Okategoriserade

I väntans tider…

Hej! Nej, jag är inte gravid och går i den väntans tid, utan idag väntas ett samtal från Nöjesguidens ansvariga utgivare. Har fått ett beslut från Justitiekanslern som jag bifogat vidare, och efter det blev det lite fart på dom. Ska bli extremt ”spännande” att prata med honom! Återkommer såklart om detta!

👆🏼 Så sjukt snygg den här västen är btw 👆🏼

Känns väldigt skönt att äntligen vara starkare och kunna ta tag i något som verkligen skapat så mkt oro och stress. Kommer aldrig få någon ro i kroppen innan den här härvan är över och upprättad!

Har suttit och skrivit lite i mitt goals-block. Hoppas kunna stryka ett av mina mål snart. Sitter och väntar på besök och ska också få ett mål Max 🙂 Har knappt ätit på tre dygn, har varit så illamående och stressad över att sitta med den här skiten. Men efter att dragit i lite trådar här och där så börjar hungern infinna sig igen. Ska bli en mysig helg, kommer behöva ta igen både matintag och många uteblivna timmars sömn…så skönt att bara få vara med en person man älskar, och framförallt: få tänka på något annat ett tag!

👆🏼 Alltså Findus 😂 Jag är så glad att ha mina djur, för de bjuder mig alltid på oväntade skratt. Dessutom i tider och situationer där det känns som att man aldrig kommer kunna vara glad igen. Den där lilla rosa korgen/bädden har funnits här i över ett år- men ingen av djuren har legat i den. Ställde tillslut ut den på altanen för att slänga den. Kommer ut idag, och vad ser jag genom fönstret? Jo att Findus tryckt och klämt ner sig i den…haha…

👆🏼 Han får ju knappt plats i den, men trots det ska ha minsann klämma sig i. Inte ligga på den övriga 2,5 meters soffa med fårskinn och päls på, utan Nähe- han ska minsann klämma sig ner i den lilla bädden 🙈

👆🏼 Fick en mugg som ser ut som denna, skickad till mig av ett företag som (bland annat) jobbar med att motverka näthat. Så gulligt, den är faktiskt lite rolig och den har faktiskt stärkt mig. Inte bara gällande det som pågått med näthatet utan i allmänhet. Jag tror verkligen på karma och att man ska vara en god människa och göra goda gärningar, för det straffar sig alltid i slutändan om man gör tvärtom. Jag känner mig trygg i min tro om det, och jag älskar att ha en ”tro” att luta sig emot och lita på när allt känns åt helvete.

👆🏼 Approå att känna sig trött och slut. Sådan matte, sådan hund…haha man blir väl som man umgås? Frågan är vem som påverkat vem i vår lilla familj här på landet…😇 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »