Okategoriserade

Utebliven uppdatering

Hej kära läsare ❤️ Jag har haft så ont i ryggen att jag varit sängliggandes några dagar 👎🏼 Idag är Patrik här igen och vi matar information, som ni vet så är det stora förändringar på gång. Imorgon har jag en tid för Kinesisk Medicin/Massage, hoppas det gör underverk med min rygg. Snart kommer mamma och Ines hit och hälsar på, så vi tar en liten break. Ville bara förklara varför jag inte uppdaterat, känns skittråkigt att ha så ont när man för övrigt är hyfsat ”med” psykiskt. Men efter denn stora tunga period med bolag är över så kommer jag ägna mkt mer tid åt bloggen och sånt jag tycker är kul:) Kommer hända en del saker med bloggen också, jättekul! 

👆🏼👇🏼 När pappa hämtade Mimmi så rakade vi Mimmi, och samtidigt så rakade vi bort Kottens lejonman. Var tvungen att ta en bild halvvägs in i processen, tänk om klippmaskinen lagt av när han såg ut såhär!? 😹


👆🏼 Men söta blev dom ❤️

👆🏼 Hur söt är inte Mimmis sitt-stil? 🙈😂

👆🏼 Här har vi nån annan som har det riktigt tufft…

👆🏼 Visst är Bagheera så otroligt vacker? ❤️

👆🏼👇🏼 Och Findus har det ÄNNU jobbigare i livet… fy fan för att vara katt 😂

👆🏼 Grannarna var här på en liten kaffe innan Patrik kom. Findus hittade mjölken…

👆🏼 Haha Findus är ju galen i all typ av dricka, och när han ser ett glas så pressar han ner hela huvudet i glaset. Inte lika kul när man glömt ett glas nånstans. Det tar tre sek, sen är allt utvält…

👆🏼 Alltså fy faaaan 😂 Vilken HIMLA tur att jag upptäckte det här! Jag har nämligen typ aldrig trosor på mig så jag hatar saker som sitter åt… och idag hade jag på mig dom här svala byxorna, och hade helt glömt bort att jag försökte ta en genväg till min granne genom att klättra över ett högt staket för ett tag sen…och det gick ju bra som ni ser…varför Tyra!? Haha…fastnade såklart och rev upp hela skrevet…men TUR att jag upptäckte detta innan Patrik kom hit, jag sitter ju alltid med benen isär 🙈😂😂😂


👆🏼 Vi köttar på utomhus, och Kotten fastnade för Patrik 😻 Skulle stå typ PÅ Patrik hela tiden. Lilla Kotte ❤️


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »