Okategoriserade

Jumpsuit från Ida Sjöstedt

Hej! Jag har haft några dagar i lugnet…sen sist jag bloggade så har jag varit så trött att jag verkligen bara vilat. Idag är jag på fötter igen, men fick sitta och djupandas väldigt länge (samtidigt som jag lyssnade på en podd) för att bli av med trycket i magen och bröstet. Nu har jag en kompis här och vi ska bara ha en skön lugn kväll. Hoppas ni har en fin lördag 

Kan ju passa på att visa min ”nya” (ja, citationstecknet pga att jag köpte den för typ 10 månader sen men har inte visat upp den) jumpsuit från Ida Sjöstedt. Hade så länge velat köpa en, men jag hade tidigare bara sett klänningarna av denna modell, och en sån klänning använder man kanske inte så ofta. Det här är nämligen en jumpsuit, alltså lite mer användningbar. Och när jag gick in på Fideli, som i princip är den enda märkesbutiken i Norrköping, så hängde det EN storlek kvar av just den här. Och vad var det för storlek? Jo min storlek 😀 Och den var dessutom nedsatt lite, så självklart såg jag detta som ödet (hehe man får skapa sina ödes-moment själv ibland;) och köpte den snabbare än att jag hann blinka. Köpte även en till jättefin klänning från Ida Sjöstedt, men den får jag visa i ett annat inlägg. Kramar

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »