Okategoriserade

Snygg klänning!?

Minns dessvärre inte vad webshopen hette där jag köpte den här fina klänningen 🙁 (och 77 plagg till 🙈😂…det är sant men va fan jag hade inte shoppat på ett halvår…) Dock kostade bara typ 200 spänn, allt var jättebilligt där. Det finns ju massa liknande klänningar som den jag har på mig överallt i Sverige, men ett tips är att googla på ”fashion clothes online” så kommer det upp skitmånga webshopar med snygga kläder som shippar till Sverige 👍🏼

Jag har så enormt mycket fina kläder som jag köpt senaste halvåret, som jag såklart aldrig visat upp nånstans pga mitt break från sociala medier. Därför tänkte jag att jag kan börja pumpa upp lite inlägg med dom, kan ju bara tidsinställa så att det kommer ett inlägg om dagen typ. Kanske kan vara kul med lite mode och skönhets-inlägg blandat med all misär, haha…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »