Okategoriserade

Tisdag och god morgon

 👇🏼 Hahaha känner ni igen er brudar? 😝

Hej 💕 Hoppas ni alla sovit gott. Det har jag! Och tack vare det så känner jag mig som en ny människa idag. Det var väldigt tufft igår hos läkaren. Jag var panikartad innan och hela jag skakade…men läkaren var jättebra, han märkte dock av att jag var kaos, så han ställde sig med ryggen mot mig och pratade istället, och så bad han mig bara blunda och andas. Det funkade:) Jag hade en muskelinflammation i hela Trapizius, som kommit pga att jag spänt mig länge och mycket. Han trodde massage/akupunktur som jag bokat in på fredag skulle funka perfekt!
Detta är Trapezius-muskeln. Alltid lär man sig något nytt. Visste inte att det fanns en sån här stor muskel, trodde allt var mer uppdelat. Men det är så sjukt för det är exakt hela den här muskeln som värker så mkt att jag mår illa 24/7 av smärta. Sjukt…


Det tog jättelång tid hos läkaren så jag hann tyvärr aldrig till optikern. Åkte till kontoret efter, och alltså herre min skapare vilken order vi håller på mer. Det kommer nog bli den första 7-siffriga fakturan jag ställer i mitt liv. Coolt. 

Det är ju inte lite kartonger. Och de är dessutom dubbelt så stora som vanliga klassiska flyttkartonger… 

Det som är kvar nu är att märka upp alla kartonger på sidan med artikelnummer, färg, storlek och antal. Egentligen ska det sitta ett A4 på varje sida av kartongerna med den infon. Men de var schyssta och sa att det räcker med att vi märker upp ens sidan. Sen ska allt packas på pallar, pallarna ska plastas in, och sen ska jag skriva en specificerad Följesedel med vad varje kartong innehåller. Schenker ska bokas och sen är det ta mig fan klart 👊🏼 Piuuh vad länge vi hållt på med den här och vad den stressat mig! Kommer kännas så skönt när den går iväg.


👇🏼 Det som känns tungt är att jag inte kan hjälpa till med något på kontoret idag. Jag kan inte bära kartonger, har ju så ont 🙁 Men å andra sidan så kommer jag ha att göra ändå… Igår när jag kom hem så var jag så trött att jag låg och halvsov/vilade i tre timmar…Sen träffade jag min underbara granne som numera blivit en jätteviktig person och trygghet i mitt liv. Hon hade med sig godis och så hade Iris ritat en teckning till mig. Alltså huuuur gulligt är det inte? 😭 (tårar av tacksamhet och glädje)…


👇🏼 Vaknade kl 05.30 efter att ha sovit konstant i 7,5 h utan att ens vakna till! Och med Mimmi såhär intill mig hela natten lång. Hon är så mysig! Kotten sover vid mina fötter, Findus bredvid på soffan och Bagheera sov på golvet precis intill mig. Alla fyra inom 2 meter- det är livet 😻

👇🏼 Mina fluffisar som jag använder varje morgon. Föresten min lilltå mår mkt bättre! Den är iallafall inte bruten, trodde nästan det först när den var 3 ggr större än vanligt. Skönt:)

👇🏼 Köpte två såna här små söta ”toppar” i marinblått och pastellrosa i Sthlm för några månader sen. Vilken slump, de var halvhalva priset och det hänger två stycken S kvar. De är inte något stretch i tyget, så det är en dragkedja på sidan och då är ju chansen inte så stor att de passar. Men när jag kom hem och testade så satt de som figursytt 👏🏼 Och vet ni det bästa? Dom kostade trettio kronor 😱

👆🏼 Haha känner någon annan kanske igen detta också? Men det är bara bra att testa, utmana sig själv och våga bryta mönster. 

👆🏼👇🏼 Någon annan som är trött. Det är alltid spännande att vakna och öppna ögonen för att se vad dom små liven hittat på eller hur dom sover. Man får sig alltid ett gott skratt ❤️

Vill passa på att gratta min älskade mamma i bloggen också ❤️ Hon fyllde år igår, men var i Sthlm så jag får fira henne efter. Min mamma- eller ja pappa också- är de finaste, bästaste, och mest underbara människorna som finns. Gud vad jag älskar er mamma och pappa ❤️

…eller Föresten! De är bäst med ett undantag! När de klippte mig som en pojke!? Alltså herregud så jag såg ut!!!???? Jag håller på att gå igenom typ en miljard gamla skivor med bilder och musik (och alltså nostalgi sentimental de luxe med gammal musik btw…). Det är för att jag vill lägga över allt på minneskort och dator istället. Jag försöker beta av några skivor varje dag, och imorse var det en dvd med filmer från när jag var liten. Fick den av mamma och pappa när jag fyllde år, så det är massor av olika klipp på mig när jag är liten. Och jag skrattade ihjäl mig… Alltså vem är det här? Och varför klipptes jag som en pojke? Och vad är det för hatt? Nej, det här måste jag verkligen ta upp med manma och pappa idag 😂

👇🏼 Nu får ni ha en riktigt jäkla bra dag! Pappa kommer hit om en timma, och jag ska överraska honom men att ha klippt Mimmi. Kommer göra skitont, men det går fort och jag vill verkligen hjälpa pappa med det…sen är det bara att sätta igång och köra 💪🏼

👇🏼 Ps, barn alltså, haha. Så underbara! De säger ju så mkt man inte är beredd på, eller ifrågasätter saker som man aldrig tänkt på. Sist jag träffade Kenza (min systerdotter) så kom en fluga flygande och sätter sig på bordet. Så tittar hon på den jättelänge. Och sen bah ”Tyra, vad tror du den där flugan tänker nu? Och var tro du den ska efter att den varit här?”… man bara…Japp! 😂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »