Okategoriserade

Hej bloggen ♥    

Jag kände att jag behövde ett break från dator och telefon igår. Jag har suttit alldeles för mycket vid mina teknik-prylar, trots att jag varit i mina ”dåliga” dagar. Hela utbrändhets-skiten är som en bomerang, det kan svänga så fort. Du skickar iväg bomerangen och får några hoppfulla och energifulla dagar, sen kommer den tillbaka och du ligger utmattad och kan inte prestera över huvud taget (addera då att även saker som att svara på ett sms, handla frukost eller tömma brevlådan räknas som en prestation för utbrända…).

Jag ska ta det försiktigt nu, hela den här grejen med Nöjesguiden/Skvallerblogg och allt lidande jag utstått under så lång tid, som nu drogs upp…det tog all min kraft. Jag lag sömnlös under flera nätter av stress och oro. Så nu måste jag backa ett steg och hitta någon sorts harmoni i allt detta. Jag vet att jag skrivit om vissa inlägg som ska komma upp. Jag har dock inte lovat, men jag hoppas ni har förståelse och respekt för situationen. Det får ta den tid det tar. Jag vill aldrig mer känna att bloggen är krävande, sen jag kom igång med den för några månader sedan så har jag inte tjänat en krona på min blogg, jag fick verkligen tillbaka känslan som jag hade för mååånga år sedan när jag tyckte det var så kul. Det ska bara vara kul och motiverande, inte krävande och kännas som en prestation.

Det jag därmed tänkte börja med, det är att jag lika gärna kan fylla i mina listor som jag måste och borde skulle vilja göra dagligen. Det ger mycket mer än vad man tror med att fylla i en sån här lista varje dag. Dock så känns lite nervöst att ”våga” skriva såhär om sig själv, här öppet. Det krävs styrka och mod att våga lyfta sig själv och prata gott om sig själv- i ren allmänhet… Men vi alla måste bli bättre på att lyfta våra mentala jag, visa tacksamhet och ödmjukhet till både oss själva och andra. Det är lätt att alltid prata om tacksamhet/ödmjukhet i former och situationer som handlar om omvärlden och sin omgivning. Men det glöms ofta bort att prata om sin tacksamhet och ödmjukhet till sig själv. Och det är där allt startar, i vår mentala bild av oss själva. Har man en självförakt och känner självhat så blir det antingen så att man absolut inte kan visa det till något eller någon- eller så blir man precis tvärtom, att man ständigt försöker visa tacksamhet till allt och alla, vilket är en flykt från sig själv.

Såna här listor ska lyfta våra positiva tankar, minnen, och att vara närvarande och medveten. Resultatet blir att man fyller på sina energi-kretsar med positiv energi. Enligt studier och vetenskap så påverkar positivitet vårt undermedvetna så extremt mycket. Visst ni att 95% av våra aktiva val och agerande sker utifrån vårt undermedvetna? Ska skriva mer om det på bloggen, det handlar mycket om attraktionslagen och att skapa det vi önskar. Så eftersom jag ändå fyller i den här listan så ofta jag förmår, så kan jag göra det här på bloggen. Jag skriver ändå alltid på massor av olika sidor, block mm, här skulle jag kunna ha allt sparat och kunna gå tillbaks och titta.

Vår mentalitet i Sverige är väldigt låg på det sätt att vi inte får sticka ut, jantelagen, vi ska lyda och formas till att inte ta för oss och ”inte tro att vi är något”. Dessa ”sanningen” som vi formas av blir sedan vår vår verklighet. Det gäller att våga bryta mönster. Nu har jag gjort egna frågor som jag sammanställt och vet fungerar, det finns ju en miljon olika listor och frågor, men de som jag skrivit är de jag tycker är mest nödvändigt. Det får inte bli för många frågor, för då blir det bara en prestation och jobbigt. Efter detta inlägg behöver jag vila min hjärna, Patrik kommer hit vid 15.00 för möte med mycket information, så jag behöver meditera och skapa utrymme för att ta emot information. Så jag hinner inte fylla i de här nu, men å andra sidan så skulle inägget då blivit 3 meter långt, haha. Men spara gärna ner mina frågor (de ligger som bilder) eller skriv av dom och testa själv att dagligen fylla i de här frågorna i två veckor.

Att starta en tuff och jobbig dag med positiv energi och positiva tankar är det enda som hjälper där och då. Jag lovar! ♥

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »