Okategoriserade

Hej Lördagen!

🙏 Amen to that 👆🏼

Hej fina ni! Det har ju varit en superfin dag, ser jag kl 17.30 när mamma knackar på hos mig och väcker mig…som tur är vaknade jg till en timma innan och precis när jag skulle kolla vad klockan är ringer mamma. Jag hade nämligen frågat henne om hon kunde försöka få ut Elvanse (adhd-medicinen) från Apoteket till mig. Har hört nånstans att ens familj ska kunna hämta ut…men det kanske beror på medicin, just adhd-medicin innehåller ju nån typ av amfetamin så det är svårt. Så det gick ju inte.

Men, som tur var så svarade jag just när mamma var på Apoteket, och de hade sagt att jag kunde ladda ner Apoteket Kronans app, och på en sekund ge en fullmakt till mamma! Det gjorde jag och allt gick bra 👍🏼 Så himla bra och smart! Man loggar in med mobilt bank id bara. Så det är ett bra tips till er andra som ligger hemma sjuka och inte kan ta er till Apoteket!

Är lite piggare nu, det var kul att träffa mamma även om jag inte orkade umgås eller prata mer än 30 min. Men så utmattad är jag just nu! Skönt att få elvansen, den reder ut min hjärna och hjälper mig bra. Men idag blir det inte många knop gjorda. Försöker ta en kaffe på altanen nu och få lite luft och solljus på mig 🌞

Hoppas ni mår lite bättre! Vill ni komma i kontakt med mig så läser jag min mail [email protected], Facebook och kollar meddelande på min instagram tyra_sjostedt. När det inte går att kommentera nu så vill jag bara påminna er om att ni kan skriva till mig på andra sätt. Jag läser allt även om jag inte har kraft att svara på allt direkt ❤️ Ni som redan skrivit till mig på andra sätt- tusen tack för alla tips, råd, pepp och stöd. Love u ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »