Okategoriserade

Så långt ifrån mitt förra liv…

Jag har ännu inte kunnat somna. Jag har någon slags oro i mig som jag inte kan sätta ord på…ni vet som när man mår dåligt men ändå inte bra. Jag har tappat bort mig själv nu sedan jag började tänka på allt det tuffa som varit. Det hade inte hänt något nytt, inget mer än vanligt, men det här drog upp gamla sår i mig. Samtidigt som jag bara inte kan se förbi allt som pågår.

Sitter och kollar lite bloggar. Ser alla inlägg med stylade outfits, posteringar där den ena är stelare än den andra. Känner igen mig så väl, jag ser det framför mig…hur man gick i en ”okej” outfit, men när man skulle fota drog man på sig sina klackar, i med passande örhängen, på med det rätta läppstiftet och posera. Man räknade ner tiden…ohhh bli klar nån gång så jag kan få ta av mig klackarna, få lätta på skärpet och kunna andas igen…haha ❤️

Även om jag drabbades av en svår utbrändhet som skadat min hjärna, som gör att jag inte kunnat haft ett normalt socialt liv på flera år- så saknar jag inte mitt förra jag ett enda dugg. För då hade jag helt andra mål, helt andra prioriteringar och jag stressade så mycket att jag aldrig uppskattade något. Hur skulle jag? Jag kunde ju inte ta tiden till att njuta.

Hur mycket jag än inte vill vara den personen som prioriterar jobb, event och röda mattan för mycket annat, så är jag så glad för alla minnen jag har. Jävlar vad vi gjorde saker på Style by Tyra…och allt jag upplevde i kenza&tyra show…? Jag blir så varm i hjärtat av tacksamhet.

Jag vet inte vad jag ska göra nu. Jag borde äta. Fan, varför ska det vara så himla svårt att göra något så enkelt!? Äta, sova och röra på sig är ju liksom grunden- och det vet jag. Det vet alla. Men ändå ska det vara så svårt att följa- eller hålla på det? Jag hatar att jag går in i såna här perioder då jag blir så insnöad i tankar och känslor att allt annat stängs ute. Nej, jag måste verkligen skärpa till mig! Hålla hårt på rutinerna. Ställa in en Skalman-klocka, annars glömmer jag! Då kan jag sitta och jobba eller skriva tills det blir mörkt ute, helt utan att ha koll på klockan, och jag känner ju ingen hunger heller… nej, jag ska ändra det här nu. Får helt enkelt sätta mig och läsa igenom min egen blogg om mina tips och råd 😂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »