Okategoriserade

Lördag 

Hej här har jag installerat mig just nu i skrivande stund. Detta är min plats verkligen, där jag kan tillbringa timmar om dagen med att bara sitta och njuta, prata med vänner & familj i telefon, jobba eller bara sitta och andas ❤️ Vi hade besök av Andreas vän + kompis igår och när de åkt såg vi på ”Kanidaten”, en riktigt bra film som jag kan rekommendera. Kvällen innan det så var delar av Andreas fina familj här och åt middag och pratade, så det har varit två väldigt trevliga kvällar sedan jag kom hem 🌹

Dock så känns det lite i kropp o knopp så hela helgen nu ska vi bara vara hemma själva och vila, mysa och umgås med varandra och djuren. Ska bli väldigt skönt. Andreas åker omkring i åkgräsklipparen och klipper vår gräsmatta som är en halv hektar, det tar några timmar men han älskar det, det är hans ”terapi” kan man säga 🙂 Och jag sitter på min trapp och kan för en gångs skull glömma bort allt som hänt för en stund och bara njuta av livet ❤️

Ett svar till “Lördag 

  1. Lotte skriver:

    Stackare, jag har lite att läsa igen mig på nu men jag kan ju bara hoppas att du kryar på dig! Många kramar
    http://www.lotte4.blogspot.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »