Okategoriserade

Distraherad vadå!?

Haha, jobbar man hos mig så måste man verkligen kunna distansera sig från allt som sker runt omkring en…Mina djur är verkligen översociala, och söker uppmärksamhet nonstop. Nu är vårt möte klart, och Patrik är kvar här och ska jobba hela dagen, samt imorgon. Vi har tagit en break och jobbar på från varsitt håll. Jag kan tyvärr inte sitta och prata/lyssna i flera timmar i rad, min hjärna klarar inte det så tillslut börjar allt snurra, blir yrslig, mår illa och paniken sköljer över mig. Men är jag bara noggrann med att pausa från att prata, ta små break med lite promenader eller djupandning- då går det fint!

Findus, haha… Det vi gör idag är att lägga upp en plan för olika möjligheter och riktningar vi kan ta i bolaget. Next Level Horse AB har växt otroligt fort, sedan start har vi bara lanserat två olika designer, varav den helskodda byxan lanserades efter ett år. Så första året hann vi inte mer annat än att jobba med en enda design- våra tights i olika färger, vilket kan kännas rätt sjukt när man tänker efter. Frågor jag alltid ställt mig är typ ”Vad hade hänt om jag släppt fler designer, hur hade siffrorna sett ut då?”…Men det är typisk sånt tänk som inte är bra att tänka, för det betyder att man aldrig blir nöjd, man strävar alltid efter mer och tillslut har man inte ens ett konkret mål utan målet är bara att det kan bli bättre än vad det redan är…

Igår fyllde den här härliga killen (mannen….GUBBEN??? hahaha) år (alltså Patrik, inte Findus;) Jag har redan grattat Patrik två gånger på fel datum innan igår, haha. Är det något jag är extremt superdåligt- totalt jävla värdelös helt ärligt- så är det att komma ihåg födelsedagar…? Det är bara en sorts information som aldrig nånsin går in i min hjärna…? Helt sjukt är det! Jag kan ju komma ihåg hur mycket annat konstigt som helst, typ alla telefonnummer till vänner man hade för 20 år sedan och gamla mobilnummer alla hade då… men just födelsedagar är en sån sak som aldrig sätter sig… Medan vissa människor har stenkoll och kan rabbla hela bekantskapskretsen? Men men, i och med dessa bilder så säger jag stort grattis till dig Patrik! Det är så grymt att ha en människa som kompletterar mig, min erfarenhet och min kunskap i bolaget. Att ha fått in en riktigt siffernörd i bolaget känns så grymt jäkla bra!

Jag vill faktiskt skriva lite mer om företagande och hur jag jobbar på bloggen i framtiden. Men just nu är det personliga skrivande prioriterat, men den dagen det finns mer tid till bloggen så ska det bli jättekul 🙂 Som ni märker så har jag inte nämnt så mycket om mitt jobb, vad jag gör när jag jobbar, om hur det går med företaget, alla framgångar och stora saker som händer på ganska många år….men jag vet inte, det känns som att jag själv är rädd för att bli uppfattad som skrytsam, eller att min blogg ska bli en blogg där det bara blir resultatbaserade inlägg som inte ”ger” er läsare nått… För nej, det ger ju inte mig så mycket att lägga tid och energi på att bara skriva inlägg om allt vi uppnått inom bolaget på bloggen, det är ju sånt jag redan vet…och det ger ju inte heller er något att det bara blir informationsinlägg på bloggen…

Jag tror att när man själv bloggar så väljer man att skriva om saker för att man själv skulle vilja läsa om detta på en annan blogg. Te x så är jag totalt ointresserad av att enbart läsa om resultat på en blogg- visst, gärna tips, råd, strukturer och informativt, men inte hela tiden. Det ger mig inte heller något att läsa en blogg som bara postar outfits hela tiden. Jag vill läsa om folks livsresor, deras öden, hur de tar sig upp från motgångar mm. Jag blir stärkt av det och blir mer motiverad och inspirerad av såna texter än hur många väskor någon köpt eller hur många miljoner bolaget omsatte förra året. Men allt går säkert i perioder, både för bloggare och läsare ♥

 

 

 

 

* Just nu går det inte att kommentera på Tyras.se. Inom en snar framtid kommer kommentarsfunktionen att fungera igen *

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »