan knappt snacka liksom. Såna som man pratar med och har skitkul med annars kan liksom inte prata för de är så fokuserade och inne i bubblan. Som man känner bra och brukar prata med…

Jag har inte själv märkt av det jättemkt, men har sett det med egna ögon. Och många brukar alltid säga det. ”Han kunde knappt hälsa” eller ”Det var som att man aldrig träffats”... alltså va? Så sjukt drygt! Jag känner bara: SLAPPNA AV VA FAN! Ska du rida finalen om 2 timmar så kan man fortfarande vara trevlig! Oh, den lilla bubblan alltså.

Samma sak om det gått dåligt för nån. De beter sig som snorungar. Det var nån ryttare vars häst hade 4 fel i kvalet som tydligen hoppat och av typ skrikit att den här jävla skithästen är inget att ha och den kan ju knappt lyfta på benen… ALLTSÅ LUGN!  Framför alla!? Så sjukt oprofessionellt. Folk verkar inte tänka på ditt varumärke direkt….

Sen så är ju det bra också att det även finns SJUKT trevliga människor. Så det är en liten adhd-sport. Antingen sjukt dryga eller sjukt trevliga, haha.

  Åby Ridklubb Norrköping

Världens bästa ekipage

Alltså 8:a av 130 starter! Idag höll jag på att skita ner mig av nervositet när Joe och Denice red i finalen. Men de var felfria och kom till omhoppning ihop med 7 ryttare. Så grymma! Att vara placerad ihop med Emma Emanuelsson och Linda Heed! Jag är så stolt att jag spricker!

IMG_5854.JPG

IMG_5860.JPG

IMG_5862.JPG

IMG_5858.JPG

IMG_5859.JPG

IMG_5863.JPG

IMG_5861.JPG

  Åby Ridklubb Norrköping

Laissa på äventyr

Imorgon kommer den här finaste tjejen få åka på en resa till Lysekil. Kommer bli superbra <3 Har varit i stallet hela kvällen, det gör väldigt ont i hjärtat men det gör det alltid när en häst ska åka från mig. Jag är dock övertygad att Laissa kommer få det så sjukt bra dit hon ska och att det kommer bli perfect match! IMG_4823.JPG

Translate »