Okategoriserade

Star Rider till Gislaved

Gästinlägg: På fredag morgon till söndag kväll kommer ni kunna handla Star Rider på plats i Gislaved! Vi tar med våra storsäljare, men: vill ni köpa en viss produkt, ha en viss strl, testa en speciell byxa/kavaj/tröja- MAILA OSS så tar vi med det till Gislaved till dig! Maila [email protected] och märk mailet med ”Ta med till Gislaved”! Vi tar med allt enligt era önskemål. Betalning med kort, kontant och swish. 

Så passa på, vi har så många fina nyheter och andra snygga smarta unika produkter i sortimentet, så ta er en ordentlig titt på starrider.se. Strl för barn, vuxen (upp till strl 48 på vissa plagg), full, ponny, cob och shettis! Kläder, smycken, skärp, schabrak och det mesta till hästen och snygg stallinredning! Väldigt bra priser! Ta en utflykt till Gislaved om ni bor i närheten:) För er som vill tävla på ett jättefint meeting så kan ni efteranmäla er (ingen efteranmälansavgift) på TDB! Klasser from 1 meter-> 1.40, bra banor, stor utebana och fina priser 👏🏼 

Om ni inte vill tävla, gör en utflykt, kolla på tävlingarna, ät på fiket och träffa oss Star Rider 🌟PS. Dela gärna detta och tagga alla du känner som kanske vill hänga på dit, åka dit själva, tävla eller som kanske vill maila oss för att testa/handla något specialbeställt på plats. Vi ses där! 

                    Kramar från Star Rider gänget 🌸

4 svar till “Star Rider till Gislaved

 1. Ida skriver:

  Kommer ni till Sundbyholm summer games?

 2. Emma skriver:

  Hejsan! Jag bara måste ge er på Star Rider en stor eloge för snabb och smidig lösning vid reklamation av mina ridtights! Riktigt proffsigt bemötande från er sida och jag är såååå nöjd med mina nya ridtights! Så sträck på er och var stolta över att ni gör ett fantastiskt arbete! Mvh Emma,en mycket nöjd och glad kund

 3. Marie skriver:

  Reklam är detta inlägg, inte ett gästinlägg. Gör om och gör rätt

 4. Veronica skriver:

  Var e tävlingen i Gislaved ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »