Okategoriserade

Jag har ridit igen. Mille är såld. Jag har börjat skjuta.

Hej älsklingar! Det är så svårt att börja skriva såhär när jag haft en sån lång paus…Det har hänt jättemkt (som vanligt, herregud en vecka i mitt liv är typ som en normal människas hela år, haha). Bland annat: JAG HAR RIDIT!!! Förstår ni? Första gången på över ett år! Så himla sjukt…kommer gå in på detaljer och berätta allt när den nya plattformen är klar. För ingen kan väl ha missat att bloggen ska byggas om och att jag byter portal 🙂 Min nya plattform är en egen design och den kommer vara så fin, och det är ett helt unikt koncept för en blogg- åh vad jag längtar tills den är klar!

Dock så kunde detta ”ombygge” inte kommit mer lägligt, för samtidigt som bloggen byggs om så byggs ju starrider.se om, och iom det så kan jag helt enkelt fokusera på alla mina prio 1 to do:s. Det är mycket bränder att släcka när man driver företag. Det kommer alltid upp oväntade saker, och som ägare så har man ytterst ansvar och är den där allt det stora och tråkiga hamnar på. Självklart också det roliga 🙂 Men jag ligger efter väldigt mycket iom att jag haft en jobbig tid sedan olyckan. Enda sen olyckan så har jag ständigt känt mig jagad av allting som jag hamnat efter med, i både jobb privat. Så nu får jag den tiden och jag hoppas att jag hinner med allt, för efter det vill jag gärna fokusera på mina sociala kanaler ett tag, och prioritera dom.

Förutom att jag har ridit så har jag även sålt Mille. Jag säger då det, jag ska inte jobba med hästförsäljning…haha…. Jag nästan gav bort Mille nu eftersom jag vet att han kommer få världens bästa hem hos denna tjej. Jag orkar inte bry mig om pengar, jag går back flera hundratusen kronor på detta, men för mig så spelar det ingen roll- Mille förtjänar det bästa hemmet, och jag vägrar sälja honom till någon som brukar honom som en maskin för att sedan sälja honom vidare! Har haft många kända namn som hört av sig ang Mille, men jag har faktiskt struntat i det. Men det var lite coolt ändå, självaste Robert Whitaker ringde upp mig för att han var intresserad av att köpa Mille. (För er som inte vet så är han en av de mest kända ryttarna i världen). Det pinsamma var bara att jag inte förstod ett smack av vad han sa, haha. Trots att jag pratar engelska, och skriver nästan allt på engelska i mitt jobb (jag tänker även på engelska ibland har jag märkt haha) så kan jag bara inte förstå ett dugg när de har en kraftig brittisk dialekt. Efter varje mening han sa fick jag fråga om minst 5 gånger, det var lite pinsamt.

Innan har jag alltid sagt att jag inte ska spendera en enda krona på en häst, och då menar jag att de pengarna som jag äger hästar för ska användas till hästar, jag ska inte investera nya pengar på en häst, om ni hänger med? Tex: Pengarna jag säljer Mille för ska användas till en ny häst (om jag skulle vilja ha en att kunna komma ut med). Men så kände jag bara ”Näe, jag vill inte satsa nu och ha två hästar att rida, Mille måste få en trygghet och jag har faktiskt Fleur som jag älskar, känner, litar på och är trygg med”. Däremot så vet ni bakgrunden med Fleur, och jag kommer ju inte direkt kunna åka ut och träna och tävla- men jag är väldigt långt ifrån dom tankarna nu ändå… Och att ha en till häst tänker man inte kräver så mycket mer, för man är ju ändå i stallet varje dag ändå….men tro mig- det blir stor skillnad.

Just nu är jag inte där i livet, utan jag måste sakta men säkert få komma tillbaks, utan rädsla, bygga upp ett självförtroende igen. Och då passar Fleur helt utmärkt då jag känner henne innan och utantill (och älskar na). Jag vet ”vad jag får” och kan känna mig trygg. Hon har fått vila länge nu sedan hon var på nh-utbildningen (kommer berätta allt sånt här mer ingående när nya bloggen är klar och jag har tid), men Fleur behöver iallafall börja om från grunden och ta ett steg framåt- sakta men säkert. Och kan det passa bättre? Hon och jag är exakt i samma situation, så detta kommer bli jättebra.

Annars har jag jobbat på, pysslat och fixat hemma. Försöker vara här och nu, meditera, andas och vara närvarande. Det tränar jag på hela tiden. Försöker få ordning hemma, jag har rensat, rensat och åter rensat. Och jag är så glad att jag fått tillbaks min kreativa sida och gnistan för att pyssla igen 🙂 Den försvann ihop med allt annat efter olyckan. Och vet ni? Jag har även börjat skjuta! Ja, ni läste rätt! Luftgevär! Och jag är faktiskt grym- och det är så j*kla kul alltså!!! Så glad över att hittat ett intresse och hobby! Annars har jag träffat familj och mycket vänner. Sen har det tyvärr också hänt en del tråkiga saker…livet är orättvist. Berättar mer om detta nån annan gång dock. Mitt mående har gått upp och ner, för några veckor sedan så var jag inne i ett stort mörker under flera veckors tid, men det känns som att jag äntligen tagit mig ur det nu. Jag carpar dagen helt enkelt!

Jag ville bara skriva hej, jag saknar er och längtar tills tiden finns och nya konceptet är klart! Nu måste jag gå ner till Ica, ska hämta ut min bankdosa och handla lite, så kommer mamma från sitt jobb och hämtar upp mig där 🙂 Hon är påväg till Sthlm och stannar till här och pratar lite. Så jag måste skynda. Hoppas ni alla mår bra, stor kram (Här kommer ett gäng selfies, lika bra att fylla på liksom, hehe.

Ps. På dessa 👆🏼två bilder här ovanför så ser ni att jag har på mig två olika solglasögon? Vet ni var dom är ifrån? ICA MAXI!!! Hahaha…men fan så snygga va? Hade nog köpt de översta (skrev fel innan;) även om de var från Gucci och kostade 3000 spänn…Vissa tjejer handlar väskor…andra skor…jag är en torsk på solglasögon jag…och priset? Herregud, inte över 200 spänn per styck… så yalla till Ica tjejer!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »