Okategoriserade

Djur som tar Selfies, Del 1

Hej, något som jag ofta fastnar i är att googla efter roliga bilder. Det är så himla rogivande. Idag har jag aldrig kommit igång. Ni vet att jag skrivit att jag flera gånger har somnat på söndagen och vaknat på tisdagen? Sjukt läskigt, förstå vilken panik man får när man vaknar och tror att det är måndag…så kollar man på telefonen och så är det tisdag…fy alltså. Jag har till och med haft flera som varit här och knackat på, men jag vaknar inte… jag som annars vaknar om en mus går på golvet…

Idag var det bara tur att jag hade en kompis som sov här, annars hade det hänt igen. Har varit så sliten att det knappt finns ord för det. Huvudet och kroppen som väger ett ton, det blixtrar i huvudet och allt bara värker. Jag vill inte ha det såhär, men det har med ptsd:n att göra. Att jag är så nervig och hyper, enda tills jag stupar. Det blev en lugn dag iallafall. Eller det är ju en definition, har kanske inte vilat hjärnan direkt, men kroppen 😊

Imorgon är en ny dag, möte med Patrik och avtalsförhandlingarna med tyskarna fortsätter. Har ett inköp som måste göras, diskuterar med kineserna om lite bättre villkor just nu, då vi är av deras bättre partners i Europa. Håll tummarna! Tills dess får ni lite bilder som jag hoppas gör att ni drar på smilebanden. Djur alltså 😂 De är ju precis som vi 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »