Träningsövningar

Video- Intervjun hos Malou

Hej! Tack från hela mitt hjärta till alla er som kommenterat på instagram (tyra_sjostedt) och hört av sig till mig. Tyvärr går det inte att kommentera min blogg än. Min portal visste inte att jag skulle börja blogga så det kom lite som en chock. Men allt kommer lösa sig snart, jag vill få upp kommentarsfältet och alla nya rätta kategorier.

Intervjun med Malou spelades in i torsdags men visades igår. Jag visste att jag skulle bli ”bakis” dagarna efter jag var med på detta. Dagen blev ändå lång, körde bil till Sthlm, sminkades, gjorde intervjun, satt kvar och pratade med de fantastiska make up artisterna på TV4 som jag absolut kommer träffa igen. Tog en promenad hem med en av dom och drack kaffe och pratade. De alla kände igen allt jag pratade om. Och att få den gemenskapen där man kan dela det man går igenom är viktigt. Få prata med såna som verkligen förstår.

Gårdagen var jag helt död. Slut. Ont i kroppen. Ångest. Hjärtklappning. Ja, alla jobbiga besvär. Jag tog helt klart ut mig i torsdags, men det är så otroligt svårt att hålla tillbaka dagarna när man verkligen har energi och är glad, pigg och träffar härligt folk. Jag har accepterat att jag inte är frisk, men jag har svårt att sära på de dagar jag ”bara” gör saker av ren vilja och som är kul, och de dagar jag ”presterar” inom jobb. Även om jag gör saker som bara är kul så vet ju inte min hjärna och kropp om vad jag gör. Hjärnan blir lika trött oavsett vad jag gör för saker. Kroppen likaså. Så det jag har mest svårt att hantera nu är att stoppa mig själv de dagar jag vill och kan göra saker. Det är då det är viktigt att pausa och inte köra på.

Jag har varit kvar i Stockholm sen i torsdags och stannar inatt också. Har kattvakt och Kotten är ju med. Försöker vila upp mig. När jag mår som jag gör nu så gäller det verkligen att våga känna. Våga må dåligt. Jag vet ju att det kommer bli bättre imorgon. Jag är trygg i det nu och flyr inte undan mina jobbiga känslor. Som tur är finns ”Innan vi dör” på Svt, hehe. Ni måste se den serien om ni inte sett den, jättebra! Länk till serien kommer här. Jag sitter och gör lite mallar nu som jag jobbat med länge. Ser fram emot att kunna komma igång med dom själv, och sedan kommer jag lägga upp dom här. Har alla livs-inventeringsmallarna klara som jag ska publicera på bloggen, men jag måste hitta ett sätt att ladda upp dom så de är utskriftsvänliga för er.

Här är min intervju hos Malou. Lägger också upp hela förra intervjun nedanför, så att ni som inte vet hur allt började kan kolla om ni vill, och få lite mer historik bakom allt. Stor kram på er, ha en fin lördagskväll nu ♥ Kom ihåg att 10% av livet handlar om det som händer oss, och 90% handlar om hur vi hanterar det 

”Efter ridolyckan sommaren 2016 tog stjärnbloggaren Tyra Sjöstedt stt långt uppehåll från offentligheten och sociala medier. Hos Malou berättar hon för första gången om tiden efter ridolyckan. ”Jag blev behandlad som en knarkare av vården”, säger hon.”

”Omkring 65 000 personer i Sverige är beroende av värktabletter, men mörkertalet är stort. Populära bloggaren Tyra Sjöstedt berättade nyligen för sina följare att hon är beroende av värktabletter. Hela livet kretsar kring att ha tillgång till medicinerna. Tyra är chockad över att själv ha hamnat i den här situationen, och är samtidigt rädd för vad det ska innebära att sluta med tabletterna. I studion finns också Tobias Eriksson, chefsöverläkare vid Akademiska sjukhuset i Uppsala.”

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »