Okategoriserade

Vem är jag och vad gör jag?

Hej, alltså nu har jag suttit i tre timmar och skrivit på ETT enda inlägg!? Haha. Men jag har jag en rolig lista där man svarar på frågor och visar upp en bild till varje svar. Sedan tänker jag att det vore kul med en lista som bara innehåller bilder? Frågor som: Den här bilden beskriver dig som person, tre av de roligaste bilderna du tagit som finns på din mobil, alla bilder som jag har som profilbilder på diverse ställen. bild på ett roligt minne, bild som visar din roliga sida…osv och osv. Det är säkert någon bloggare som redan kört en sån, men jag tyckte iallafall det var en udda lite rolig idé 🙂 Så även om jag suttit såhär länge med bara ett inlägg så har jag även suttit och kollat igenom bilder, hittat gamla blogginlägg och ja, rekat lite.

Iris kom hit för någon timma sedan, hon ville inte gå hem utan hon ville vänta här medan jag bloggar. Och jag är ännu inte klar. Känner mig nästan snurrig, allt är förberett men det är några frågor till som ska besvaras, och jag kan typ inte skriva ett ord till. Så jag publicerar en #TBT grej, för jag tror att en del kanske undrar vad jag verkligen gör, vad jag jobbar med och vad jag gjort sedan Style by Tyra-tiden. Ni som följt mig vet att jag oftast inte skriver något om jobbet, men mitt ridsportsmärke har blivit otroligt framgånsrikt, det har blivit större än Style by Tyra och idag klappar jag mig på axeln över att jag åstakommit det här under de svåraste åren i mitt liv. Ihop med ett bra team såklart. Och alla läsare som jag kan exponera varumärket till, som gillar min design och våra produkter 

Så, hur ser min verksamhet ut i bolagen? Här är ett inlägg som jag kopierat in, där jag beskriver hur min verksamhet i mina bolag ser ut. Nu har det dock förändrats en del sedan jag skrev det här, te x så har jag ingen hästverksamhet längre, förutom att jag äger hästar. Ni vet ju varför jag inte rider idag, så jag behöver inte tjata om det 🙂 Jag tänkte skriva ett nytt sånt här inlägg när tiden finns. Det är mycket som ska skrivas nu, och jag vill inte lova er saker, det är en sak jag lärt mig. Att det man skriver tas på orden, skriver jag att jag ska skriva ett inlägg om en sak så förväntas det komma upp inom kort, medan jag kanske hade det i tankarna och tänker att det vore kul att skriva om. Det är en sak jag verkligen tagit åt mig, och jag ska verkligen tänka på det i fortsättningen och bättra mig på att hålla vad jag lovar.

Nu ska jag och Iris leka, hon är extremt taggad medan jag..Zzzzz…men det är härligt med barn, jag får alltid spela ut min ”barnsliga sida” när jag är med dom, och oftast när vi leker eller spelar något så är det alltid jag som blir mest taggad och är helt överexalterad, haha. Jag får ”feeling” så att säga. Ha det fint så länge. Kram
.

 

* Just nu går det inte att kommentera på Tyras.se. Inom en snar framtid kommer kommentarsfunktionen att fungera igen *

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »