Okategoriserade

Söndag- Flower dress

Hej på er! Vad har ni för er dessa varma dagar? 💦 Helt sjuuuukt varmt är det! Kan ni inte kommentera lite och berätta vad ni gjort i helgen? Det är så kul att läsa. Själv blev det som vi planerat- en väldigt lugn helg där vi bara tagit det otroligt lugnt och gjort exakt det vi känt för. Som vid 23.00 igår kväll, då var vi sugna på att åka till kontoret och planera lite, vi har nytt stort och jättefint kontor som ska inredas 👏🏼 Sjukt kul, och något jag kan pyssla med nu under tiden och som dessutom är skitkul!!!

Sov länge idag, hade jätteont när jag vaknade, har tydligen legat lutat mot den skadade sidan när Andreas gick upp, och det är försig bra att jag har kunnat börja göra det lite men det gör ju självklart ont. Men imorse hade Andreas dukat fram frukost, stekt bacon och ägg och fixat klart latte och satt på Solsidan- snacka om mysig morgon! Sen dess har vi bara pysslat och fixat hemma (läs Andreas har gjort det), jag har suttit på altanen i skuggan och bara tänkt och planerat veckan. Snart kommer Malin och hennes söta barn Charles hit för lite prat och fika ❤️

Trixade på mig en klänning imorse, den är helt fantastiskt! Köpte den på Ali och den såg ut såhär- MEN…. På framsidan är det en stor jävla logga med ”Dior” på…😂 Förstörde ju allt, så typiskt, varför ska dom alltid förstöra allt fint för!? Suck… Men nu har jag klippt av lappen och vänt den bak o fram, så framifrån är den ju väldigt fin iallafall 🌸

27 svar till “Söndag- Flower dress

 1. Matilda - skogsrusset.se skriver:

  Väldigt fin klänning!

  Min helg har varit fullbokad med allt från att köra lopp till att fota travtävlingarna på en annan bana och samtidigt hinna med att skjutsa runt massa barn med häst och vagn däremellan. Fullt upp i värmen med andra ord, men väldigt kul. 🙂

 2. Jessica skriver:

  Hej Tyra! Du har säkert fått hundratals kommentarer och mejl från alla dina läsare men jag känner att jag också vill dela med mig av en sak. Min bästa vän jobbade med galopphästar för ett par år sedan och jag jobbade med travhästar. En dag när vi båda var ute på banan men på olika håll så får jag plötsligt höra att min vän precis har åkt iväg med ambulans till sjukhuset. Då tror jag det värsta då jag vet att det tyvärr ibland kan gå mycket illa när man är iblandad i olyckor med hästar. När jag äntligen kommer till sjukhuset är min vän tack och lov vid medvetande och inte livshotande skadad! Hästen hon red gick omkull och landade på henne.. Hon bröt bäckenet och den ena höftkulan sprack samt så fick hon flertalet kotkompressioner och sprickor i ryggen vilket gjorde att hon blev 6 cm kortare samt det ena benet blev märkbart kortare än det andra. Hon fick sitta i rullstol i ett par månader, följt av kryckor minst lika lång tid. Men vet du vad?? Idag är hon återställd om man bortser från att hennes ena ben alltid kommer att vara lite kortare och att hon får gå till kiropraktor regelbundet, men hon jobbar och rider som vanligt och har egen häst! Ge aldrig upp! <3

 3. Astrid skriver:

  Jag har varit på meeting och det var skit varnt😅

 4. Hellofebruary skriver:

  Vilken söt klänning! Jättefin! 🙂 http://www.nouw.com/hellofebruary

 5. Hella skriver:

  När kommer svar på frågestunden ?

 6. Beatrice skriver:

  Den här helgen har jag varvat jobb med bad, häst och familjen! Älskar dom här sommar kvällarna!

 7. Hanna skriver:

  Du ser inte ut att ha särskilt ont på de där bilderna… Det skulle ju, enligt dig, ta flera månader innan du ens kunde gå, men nu står du både normalt och kan trycka ut höften rejält. Hur kommer det sig egentligen?
  Du kommer aldrig väga lägga upp den här kommentaren men jag vill bara att du ska vet att de allra flesta av dina läsare sedan första veckan efter din olycka insett att du, återigen, överdrivit och ljugit grovt om din skada. Att du känner behov av att göra sådant är sorgligt och jag undrar vad för sorts människa du är egentligen?

  1. Michaela skriver:

   Frågan är väl vad för jäkla människa du är son har behovet att kommentera som du gör!

  2. Bea skriver:

   Hon stödjer ju på det friska benet, obviously.

   1. Bea skriver:

    (Och man förstör inte bilden genom att ha en rullstol i bakgrunden om man inte verkligen behöver den)

    1. SJ skriver:

     Bea. Usch, vad menar du med att en rullstol förstör bilden?? Hoppas jag missförstått din kommentar!

  3. :D skriver:

   Vilken hemsk människa du är Hanna! Tyra behöver inte hävda sig för dig!

  4. Rebecka skriver:

   Sorgligt? Det enda som är sorgligt är din kommentar! Uppenbarligen har du något behov av att trycka till andra. Finns inget att vinna genom att kommentera som du gör, inte ens om tyra skulle ljugit om allting!

   1. Lina skriver:

    Tycker det syns rätt tydligt på bilderna att Tyra har ont, på sättet hon står och hur hon har vänster arm placerad, så sjukt onödig kommentar. Hitta något vettigare att göra istället för att sparka på den som redan ligger

  5. Marlene skriver:

   Du måste ju vara helt dum i huvudet, alltså på riktigt! Hur kan du göra dig besväret för att gå in på en blogg och skriva sånt skit!? Har hon någon skyldighet till sånna som du? Till någon?
   Du låter det gå så långt att andras antaganden blir din sanning!

   Tyra stå på dig.

  6. En som undrar skriver:

   Hur är man funtad Hanna när man skriver sådana här inlägg? Det enda sorgliga här är sådana som du som får näring genom att skriva elaka kommentarer. Jag bli uppriktig ledsen när jag funderar på hur du egentligen mår. För att du inte mår bra det är ett som är säkert. Blev det ingen ryttare av dig? Ingen bloggare? Utan bara en liten fegis som i skydd av en skärm vräker ur sig sin frustration över sin egen otillräcklighet i kommentarsfält på andras bloggar. Det om något är sorgligt.

  7. MARIA skriver:

   Herregud, hur kan du ens påstå något sådant? FRUKTANSVÄRT!

  8. Elise skriver:

   Min vän ramlade av sin häst och klev upp och märkte inte att hon brutit benet förrän någon vecka senare…när hon märkte att det värkte i benet ovanligt mycket tog hon sig till sjukhuset. Det blev gips och kryckor!

 8. Anna-Maria skriver:

  Undrar också när svaren från frågestunden kommer? Känns som ett ypperligt tidsfördriv nu när du ska ta det lugnt:)

 9. Frida skriver:

  Gud vilket pucko som kommenterat här ovan man blir ju helt häpen! vad får dom äns luft ifrån 😱
  Igår var vi på pinchos i gbg och fira syrrans pojkvän som fyllde 29 jätte gott å trevligt! Kännder som mn va utomlands när man gick ut från resturangen mitt i natten å det fortfarande va jätte varmt å skönt 😍
  Idag har jag följt med min kompis på tornespels träning , kört transport 1,5 tim så börja bilen krångla när vi nöstan va frame men vi kom fram å träna å så 🙂 sen på vägen hem så börja motor lampan att lysa igen! Stäng av bilen kör ej kontakta verkstad! 😱 Med häst där bak vindstilla å 30 grader på E20! Omg vad gör man! vi fortsatte köra en bit ändå och sen fick hennes mamma komma och så fick vi koppla på släpet med hästen i å allt oå hennes bil ist och kom hem till slut! 😊 Den andra bilen skar sig motorn på tio min senare 😱 Alla kom hem väl behållna iaf men hemskt varmt va det! 😂😆

 10. Amanda skriver:

  Så fin!

 11. Denize skriver:

  Du är grym Tyra och du klarar detta, men vad fan är det för pucko som kommenterat ovan?👆🏻 står på dig Tyra, du vet att du har vart med om en ordentlig skada vilket vi läsare också vet det är bara dem som är dumma i huvudet!! Du är Stark och Grym, heja dig 😘

 12. Emma skriver:

  Min helg bestod av att umgås med min lilla syster och min stora syster + hennes familj 🙂 Gick på Pokémon jakt med syskonbarnen och hade det jätte roligt 😀

  Tycker du är super stark som kämpar på som du gör, fortsätt i den stilen så kommer du inom snar framtid sitta på Mille igen och ge alla haters på näsan <3

 13. X skriver:

  Precis som Starrider så vill väl Dior skylta stort med sitt märke? Men håller med om att det är snyggast när märket är mer diskret.
  Krya på dig!

 14. Susanna skriver:

  Hur har det gått i värmen med alla dina skador och sår? Värme+skador är sällan en bra kombo… :/

 15. Maria skriver:

  Har tillbringat några dagar i en husvagn med ett barnbarn och min man 🙂 fin klänning, unna dig lite fint.

 16. Erica skriver:

  Jättefin klänning!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »