Okategoriserade

Right now…

Åh vilken dag 👊🏼 Är heeeelt slut i huvudet och totalt sänkt av pollen nu…alltså shit vad det blåst pollen idag!? Sitter jag ute i tio min så är mobilen full av pollen. Inte bra, min allergi som precis lagt sig. Men men, jag har hellre allergi och detta väder än tvärtom!

Patrik och jag har köttat med info heeela dagen. Det är länge sen jag hållt igång så lång tid i rad. Hade tänkt vila tills han kom hit vid lunch, men idag vaknade jag med så mkt energi, och med 24 grader utomhus är det svårt att ligga inne och vila. Dagen har gått super, och på kontoret nu är det fullt ös! Jag stannade kvar hemma för jag är så slut i hjärnan att allt bara snurrade tillslut. Vi fortsätter med möte imorgon och går vidare i processen 💪🏼

👆🏼 Fortfarabde så varmt! Helt underbart!

👆🏼 Visst är mitt äppelträd med gången helt underbar? Så fint här ❤️

👆🏼 Gick nyss en liten promenad:)

👆🏼 Alltså hur sjukt moln är inte det här?

Det ser så jäkla häftigt ut!

👆🏼 Var tvungen att ta lite ”coolare” bilder, haha. Har verkligen fått upp mitt foto-intresse igen. Tycker det är skitkul! Springer omkring hela dagarna och fotar, testar olika vinklar, ljus mm. Coolt att allt jag tar är med min iPhone, eller hur? 

👆🏼 Puss och kram till mina läsare 😘

👆🏼 Fortsätter promenera runt på min tomt. Har nämligen hela 15.000 kvadrat tomt 😱😂

👆🏼 Har såna här fina lyktor vid infarten:)

👆🏼 Jag har även en egen liten liten skog med jättemysiga små promenadstigar på tomten. Fortsätter man här så kommer man till mitt lilla sommarhus. Ser fram emot att renovera och fixa till det i framtiden. Kommer bli så fint, och ett jätteroligt projekt 😀

👆🏼 Och sen kolla här! Det är en dal av liljekonvaljer i hela min skog!

👆🏼 Tänk när allt blommar liksom! Åh!!!

👆🏼 Findus följde självklart med på promenaden.

👆🏼 Haha har lyckats fånga Findus min när han är ”chockad”, eller undrande eller lite obekväm. Svårt att få ord på hans känsla, men den här minen är jämt den han gör…och så svansen rakt upp 😹

👆🏼 Hej hej mitt fina ”lilla” lejon:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »