Allmänt

Kampanjer

Hej! Behöver klämma in lite marknadsföring mitt i allt, men nu har vi massor bra kampanjer och erbjudanden ✨

TILL ALLA:

Nedanför här så ser ni lite av utbudet på Starrider.se. Vi erbjuder 15% rabatt på WWW.STARRIDER.SE till er alla som inte kan vara på Falsterbo! Gäller enbart till 00.00 inatt, ange kod FALSTERBO2016 i kassan.Tänk på att vi har FRI FRAKT och får byta strl eller lämna tillbaka produkter och få pengarna tillbaka om du inte är nöjd! Glöm för tusan inte bort att vi utökat vårt sortiment med typ 80%! Vi gick från cirka 5 till 30 olika kategorier på hemsidan och jag är grym på inköp (hehehe) så det finns sjukt mkt snyggt:) Så in och klicka runt, tipsa gärna era vänner på sms, Facebook, insta mm så ingen missar kampanjen ✌🏼️

Vi erbjuder ju numera också alla storlekar, Shettis, ponny, Cob och full. Ni kan söka och sortera via storlekar också om ni har en ponny och vill se vad vi har till ponny:) Vi har jättemkt snygga inredningsprylar till mkt bra priser! OBS! Glöm inte att om din STRL (eller en produkt) är slutsåld så kan du klicka på produkten och skriva in din mail så får du mail direkt när det är påfyllt! Då ser jag också vad ni är intresserade av och kan fylla på direkt!

Har ni några favoriter av det ni ser här på bilden? 🙂 (Ush avskyr att bildens kvalité försämras 10 ggr när man gör kollage på mobilen och laddar upp här. Där är dom ju klarskarpa, någon som har några tips på appar eller annat som inte försämrar kvalitén när man sparar bilderna?

TILL ER SOM ÄR PÅ PLATS I FALSTERBO:

Star Riders monter 89 är den ni ska prioritera idag om ni vill fynda!!! Idag kan ni handla upp er för resten av året, köpa julklappar och allt👏🏻 Dels kör vi ta 3 betala för 2 på ALLT (förutom rea-varor som har mer än 50% rabatt redan). Vi har sjuuukt billiga produkter som SKA bort, bland annat pikéer 50 spänn, grimmor 50 spänn, strumpor 30 spänn. Leo-schabrak o Sverige-schabrak 150 spänn. Vi har 15% rabatt på alla nya snygga schabrak och då gäller även ta 3 betala för 2 ✨ Alla nya barntights är på kampanj idag- barntights 250 kr styck!!!

Och eftersom vi bytt fabrik säljs ALLA gamla vuxentights ut nu! Det är absolut inget fel på dom bara att vi bytt tyg o silikon och allt vi säljer ska ha likadan kvalitet. De har kostat 199 kr under veckan men eftersom det är söndag idag och vi vill åka hem helst tomhänta, så kostar alla gamla tights ynka 150 kr idag!!! ETTHUNDRAFEMTIO för Star Rider tights!!! 😱 Ring era vänner, lägg upp på Facebook och fråga om de vill ha! Kampanjerna är igång- först till kvarn 🏃🏼


20 svar till “Kampanjer

 1. Betsy skriver:

  Du kanske bör märka ut detta inlägg som reklam? 🙂 Krya på dig!!

 2. Malin skriver:

  Pinsamt av dig.. Efter allt som hänt, så orkar du minsann skriva ett reklaminlägg..

  1. Linn skriver:

   Hon kanske fortfarande måste försörja sig? Jisses

  2. Bea skriver:

   Även fast hon är skadad behöver hon väl fortfarande en inkomst och Star Rider är hennes företag. Säljer de bra har hon en sak mindre att vara stressad över, så för mig verkar det helt logiskt 🙂

  3. the girl skriver:

   Det är ju faktiskt för hennes egna företag. Så ser inget fel i det.
   Det visar väl ändå att Tyra inte grävt ned sig totalt efter olyckan. Tycker man ska se det positivt att vi får läsa hennes inlägg i nuläget. Vem hade inte kastat datorn i väggen och tyckt synd om sig själv i hennes läge ?
   Så låt henne visa vad hon vill i SIN blogg så kan du läsa någon annans som inte är PINSAM !

  4. Rebecka skriver:

   Pinsamt av Tyra? Ja kan kan ju undra vem som är pinsam egentligen? Hon eller personen som känner att det är nödvändigt att trycka ner någon annan som varit med om en tragisk olycka!? Något att fundera på iaf! givetvis vill hon trots vad som hänt ändå att företaget ska gå bra och uppdatera något! Kram 💗

 3. Anonym skriver:

  Borde inte sånna här inlägg reklam märkas?

  1. :) skriver:

   Det är markerat? Lverskriften skriver KAMPANJER

 4. Marina skriver:

  Grymt tråkigt att jag inte kunde åka ner älskar ridtajtsen men plånboken tunn plus att man är höggravid och pallar knappt resan ner till Falsterbo så får jag vänta ett tag till med nya ridbyxor… Rider föstås inte nu men så fort bebis anländigt och allt är o fas ska jag upp igen

 5. Linn skriver:

  Det där var inte alla storlekar 😉 finns fortfarande de som har xfull ☺️ Fasen jag som köpte den ”gamla” kvalitén på Falsterbo i måndags för 399. När sänkte ni dom? För det är väl de som är lite tjockare i kvalitén? Krya på dig ☀️

 6. Monica skriver:

  Skulle gärna köpa ridtights men får inte fram det på sidan så hur gör jag då ? / Monica

 7. S skriver:

  Synd att man missade det 🙁

 8. Isabel skriver:

  Du är så otroligt bra Tyra, glöm inte det! Klart som fan du lägger upp om DITT EGET företag, där det är fullt med rea just nu dessutom!

  Tänkte bara, köpte tightsen på falsterbo förra söndagen. Var det de nya eller gamla materialet?

 9. Cathrine skriver:

  Bra att du fortfarande kan marknadsföra din produkt Tyra!

  Väskorna har äntligen kommit till Sverige från Usa – titta gärna in på http://www.norselake.com

 10. Chris skriver:

  Märka som reklam??? Varför det…? Vad tycker du det ser ut som??? Håller tummarna för att det går framåt med läkningen, Tyra 🍀🌻🌞

 11. Chris skriver:

  Oj då… Gick iväg 😁. Det STÅÅÅR ju allra överst: marknadsföring… Slå upp i ett lexikon vettja, ni som tydligen m å s t e ha något att klaga på 😻

 12. Hella skriver:

  Blir det något ang svar på frågestunden ?

  1. :) skriver:

   Empati, har du hört talas om det? Tyra är ALLVARLIGT SKADAD, din nyfikenhet och blogginlägg ligger nog inte högst upp på hennes att-göra-lista. Usch.

   1. Linda skriver:

    Men marknadsföring gör det…

 13. Louise skriver:

  Hej Tyra. Jag är en tjej på 15 år som driver en häst blogg. Drömmen är att den ska bli lika stor som din. Men vägen dit är lång. Jag skulle vilja ha en tävling på bloggen och då undrar jag om du skulle vilja sponsra med någonting från Start rider. Jag älskar de märket! Låter det intressant så mail gärna mig.
  [email protected]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »