Okategoriserade

Vill bara säga hej

Hej på er, hoppas att ni alla mår bra. Själv är det sådär, har inget vidare bloggsug tyvärr. Har haft några jobbiga dagar med mkt psykisk stress. Det närmar sig snart exakt ett år sedan olyckan, för mig känns det som igår. Rädslor, skräck och sorgen tar över. Ett år…utan hästar och ridning. Som var mitt liv. Helt sjukt.

Jag hoppas saker och ting rättar till sig snart. Jag får helt enkelt ta några djupa andetag medan jag inväntar mitt besök här:) Skriva en tacksamhetslista och sudda bort de negativa tankarna. Men varför ska det vara så jävla svårt i praktiken när man vet hur man bör göra? Jag är så slut i kropp och själ, det är väl därför. Pms-tid är det också… ja, nej nu ska jag vila, sen blir det att åka och handla med 900 enkronor som jag har hemma, haha. Stackars dom i butiken, men de ligger i för som jag fått av affären.

Glöm inte att det är sista dagen för att växla in sina mynt. Man får handla med mynten man har hemma, så leta ordentligt:)) kram ❤️

 

 

 

* Just nu går det inte att kommentera på Tyras.se. Inom en snar framtid kommer kommentarsfunktionen att fungera igen *

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »