Okategoriserade

Söndag


Hej, Söndag idag. Idag har jag ondare än vanligt. Kallas väl bakslag. Samma sak hände exakt för en vecka sen. Det gick några dagar och när jag kom ur det så kom jag ur ännu starkare än innan bakslaget. Så det ska jag tänka på nu, för denna gång känns värre än sist. Idag gjorde det så ont att jag inte ens kunde sätta mig upp i sängen själv.

När livet är tufft och slår en i ansiktet så gäller det att sätta på sig boxningshandskarna och slå tillbaka. Idag är bara en sån dag då jag knappt hittar dom. Men jag hoppas de kommer fram under kvällen så jag kan visa att jag är ännu starkare än ”det” som ger mig smällar. Vi hörs lite senare, kram

5 svar till “Söndag

 1. Elisabeth skriver:

  Styrkekramar till dig Tyra!❤️ Imorgon måste bli en bättre dag! Tänker på dig!

 2. Bea skriver:

  Styrkekramar och kärlek till dig Tyra! <3

 3. Lotta skriver:

  Seriously?!!

 4. Andrea skriver:

  Eeeuuuh!

 5. Rebecka skriver:

  Inte riktigt rätt forum för reklaminlägg….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »