Okategoriserade

Snygg look och sminkning

👁 Har använt den här paletten från Nyx, som heter NYX Full Throttle Eyeshadow Palette  och färgen på paletten heter ”Haywire”. Det är skiiiiffina färger i varma bronsiga orangea/bruna/röda nyanser. Kostar bara 109 kr, och letade fram att man kan köpa dom online här bland annat. Som ni ser har jag gått crazy med skuggningen- så snyggt! Hemligheten är att lägga mycket skugga under ögat! 

Många är för rädda att lägga mycket skugga där- men det ska ni, skuggan ska ner en halv centimeter under ögat! Sedan när ni lagt på mascara (för mascaran täcker en hel del), så använder ni en tops och skuggar understa kanten. Glöm inte att skuggan ska in hela vägen in mot ögat också! Kör på och bara, och justera nyans och skugga med en tops efter mascaran 🙂


👁 Förutom skuggan så gör det vita eyelinern som jag lagt på nedre insidan av ögat mycket för denna look. Se till att köpa en ”mjuk” eyeliner om ni ska lägga den där, är den torr så fastnar ingen färg. 

💄 Valde att använda ett rött läppstift som mer går åt vinröda/oxblods-hållet. Det gör looken lite mer classy, och eftersom skuggorna är så varma i tonen så hade ett klar-rött läppstift skurit sig med färgerna och tagit för mycket fokus av ögonen. Nu blir det lite mer nedtonat där det blir en bra helhet i looken. 

👱🏼‍♀️ När jag har mycket smink och stark färg på läpparna brukar jag ofta ha uppsatt hår. Också för att det inte ska bli ”för mycket”. Har man uppsatt hår blir det större fokus på sminket och dina linjer och käkben framhävs mer. Vill jag ha det lite extra stiligt så kör jag en sned bena på håret, där jag på ena sidan har håret bakom ört och på andra sidan får luggen hänga fram. Funkar alltid.

👂🏼 Väljer att inte ha örhängen då dom också skulle ta för mycket fokus från smink och hår. Det hade funkat med stora fina stora ”diamant”-örhängen som hänger ner, det hade jag valt om jag skulle på stor fest eller gala, men det blir för mycket till vardags. 

👚 Spetstoppen är en body och kommer från BikBok. Var bra många månader sedan jag köpte den så jag vet tyvärr inte om den finns kvar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »