Okategoriserade

Cool och snygg eller töntig och ful!?

Hmm, kan inte riktigt bestämma mig vad jag tycker om den här klänningen? På ett sätt är den ju as-ball med knapparna mm. Vinrött är jag snygg i- det framhäver mina gröna 👁:on. Och guldknapparna till är 👌🏼

Men vet inte…något stör mig men jag vet inte vad? Det är ett måste med långa armar- bra! Skärningen vid halsen är snygg…men det hade varit ännu snyggare om skärningen var lite mer ”hård”, lite lite djupare och spetsigare djup. Kanske varit snygg med axelvaddar, så är det som är lite ”nördigt” i den blir mer vasst och hårt… ah, nu går det ej att lämna tillbaks så jag har inget val egentligen. 

Tänkte ju fråga er men ni kan ju inte kommentera 😂 Gällande kommentarer 👉🏼 Det är saker på G med bloggen, och jag kommer självklart öppna upp för kommentarer då. Det har varit svinskönt utan, känner mig befriad att kunna vara mig själv utan att försöka ändra om texter, skämt, ironi mm för att försöka tillfredsställa andra och undvika missförstånd (vilket jag lärt mig aldrig nånsin kommer gå ändå…). Men jag saknar diskussionerna med er, och så vet jag att jag har världens bästa och klokaste läsare som kommer med bra tips och råd. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »