Okategoriserade

Don’t hide your magic

Hej alla fina änglar 💫

Det kanske blir lite mindre bloggning några dagar, förhoppningsvis inte. Men ptsd-behandlingen var supertuff och tog alla krafter ifrån mig. Känner mig dock lite starkare nu, jag gör allt för att samla på mig krafter, positiv energi och bli av med dålig energi. Jag måste styra upp det mest akuta innan jag kan koncentrera mig på annat. Just nu har jag så lite kraft att jag måste vila och återhämta mig mer än nånsin. Men det kommer hända lite kul saker med bloggen snart. Efter prioriteringarna av företaget är klart så kommer jag ägna mig helt åt bloggandet ett tag. Känns jättekul och skönt. 

✨ Låt detta inlägg bli inspiration till dig och ditt liv ett tag. Du är unik och det är din magi- glöm aldrig det ✨

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »