Okategoriserade

Sneak Peak Foundation-test

Alltså kollaaaaaaaa 👆🏼👆🏼👆🏼😱 Som ni vet så är jag ju helt skönhetsprodukt-galen, och jag har ju nämnt för er några gånger att jag ska- samt att jag håller på – med årets foundationstest! Ni får ha tålamod alltså, kom ihåg att det här tar jättemkt tid, kom ihåg att jag inte mår hundra, kom ihåg att jag gör det här enbart för att jag tycker det är roligt och att det är kul att få ger er detta tips. Kom också ihåg att jag inte får en krona betalt för det- jag får inte ens betalt alls för bloggen idag. Så just nu är det faktiskt bloggen inget jobb för mig, och det har faktiskt varit ett medvetet val pga stressen och pressen jag känt med bloggen senaste åren. Jag ville bara hitta tillbaka till skrivandet som jag älskar. Det har jag verkligen gjort, jag tror min nio månaders paus från alla sociala medier gjorde susen för mig!

Som ni vet kommer jag börja jobba med mer bloggen snart när allt är klart och allt med det prioriterande inom bolaget är klart. Och jag ska då fortsätta med mitt foundationtest. Nu hade jag Frida här en vecka och då började jag testa på henne, just för att jag då kunde ta bilderna och lägga sminket. Vi hann bara 5 stycken, så nu känner jag typ att jag måste göra om allt på mig själv ändå, för jag vill ju ha det mest perfekta resultat i testet, och då måste jag ju använda samma hud!? Haha fy faaan så onödigt…men men, vi hade kul iallafall 😜
.

👆🏼 Här ser ni ett urval (det finns några fler med i testet) på de foundation som är med i mitt test. Jag har tagit med alla mina favoriter som jag haft genom åren, några av mina vänners favoriter, samt några nya märken och foundation som jag köpt enbart för att kunna göra det här testet. Jag googlade på ”årets bästa foundation” från bland annat Elle, Bazaar, Cosmopolitan, och sedan köpte jag alla de som fanns med gemensamt på allas listor. För då tänker jag ju att de är med på allas höjdares listor så måste de ju vara jääävligt bra… Lite rolig info var att alla mina favoriter som jag redan hade hemma också fanns med på allas gemensamma listor. Alltså alla, haha…Då har jag bra smak med andra ord, hehe 😉

🏆 Jag har ju helt klart redan en förhandstippad vinnare, jag typ bara vet att den kommer vinna, haha. För den har allt, och det roliga är att det är inte ett dyrt märke utan ett fullständigt wildcard som jag använt flitigt och valt före alla andra dyra märken jag har hemma…Vilken det är säger jag ju inte än såklart, hehe…

 

 

 

 

* Just nu går det inte att kommentera på Tyras.se. Inom en snar framtid kommer kommentarsfunktionen att fungera igen *

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »