Okategoriserade

Varit vaken i 35,5 timmar- Nu hemma från revisorn

Crash pang boom. Oj, nu vet jag knappt vad jag heter längre. Mötet med min revisor gick jättebra- hon är bäst ❤ Det är mycket stort som händer på mina företag nu, och jag har tagit ett beslut som säkert kommer chockera rätt många…men allt känns så himla rätt nu!

Jag har misskött min lilla krop så mycket senaste tiden. Stackars den som ställer upp och bär mig hela dagarna. Förlåt min kropp. Om ett tag blir allt mycket lugnare, jag ska verkligen återhämta mig och börja sköta om mig själv mer. Hoppas att min allergi-chock är över nu, snälla! Jag ser oförtjänt fräsch ut, och har klarat dagen bättre än på länge, trots att jag nu varit vaken i exakt 35,5 timmar. Alltså TRETTIOFEM TIMMAR!!! Vem är jag!? Men håll tummarna nu att jag kan somna, så jag inte går in i nån slags övertrötthets-insomna skit…

Catarina på Earnst&Young- det finns ingen bättre! Utan henne hade jag inte haft några företag. Hon är en stor trygghet och stöttepelare för mig ❤ Här ritar hon upp lite planer och strategier för mina bolag, kan ni tyda? Haha ✌🏼


Alltså åh, min lilla Kotte, ensam på Norrköpings stads gata ❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »