Filmer

MIN FÖRSTA VLOGG PÅ ÅR OCH DAR

Hej kära läsare, förlåt för min frånvaro, men jag har fightas med livet lite senaste tiden. Det går så mycket upp och ner, och jag måste ”tyvärr” prioritera jobb med Starrider.se och annat sånt före bloggen. Det är så viktigt att vila och återhämta sig, min hjärna klarar inte av 10 timmar i sträck med intryck, prat och tänkande. Så hur mycket jag än hade velat ”trycka in” bloggen så har jag bestämt mig för att slutföra det jag gör och prioritera det viktigaste.

Men, här kommer en liten kompensation, hehehe…nämligen min första V-LOGG på år och dar! Hur länge sen var det liksom!? Jag tycker det är skitkul med film och videos, så jag kommer nog fortsätta lite med det. Haha, när andra bloggare kör challenge och visar sminkprodukter så kompletterar vi varandra rätt bra…för det här är så långt ifrån smink och skönhet, haha.

Hoppas ni gillar den? Ni kan väl lämna en kommentar på min instagram @tyra_sjostedt och berätta om ni orkar? ♥

Obs. Åter igen- varning för känsliga…och för er som är rädd för ormar…

Men försök kolla, det är skitcoolt ju? 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »