Allmänt

Meddelande

Många av mina nära har erbjudit sig att gå in här och skriva ett meddelande till er om vad som hänt, men jag har inte känt mig redo och jag vill helst av allt vara den personen som skriver här till er med mina egna ord. Försöker hålla mig så kort jag kan utan att gå in på för mkt tankar och känslor för då brister det. Det här inlägget är väldigt svårt för mig att skriva, jag började skriva på det klockan 21:44 och nu är klockan 01.10 och jag har suttit här konstant men jag hamnar i chock hela tiden och kan bara sitta och stirra i skärmen i 30 minuter, allt är så enormt surrealistiskt). 

Jag tävlade i söndags och på hinder 4 så uppstod som en ”ingens fel-situation” mellan mig och Mille som tyvärr slutade väldigt illa för mig. Vi kom egentligen helt perfekt på hinder men på nått vänster så hoppade inte Mille av, jag tror han bjöd på oxern brevid och upptäckte räcket vi skulle hoppa för sent, allt blev bara helt fel. Vi låg perfekt på, jag gjorde inget fel och Mille gjorde inget fel. Som ett mänskligt fel/missförstånd där det helt enkelt bara inte finns en förklaring till varför det blev så fel. Bara ren och skär jävla otur att något så himla onödigt fel gav såna totala konsekvenser 🙁

Skadorna av avramlingen var dels att axeln drogs ur led, och på sjukhuset drogs den tillbaka i led på 3 olika ställen. På två av dom ställena runt axelleden så var det även 2 frakturer, ena mot skulderblad och andra mot nyckelben. Höften hoppade också ur led men hoppade tillbaka på plats när jag ställde mig upp, men det värsta är att jag har brutit hela bäckenbenet i sidled 🙁 Självklart ska JAG få en fraktur som ingen av läkarna på Ortoped-avdelningen nånsin sett förut:( För att förklara vilket ben det är som är brutet i höften, för er som vill veta, så vet ni att om man ligger på mage så sticker det ju upp ett höftben över troskanten/ över ljumsken… Benet börjar där och går därifrån sen runt på hela sidan på din höft/rumpa och bak ända till svanskotan…Hela det benet är brutet från sida till sida i sidled :(Om ni vet/förstår vilket ben jag menar så kan ni förstå omfattning på fraktur…helt sjukt är det…

 

Sen har musklerna runt om skelettet i höften brustit, bland annat muskeln i ländryggen som gör fruktansvärt ont. Så hur jag än rör, vrider eller vänder på mig stålar något till som 3 djupa knivhugg. Det går ej att operera någon av frakturerna heller och man gipsar inte heller på dessa ställen.  Jag befinner mig såklart fortfarande på sjukhuset och jag bör tydligen vara här i några veckor till en början… Det kommer dröja flera månader tills jag kan ens gå normalt igen. Jag klarar knappt av att skriva ut meningen utan att få panik, men de säger också att jag ska räkna med att inte ens kunna sitta på en häst på minst 6 månader…

Det är den infon jag kan lämna här nu innan jag svimmar av smärta i både kropp och själ. Vi ser när vi hörs igen, men jag har använt bloggen som stöd förut och jag tror jag kommer behöva den mer än nånsin nu 🙁

 

 

Heartbroken-but-still-smiling

 

216 svar till “Meddelande

 1. Mikaela skriver:

  😭😟 stackare! Krya på dig och tro att det ska bli bättre 💛

 2. Olivia skriver:

  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 3. Maja wilkens skriver:

  Åh nej tyra!! Åh nej!! Jag började gråta nu när jag läste!! Jag är så otroligt ledsen för din skull… 😭 fy 😢 åh är så ledsen för din skull!! Tyra ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

 4. Jessica kraft skriver:

  Men guuuud!!! Vad är det du säger??!😱😳 lilla vännen, fy fan lider verkligen med dig! En ren jäkla otur!😢 Måste vara lite traumatiskt för dig nu 😞😢 alltså finner inga ord för det! Mer än att jag och vi andra lider med dig och stöttar dig till 200%! Du är stark, du fixar detta, även om det känns som en lång väg dit så är du snart där, det går fortare än vad man anar❤️. Tusen biljoner styrke kramar till världens bästa tjej 👊🏻👊🏻 vi alla finns här 😘❤️ Tänk såhär.. Det värsta är gjort, du är övervinner allt sedan!👊🏻🐴 du och mille komma uppleva era mål, ni kommer tävla, du kommer kunna rida, du är Inte ”helt förstöd” om du förstår vad du menar, du kommer kunna gå igen det är fullt förståligt att du inte känner så just nu, men du är snart på fötterna igen och vi kommer göra allt för att peppa dig👍🏻😘💖❤️💖💖 krya på dig nu och vila upp dig och låt allt lägga sig,, det löser sig vännen, vi tror på dig 👊🏻🐴💖❤️💖💖💖 kramisar

 5. Lina skriver:

  Usch vad tråkigt! Hoppas du kryar på dig fort! Hemskt tråkigt när du precis köpt Mille och det var första tävlingen och allt. Hur blir det med honom nu? Vore tråkigt om du sålde honom. Kanske kan du skicka honom till duktig tävlingsryttare?
  Detta är ju tyvärr baksidan med sporten. Jag har också råkat ut för frakturer i samband med hästar men inte så illa som du. Det händer så lätt.
  Jag får dock inte riktigt ihop det förra inlägget med detta?

  Krya på dig!!

  1. Åsa skriver:

   Inlägget innan var från lördagens tävling vad jag förstår. Skadan skedde på söndagen…

  2. Diana skriver:

   Hon tävlade två dagar i rad! Förra inlägget är från första dagen.

 6. Hanna skriver:

  Massa kramar till dig ❤

 7. Hmm skriver:

  Hoppas de kommer att kunna fixa dig så att du i långa loppet, havtålamod, blir helt symtomfri.

  Krya på dig!

 8. Jossan skriver:

  Fy fan vad sjukt… Aaah, stackars stackars dig. Tänker på dig! Och om det är en tröst, 6 månader går fort, du är uppe i sadeln fortare än du anar ❤️ Kram och vila nu och krya på dig!

 9. Sydney skriver:

  Wow! Vilken maximal otur – verkligen tråkigt att höra – jag önskar dig all lycka till med tillfriskning och rehab framöver – KRAM!

 10. Marie skriver:

  Har nyss börjat följa dig och vet inte riktigt vad jag ska skriva….. Men en stor styrke kram ska du få Tyra❤️ Hoppas på snabb läkning och att du inte ska behöva ha så ont. Kramar i massor i natten ❤️ // Marie

 11. Jennifer skriver:

  Hej!
  Jag är en 24 årig tjej som följt dig i flera år och känt igen mig i flera av dina livshistorier. Jag vill bara försöka peppa dig just nu! En fd missbrukares tankar kan ofta tolkas fel. Jag misstänker att du kommer behöver äta massvis smärtstillande oavsett ifall du vill eller inte i princip pga smärta. Tänkt inte att det är menat att du ska gå tillbaka till samma dåliga vanor för det. Du är stark nog att stå emot! Jag tror på dig Tyra! Önskar ingen de skador du fått men fan var det tvungen att hända just dig? 🙁 MASSOR KRAMAR!

  1. AnnaKarin skriver:

   Denna tanken slog mej oxå att de finns risk att falla tebax igen när man blir allvarligt skadad å måste äta morfin.. Så se upp Tyra! Vet hur de är själv, har länge haft ett morfinmissbruk och man blir nästan ”glad” när man får äta dom igen av någon orsak.. Ta hand om dej å krya på dej!

 12. Emma skriver:

  Men herrejävlar, stackars, stackars dig! 🙁

 13. Bella skriver:

  Hoppas det ändå kan komma något bra ur detta. Ta återhämtningen efter skadan som en >total< återhämtning. Att verkligen få börja om från scratch. Det är nog en nystart (på riktigt) som du verkligen behöver. Ta chansen, du kommer att ha massvis med människor omkring dig som VILL hjälpa just D I G. Sjukvårdspersonal med olika professioner. Det är trist att det blev såhär, önskar ingen människa ont. Både du, jag och många andra vet att du kämpat tidigare mot Tramadolmissbruk och utbrändhet. Hoppas du orkar kämpa vidare, och lyckas! Ta små steg i taget. Om det är 6 månader kvar till hästryggen, ja, låt det vara det. Låt det ta den tid det tar! Att låta kropp (och själ) läka ordentligt betyder mycket för framtiden. Och då är 6 månader ganska kort tid. Ta hand om dig! Kram!

 14. Lina skriver:

  Fina fina Tyra…. Det är i sådana här lägen jag önskar att jag hade en knapp att trycka på som gjorde allting normalt igen. Jag lider verkligen med dig och hoppas att du kan hitta styrkan och genomlida detta. Jag fick gåshud över hela kroppen när jag läste ditt inlägg, snälla du krya på dig! Jag håller tummarna för dig så hårt jag bara kan!

 15. Janina skriver:

  Krya på dig!

 16. Wilma skriver:

  Allt ska givetvis hända dig❤️
  Du har klarat tuffa saker innan och du kommer klara detta också❤️ Alla styrka till dig, du är bäst och vi alla älskar dig❤️

 17. Jossan skriver:

  Åh, Tyra! 🙁
  Skickar sååå mycket styrkekramar och kärlek till dig, och jag inte ens kan föreställa mig hur det känns för dig just nu. <3<3<3

 18. Sofia skriver:

  Detta låter helt fruktansvärt, börjar nästan gråta 🙁 Du är stark och kommer ta dig igenom detta! Ta allt i din egen takt och lyssna på kroppen. Vet att detta kan låta sjukt och jag vill inte göra någon arg, men tänk om detta var ödet, och gör att du kommer återhämta dig en gång för alla om du nu får låta huvudet och psyket vila. Låt oss hoppas att det kommer något gott ur detta, och att du kommer tillbaka starkare än någonsin, även om det låter jättehemskt. Låt oss hoppas på detta. Många kramar från en trogen läsare.

 19. Bea skriver:

  Åh Tyra! Stackars människa! Lider nå hemskt med dig! Sänder tusen styrke kramar och hoppas du läker fort och bra! All kärlek!

 20. Anonym skriver:

  Åh Tyra 💔 Stay strong ❤️

 21. Carin P skriver:

  Stora kramar till dig Tyra ❤️. Vi är många som tänker på dig och hoppas du för varje dag blir lite starkare. Var rädd om dig och skriv bara här när du vill och orkar. Du är en kämpe redan i mångas ögon!

 22. Sofia skriver:

  Usch så himla tråkigt. Önskar dig all lycka till med att komma upp på fötter igen. Krya på dig <3

 23. Anna skriver:

  Men Gud Tyra! Krya på dig och lägg inte för mycket tid på att analysera, vad som har hänt har hänt och det är inget att göra åt. Fokusera på att läka och bli bättre! Ruggig otur men va sjutton *shit happens*. Skickar lite styrkekramar från en trogen läsare!

 24. Caroline skriver:

  Herregud Tyra, styrkekramar och krya på dig !!!💖💖

 25. Sara skriver:

  Stackare! Konstigt att inget ska opereras! Bäckenfrakturer, axelfrakturer opereras ju annars, eftersom de annars läker fel och bäckenfrakturer kan blöda mycket. Är det inte rena frakturer utan mer sprickor? Låter så konstigt! Och flera veckor på sjukhus, är det på någon rehabavdelning då? Hur går det med smärtlindring?
  Kram på dig!

  1. Nathalie skriver:

   Trött jag blir på människor som skriver ifrågasättande utan att veta fakta. Man opererar inte alla typ av frakturer. Speciellt inte på axel. Bäcken frakturen är som hon säger otroligt komplex (och om du kan anatomi o läser hennes förklaring.. Så låter dem frakturen tyvärr helt brutal) läkarna hade inte sett en så konplex fraktur.. Kanske därför hon behöver vara på sjukhus länge, mest troligt ligga i vissa lägen långs perioder så att allt läker rätt. Vad är din tanke med att ifrågasätta? Okunnig.. Är det enda du framstår som iaf. Massa kramar till dig Tyra.

  2. Agatha Hatt skriver:

   Om du mailar direkt till Tyra så får du säkert nummer direkt till nån av de läkare som sköter om henne. Med fullmakt får du säkert också se rtg-plåtarna så blir allting glasklart, tror du inte? 🙂 Gissar att Tyra, totalt trashad och ligger i en sjukhussäng med massor av smärta, tristesss och ångest inte känner sig jättemotiverad att reda ut alla detaljer menar jag. (Obs; en smula sarkasm)

   till Tyra: jag lider så med dig. <3 Hoppss på snabb och bra bättring!

  3. :D skriver:

   Herregud. Vilken kunnare. Jag tror mer på Tyra i detta fall än en tyckare på internet.

  4. Elin skriver:

   Det beror på, mina frakturer i axel har inte opererats eftersom läkarna bedömde att det fanns stor risk för nervskador och känselbortfall, och jag har återfått full funktion och rörlighet. Ibland är det bättre att låta det läka som det ligger.

  5. Ina skriver:

   Precis… /ssk

  6. Fia skriver:

   Tycker också det låter konstigt med bäckenfraktur, eftersom hon säger att hon varit uppe o gått med stöd. Måste vara sprickor i bäckenet hon menar?

  7. anna skriver:

   Men lägg av Sara, vart sjutton vill du med en kommentar? Vem ifrågasätter någon i detta läge? Och till vilken nytta?

   Och inte för att det spelar någon roll, men jag är läkare och avslutade nyligen mitt vikarieat på ortopeden – det är långt ifrån alla frakturer som opereras, även i axel, bäcken osv.

 26. Anna skriver:

  KRAM.
  Ledsen for din skull.
  : (

 27. Nathalie skriver:

  <3 everything's gonna be alright!

 28. Cecilia skriver:

  Otroligt tråkigt att läsa.. Har följt dig i flera år men aldrig kommenterat förut men kände nu att jag ville skicka en tanke till dig! Hoppas du blir helt återställd och att du får sitta upp på hästryggen igen ❤❤❤

 29. Jennifer skriver:

  Styrkekramar!!

 30. Helena skriver:

  Kram <3 Och krya på dig! Vi är många hästtjejer som varit i din situation, lider med dig. Men det kommer bli bra igen 🙂 kämpa på din krigare!!

 31. Alice skriver:

  Fy vad hemskt att läsa. Går inte ens att föreställa sig hur du måste känna dig nu. Många miljoner styrkekramar till dig! ❤❤❤

 32. Louise skriver:

  Meen Tyra vad fruktansvärt tråkigt !! Skönt dock att veta du lever! Krya på dig ! Massa kramar

 33. Elsa skriver:

  Hoppas på snabbt tillfrisknande <3

 34. Johanna skriver:

  Styrka och kärlek sänder jag till dej

 35. Lisa skriver:

  KRAM!!! Fyfan att allt ska hända dig..kämpa Tyra, du kommer fixa det här <3

 36. Annica skriver:

  Åh nej stackars dig! När du äntligen kände dig på G vad orättvist 😢😢😢❤️❤️❤️

 37. Nathalie skriver:

  Åh men fy… Så jäkla tråkigt 😕 Krya på dig!!

 38. LILLGAMMAL - En annorlunda mammablogg skriver:

  Åh Tyra!
  Jag känner så med dig och kan bara relatera till smärtan men inte chocken :-/
  Önskar man kunde ge dig en stor kram och berätta att saker och ting kommer falla på plats både fysiskt och psykiskt..
  För det är faktiskt så att när värsta krisen passerat så kommer du greja det här galant. Gråt och var förbannad men håll inget inom dig. Ta hjälp av vänner och familj men även samtalsstöd på sjukhuset; det behövs mer än man tror och speciellt för oss med ADHD. Ovissheten och bristen på kontroll kan äta upp en annars.
  Jag hoppas och tror det här kommer bli jättebra och OM du sen behöver operera SI-leder och liknande så kan jag starkt rekommendera Bengt Sturesson i Ängelholm. Han kan även redan nu garanterat hjälpa till om läkarna behöver konsultera någon med stor erfarenhet av skador i dessa regioner.
  Vila och ta allt i din takt nu Tyra – jag och många andra läsare finns här utan att ha baktankar och ”gotta oss i olyckor”. Resterande nättroll hoppas jag kan låta dig vara och inte ens får chans att göra sig hörda här….
  Massa kramar från http://www.lillgammal.se

 39. Maria skriver:

  Men åh! Vilken otur :.( Stort krya på dig!! <3

 40. the girl skriver:

  Jag finner inga ord ! Var inga dåliga skador du fick 🙁
  Stor krya på dig och hoppas du finner styrka i att läka skyndsamt. Tänker på dig ❤

 41. Helene skriver:

  Hej! Känner dig inte men lider med dig. Försök se den här tiden som en möjlighet att vila, tänka och återhämta dig ordentligt.
  Kram

 42. . skriver:

  Men gud! Jag själv (12 årig hästtjej) bröt bäckenet på tvåställen, men gud sidleds? Låter hemskt vilket det nog absolut är!! Jag fick inte rida på 3 månder, men när jag väl var tillbaka var inget kontaigt, möjligtvis en lite stelare ponny som ej blivit ordentligit lösgjord men jag lovar Tyra du fixar det här! En av mina absolut favorit bloggare, krya på dig, jag iaf lovar att detta kommer ordna sig, det tar tid, men det blir bättre tillslut, hoppas du mår bättre snart fina du<3<3

 43. Karin skriver:

  Oj, oj, oj! Nej men vilken otur! Stackars dig! Men som man säger, allt kommer att ordna sig till slut, du har ju väldigt snälla och goda vänner som kan ställa upp för dig med hästar, buissneses och allt som ”måste” göras. Och du kommer säkert bli bättre , det tar lite tid men varje dag blir det bättre…. Styrkekramar!

 44. Emma skriver:

  Men fy! 😢 En stor styrke & krya på dig kram. Jag håller tummarna för att allt läker som det ska. ❤️

 45. Janina skriver:

  Men fyyyy 🙁 krya på dig fina du! Styrkekramar ❤️❤️

 46. Lisa skriver:

  Men herregud!!!!
  Har följt dig ett tag nu och tycker att du vekar vara en väldigt bra människa med sunda värderingar och en bra syn på livet! Har följt dig med både glädje och lite avundsjuka 😊 då du in många avseende verkar ha ett riktigt drömliv! Blev så glad när du äntligen hittade din drömhäst i Mille och ni har sett så fina ihop. Det är ju nu oerhört tråkigt att detta har hänt och jag hoppas att allt kommer att gå så bra det bara kan. Du verkar vara en oerhört stark person med ett fantastiskt stöd från nära o kära så jag är övertygad om att du kommer att klara dig igenom den här pärsen på bästa sätt! Kämpa Tyra! 💪🏽 Styrkekramar från en trogen följare

 47. Jessica skriver:

  En vän till mig var på tävlingen och såg detta, det var ingen vacker syn! Beklagar verkligen det hemska som hänt, jag fick ont i hela kroppen bara av att läsa detta. Hoppas du kryar på set hyftsat snabbt, tänk inte på bloggen. Vi trogna läsare kommer finnas kvar även om du inte uppdaterar som vanligt!

  Styrke kramar till dig Tyra ❤️

 48. Carina skriver:

  Herregud din stackare, vilken otur du har nu när du precis köpt mille också.. Hoppas du Kryar på dig snabbt, du får se det som vilotid nu!

 49. Sara skriver:

  Känns löjligt att försöka skriva ngt. Fruktansvärt!!
  Du fixat det här! Om nån fixar det här så är det du! Du är STARK.

 50. Sara skriver:

  <3

 51. Rebecka skriver:

  Fy fan! Stackare ❤️ Hoppas du hittar ro att läka och finna dig i sjukhusmiljön.
  Men du är en stålkvinna så du blir återställd snart! Nu har du all tid i världen att både planera ett sagobröllop och starta ett nytt fantastiskt bolag bara huvudet har accepterat läget!

 52. Rosita skriver:

  Åh fy sjutton, det gjorde bara ont att läsa texten! Fina Tyra. 🙁 usch usch, vilken otur. Jag skickar många kramar till dig!! Du är stark och kommer klara av det här. Kram, kram och kram!! <3

 53. Linnea skriver:

  Tror jag slutade andas genom inlägget, såg händelsen framför mig och känner verkligen empati för dig. I allt det fruktansvärda så hoppas jag verkligen att du får något bra ut av det här. Stor kram till dig!

 54. Denize skriver:

  Fyyy vad otäckt😳 Krya på dig Tyra, du klara det här😘

 55. Dressyrryttare skriver:

  Oj. Det låter riktigt illa. Du får krya på dig!

 56. Sofie skriver:

  Nej fy Tyra va hemskt..
  Krya på dig! <3 <3

 57. viktoria skriver:

  Men alltså!! vad har du varit för hemsk människa i ditt förra liv för att förtjäna allt det här??? När ska det vända för dig? Det är fan helt otroligt hur mycket otur och motgångar du utsätts för… Tycker så oerhört synd om dig! Massa styrkekramar<3 Hoppas på en snabbare läkning än vad läkarna säger<3

 58. Sofia skriver:

  Alltså hjälp…!!! Stackare och jag önskar dig miljoners styrkekramar! Vilken jäkla otur av en avramling! Stort krya på dig nu!!

 59. Emma skriver:

  Men nej! 🙁 skickar all styrka jag kan!
  Du har ett härligt team som kommer hjälpa dig och mille! <3
  6 månader går fortare än man tror. Jag slet också sönder axeln och blev opererad i januari, nu är jag på väg tillbak igen. Sålänge du kommer gå igen så får du tänka att där kanske fanns en ängel.. <3 allt känns nog hopplöst, och allt vi skriver här litet i dagsläget men du kommer klara det! De bara är så, tro mig!

 60. Sofie skriver:

  Finner inga ord ens! 😢 så hemskt!! Kryapådej kramar Tyra! ❤

 61. Jenny skriver:

  Nej fan Tyra. Fick tårar i ögonen av att läsa detta, det känns nästan som att det inte är sant. Du kämpar ju på så jäkla mycket och råkar ut för det här! Jag hade fan blivit helt förstörd, och det är antagligen precis så du känner.
  Känner med dig och hoppas verkligen att du snart är på benen. Kämpa Tyra du är en Klippa och en stor inspiration och förebild!
  Kram

 62. Anna skriver:

  Vill också skicka massor av styrkekramar till dig! Önskar att jag kunde skriva att om du behöver hjälp så ställer jag upp. Känns som man känner dig, men du känner ju inte mig. Men du har tusentals läsare här som hejar på dig och önskar att du snart mår bättre, hoppas det ger dig lite kraft!

 63. Anna skriver:

  Fy fasen.
  Kram till dig.

 64. Tess skriver:

  Fy fasen asså.. finner inga ord. Stort krya på dig och massa kramar <3

 65. Anna skriver:

  Jättetråkigt att höra! Hoppas du känner att det börjar gå åt rätt håll snart, så att du kan börja känna dig bättre och bättre <3 Stor kram till dig!

 66. Ida skriver:

  Men fy! Jag bara ryser i kroppen när jag läser detta! Bevisa nu för alla att du är stark som f*n och tar dig igenom detta och kommer tillbaka bättre än någonsin! Vi är många här som tror på dig och du är en stor förebild för många unga tjejer! Massa kramar till dig ❤️

 67. Anna skriver:

  Varma tankar till dig, kämpa vidare Tyra!

 68. Sanna skriver:

  Du kommer att ta dig igenom det här även om det inte känns som det nu! Och det kommer bli bra! Du är en stark tjej som har klarat så mycket annat så detta kommer du också klara! Tänker på dig och skickar wn styrkekram❤️❤️

 69. Linda skriver:

  Styrkekram ❤️

 70. Helena skriver:

  Det är spnt här man fasar för att höra om eller råka ut för. Och med glädjen i Mille. Det kommer att ordna sig men det får ta sin tid. I det långa perspektivet är 6 mån en kort tid. Jag hoppas du kan fina tröst i det. Kramar till dig!

 71. Annika skriver:

  😢😢 Massor av styrkekramar!!😘❤️

 72. Bea skriver:

  Du skojar?! Låter som att det inte ens ska vara möjligt att ha så otur, ska du aldrig få ha flyt med ridningen? 🙁 Med allt du gått igenom VET jag dock att du har styrkan att klara dig igenom också, önskar verkligen bara att du inte behövt. Passa på att få lite välbehövlig vila och acceptera situationen istället för att stressa ihjäl dig över den så kommer du komma tillbaka starkare efter det här 😘

 73. Elisabeth skriver:

  Krya på dig! Och stora kramar från mig!❤️ Jag tänker på dig!

 74. Emma skriver:

  Usch vad hemskt 🙁
  Krya på dig! <3

 75. Åsa skriver:

  Massor av styrkekramar till dig <3.

 76. Patrik D skriver:

  Kämpa Tyra!!! Med allt du gått genom sista åren är jag övertygad att du kommer klara detta också på bästa sätt. Du är stark.

 77. Julia skriver:

  Skynda långsamt tyra! 💜💜💜
  Massor av styrke kramar till dig! Vi alla läsare finns vid din sida och stötta dig!💜💜 du klara detta!!💜💜💜

 78. Maria skriver:

  Stackare, otroligt hemskt och mycket smärta. Hoppas hästen är ok och att su har bra support lring dig som fixar allt det andra nu. För nu kan du ju inte göra annat än överleva och hoppas bli bra. Hoppas du får rätt och bra vård.
  Stor kram och famn till dig.

 79. AnnaKarin skriver:

  Åhh Tyra! Krya på dig, vet knappt vad jag ska säga…
  Skickar en massa kärlek till dig ändå ❤❤❤

 80. Elena skriver:

  Nej usch vad orättvist! Kram och krya på dig! ❤️

 81. Julia skriver:

  Nej fy va hemskt!
  Krya på dig<3

 82. Jessica skriver:

  Fy jag hoppas att du läker fort! din stackare 🙁 min stallkompis ramla av i våras och bröt bäckenet och något i ryggen, nu 3-4 månader senare så är hon i stallet dagligen (ger hästarna bara mat) men ändå! Hon har vart så envis och vill inget annat än upp på hästen igen. Så va envis och träna på för du är snart uppe på ryggen igen 💖

 83. :D skriver:

  Beklagar. Alla mina tankar går till dig <3

 84. Elisabeth skriver:

  28 år och börjar gråta för din skull 😭❤️
  Krya på dig! Ibland händer det konstiga saker mot vissa personer i deras liv och jag tror allt har en mening. Du har haft det tufft en längre tid men det finns nog ett syfte till det. Du är stark KÄMPA!! Tänker på dig Tyra

 85. Patricia skriver:

  Fyfasen, lider med dig 🙁 när jag var 15 så slog jag över med min ponny, dagen innan skolan började efter vinterlovet (inte alls tajmat!😜) bröt sken-och vadbenet som ett pussel, skelettbitar stack ut och fotleden paj… Skulle inte få rida på 10 månader… Hade en ”robocop” ställning och kryckor i 4 månader.. ville hellre dö. Men som tur var hade jag min underbaraste gamla b-ponny kvar som snällt skrittade runt med mig och ställningen. Det räddade mig helt! Att bara få skritta lite… Såklart inte samma sak som när bäckenet är brutet, ville bara dela med mig.. Men jag är helt återställd förutom några ärr 🙂
  Krya på dig och stor kram till dig och mille!

 86. Emma skriver:

  Men fy!! 🙁
  DÅ förstår jag din frånvaro. Krya på dig Tyra!

 87. Linda skriver:

  Men herregud.
  Jag kommenterade ditt förra inlägg, hade hört via omvägar att du brutit armen. Jag hoppades att det inte var sant. Det var det ju inte. Men jag kunde aldrig i livet föreställa mig att det skulle vara värre!!!

  När du känner dig starkare tycker jag att det är dags för en bok om ditt liv. Passa på dessa veckor när du är sängliggande och skriv om allt som hänt. Sen skriver du klart det sista om ett år när du och Mille vunnit er nästa tävling. 🙂

 88. matilda skriver:

  Jag vet inte vad jag ska säga – herregud och stackars stackars dig som alltid råkar ut för massa skit 🙁 <3 stor kram till dig och hoppas de här 6 månaderna går fort! Försök se det lite "positivt" och ta dig tid att återhämta dig ordentligt från allt nu. Allt löser dig ska du se <3

 89. Hannah skriver:

  Fy fan rent ut sagt!!!
  Vad säger man? Jag vet att du kommer klara det, bli bättre och komma tillbaka stark och motiverad till drömhästen och ditt drömliv! <3 förstår att allt känns skit nu! Låt det kännas så ett tag men ta sedan hjälp för att ta dig genom detta och ha orken att kämpa! Du är inte ensam <3

 90. Ida skriver:

  Stora stora styrke kramar till dig, du kommer att ta dig igenom detta med bravur! På något sätt får du se på detta som vila, jobba inte ihjäl dig fast att du är uttråkad, du har haft mycket på senaste, va rädd om dig! Läs böcker, måla, pyssla- ta hand om dig ❤️
  Vet inte vad jag ska skriva men du ska veta att vi är många som stöttar dig genom detta 🦄
  Tyra- du är grym- glömm aldrig det!!

 91. sara skriver:

  Nej det är inte sant!
  Fy fan vad hemskt, tråkigt och ledsamtt för dig. Usch var trist att det skulle drabba just dig, just nu. Du som precis köpt häst och kommit igång med ridningen, ridingbytyra och allt annat. Så orättvist och tragiskt.
  Men tappa inte gnistan utan se framåt. Detta kommer bli bra så småningom, du kommer bli frisk och hel igen! Låt det ta tid och försök att inte deppa ihop och se allt i svart. Tänk positiva tankar och stötta dig mot din familj och dina djur! Hejja dig.

 92. Ulrica skriver:

  All kärlek och krya-på-dig-tankar som ryms i en famn! Är det någon som fixar detta så är det du!! ❤

  All kraft till dina nära & kära som också drabbas av detta, men så kärleksfullt finns vid din sida ❤

 93. LL skriver:

  Jag har aldrig kommenterat, är inte hellee särskilt intresserad av hästar men följer dig som driven ungen kvinna, företagare och allmän powermåbraavbrud. Jag vill verkligen visa mitt medlidande för det här är så sorgligt! I land när det är så här illa måste man kämpa med att skapa perspektiv, bara för att det ska kännas något bättre. Tänk tex jag kunde brutit ryggen, nacken, blivit förlamad, dött etc. Persoektiven ger dig kraft att kämpa vidare. Stor kram!

 94. Maria skriver:

  Nej vad hemskt, så himlans tråkigt!! Hoppas verkligen att du kommer på bättringsvägen snabbt. Krya på dig!!!

 95. Jessica O skriver:

  Fy fan, rent utsagt! Stor kram till dig och kom ihåg allt skit du redan tagit dig igenom i ditt liv, du fixar det här med!!!

 96. Morsan skriver:

  Jag var där och har tänkt mycket på dej sedan dess och hur det är med dej. Krya på dej! Kram

 97. Linda skriver:

  Tänker massor på dig och önskar dig en snabb recovery❤️ Behöver du hjälp med mille så har jag plats och tid i Skåne❤️
  Kramar Linda

 98. Malin skriver:

  KRYA på dig!!!!!

 99. Katarina skriver:

  Åååh neeeej 🙁 såå fruktansvärt hemskt och jobbigt!! 🙁 Det här kanske inte hjälper men kan förhoppningsvis ge något hopp: En vän till mig blev påkörd av en lastbil så att alla hennes ben i överkropp och rumpa/lår blev till småflisor. Bland annat d ben du pratar om nu. Det var ett mirakel att hon ens överlevde. Men hon överlevde. Hon fick ligga i en speciell ställning eftersom d inte gick att gipsa hela henne liksom. Där fick hon ligga still i några månader och det är självklart hemskt. Men! Hon är helt återställd nu och kan göra allt hon kunde innan. Tänker att det säkert kommer bli så för dig med. Att din kropp läker sig bra <3 Önskar dig allt gott och här kommer massor av pepp och stöd. Det är så typiskt att det här händer dig 🙁 All kärlek och pepp till dig Tyra <3

 100. Madeleine skriver:

  Stor kram till dig <3

 101. Johanna skriver:

  Herremingud.. Fy din stackare! Hoppas du snart slipper ha så ont och att rehabilitering går bra. <3

 102. Jossan skriver:

  Men fy sjutton vilken otur! Låt läkarna och de dina ta hand om dig nu och låt kroppen läka i sin egen takt. Vi är många som tänker på dig och du ska se att du snart är tillbaka på hästryggen igen! Kram!

 103. Marie skriver:

  Det är ju hemskt! Krya på dig! Tusen, tusen kramar!

 104. V. skriver:

  Fy vad hemskt, jag vet dock att du klarar det här också. 💛

 105. Andrea skriver:

  Detta var verkligen det sista du behövde. Hoppas verkligen att allt blir bra till slut. Lider med dig!

 106. Johanna skriver:

  Usch så orättvist!!!! Massor med kramar till dig!
  När du äntligen hittat den perfekta hästen och kommit igång igen… 🙁
  All lycka till dig med läkning och på vägen tillbaka <3 Ta hand om dig så är du snart back on track igen!

 107. Fannie skriver:

  Jag läser sällan, skriver knappt och kan inte förstå smärtan. Men jag tror på dig!
  Kram!

 108. Lisa skriver:

  Är så ledsen för din skull Tyra! Nu när du äntligen var tillbaka..

  ”Stay positive.
  Life is tough,
  but so are you”

 109. Nilla skriver:

  Fy fan på ren svenska! Var tvungen att läsa inlägget i två omgångar.. 🙁 får ont i hela kroppen bara av att läsa. Styrke kramar till dig <3

 110. M skriver:

  Men åh. Styrka till dig Tyra! Önskar jag kunde hjälpa dig på något vis. Ord räcker liksom inte till. Men vi är många som bryr oss om och sänder kärlek dig! ♡

 111. Anna skriver:

  Men åh nej stackars dig! Hur är det möjligt att ha sån otur? Kramar

 112. Elin skriver:

  Åh Tyra, vilken fruktansvärd olycka! Jag har tänkt på dig hela veckan och undrat hur det var med dig, jag vill verkligen ge dig all kärlek och omtanke och hoppas att din läkning går bra, även om det såklart tar tid. Jag har själv både fått axel ur led och brutit nyckelbenet vid avramling och ffa frakturen gjorde ju sinnes ont, kan inte ens föreställa mig hur ont du måste ha med så omfattande skador :'( . Skriv av dig här så mycket du behöver, eller skit i att skriva om det känns bättre. Oavsett så finns vi här och vi tänker på dig. Kramar! ♡♡♡♡♡

 113. Emilia skriver:

  Massa styrkekramar och kärlek till dig❤️❤️ Det kommer att bli bra Tyra!

 114. Lee skriver:

  Men fyfan vad hemskt, hoppas du blir återställd så fort som möjligt, eller i alla fall så att du får komma hem! Tänker på dig, krya på dig!

 115. Jennifer skriver:

  Inget man skriver hjälper heller, men ändå vill man bara skriva att var stark Tyra – du kommer att komma tillbaka från detta! Styrkekramar!

 116. Anna skriver:

  Krya på dig Tyra! Jag lider såklart med precis alla som råkar ut för hemskheter, men det känns extra orättvist för dig som precis börjat ”leva igen” efter att du så länge varit fast i tabletträsket. Stor styrkekram till dig och alla runt omkring dig <3

 117. Linda skriver:

  Usch, det var verkligen fruktansvärt att läsa. Tycker så synd om dig, men vet samtidigt att du är stark och att du kommer igen! Sex månader går fort och du är ung och läker bra. Håller tummarna att du blir helt återställd. Fina Mille väntar på dig ❤️ Ta hand om dig, stay strong! ☀️

 118. Ulrika skriver:

  Åh, fy. Det här gjorde ont i magen att läsa. Du är en stark person och du kommer klara av det här också, även om det är svårt att se ljuset i tunneln nu.

  Krya på dig! <3

 119. Ida skriver:

  Fy sjutton! Verkligen maximal otur, och förstår att du är helt förkrossad just nu.
  Det jag vill säga med min kommentar är att du inte ska sluta tro på dig själv. Våga tro på att det kommer bli bra, kämpa så gott du kan (det kommer alldeles säkert en sjukgymnast som ger dig övningar, om hen inte redan gjort det). Inställningen gör så mycket för läkningsprocessen, så försök att tänka framåt och inte älta för mycket (även om man såklart måste få bearbeta det som hänt och må dåligt över det).
  Det jag själv kan relatera till i ditt fall är avslitna muskler i ryggen, det fick jag vid en avramling för ca 10 år sedan. Dom läkte ihop riktigt fort. En bekant krossade bäckenet vid en omkullridning, då snackar vi flertalet frakturer, hon var igång och jobbar med hästar på heltid efter ett halvår. Axelluxationer är jättevanliga inom t.ex. handboll, där spelarna tar sig tillbaka till eliten efter en sån skada även om det tar tid, där är det evinnerliga stabilitetsövningar så musklerna håller allt på plats som gäller. Även nyckelbensfrakturer är vanliga, och eftersom du är ung borde det även läka relativt snabbt i skulderbladet. Det är såklart maximal otur att få allting på samma gång, och det påverkar såklart utgången. Men sätt upp mål ihop med din sjukgymnast, gör övningarna hen rekommenderar och visa den där kämparglöden som vi läsare vet att du har. Jag är övertygad om att du kommer tillbaka igen, även om det känns som skit just nu.
  Skriv jättegärna om din rehab och vad du kämpar med dagligen. Själv har jag ett personligt intresse i och med att jag själv läser till just sjukgymnast, men jag tror att det är nyttigt även för dig själv så du kan gå tillbaka och se dina framsteg. Och förstås för dina övriga läsare, som får se hur rehaben ser ut efter ett sånt multitrauma och hur det sen specialinriktas på ridförmågan mot slutet.
  Stor kram! Hoppas att du snart får komma iväg från sjukhuset och klappa om Mille, det behöver ni nog båda två <3

 120. Sara skriver:

  Hemskt att höra! Krya på dig och ge kroppen tid att läka!

 121. Yohanna skriver:

  Fy vilken j*vla otur.. Sånt händer bara inte, men jo stackars stackars dig. Krya på dig! ❤

 122. Maria skriver:

  Usch va otäckt 😢 Hoppas och håller tummarna för att det läker så bra och fort som möjligt! Hoppas oxå att du kan få så mycket hjälp som går med smärtan. Många kryakramar från mig 💕

 123. Maria skriver:

  Stackars dig…. fy vad hemskt. Tänker på dig och hoppas verkligen att du blir bra så fort det går. Stor kram!

 124. Madde skriver:

  Ber om styrka att du ska klara detta! Så deprimerande och påfrestande! Och du och Mille som var på G nu… och du som har så mycket att stå i! Tur du har vänner och familj som löser allt åt dig. Bara ta det lugnt så löser sig allt och du kommer friskna till, men det kommer ta tid. Men ALLT löser sig! Tänk på det. 🙁 All styrka till dig!

 125. Madde skriver:

  Förresten. Hur gick det med Mille kära Tyra? <3

 126. Karin skriver:

  Ta det lugnt och krya på dig! <3

 127. Hanna skriver:

  Började nästan gråta 😞❤️ Skickar massvis med kärlek till dig och alla styrkekramar i hela världen.
  Jag hoppas innerligt att allt löser sig för dig ❤️🙏

 128. Sara skriver:

  Herregud kära Tyra! Mitt hjärta blöder för dig. Kan inte låta bli att gråta när jag läser det här. Vi måste se det positiva i det här eländet: Kanske det var ödet? Inte smärtan förståss, men att du bara ligger ner och tar det lugnt. Jag är så ledsen för din skull och försöker innerligt hitta magiska förklaringar till hur eller varför det här hänt 🙁 Ta hand om dig fina du. Du har ett enormt stöd och vi lovar att sköta allting för dig om det behövs! <3

 129. Sofia skriver:

  Jag lider med dig fina Tyra! Det kommer bli bra! Styrkekramar till dig ❤️

 130. sandra skriver:

  Är i chock!

 131. Linda Byström skriver:

  Åh hjälp!!! Gud så ont du ska ha det 😰 krya på dig så är du med din envishet strax uppe på benen igen. ❤️❤️

 132. Erika, sambo, New York City skriver:

  Tyra jag lider verkligen med dig att du alltid ska behöva vara så stark… Massa massa kramar till dig ❤️ Kämpa!

  http://Erikalindgren.com

 133. Anna skriver:

  Massor med styrkekramar!!! Jag kommenterar aldrig men har följt dig såå länge och det här fixar du!! Starkare person får man söka länge efter och kom ihåg att du har nått ”botten” förut och du är bara upp och fram igen som gäller, även när det är tungt. Grått, skrik, skratta, va förtvivlad, luta dig mot nära och kära och kom ihåg att det här fixar du!! Kram 💜💕💜

 134. Anna E skriver:

  Fy va hemskt! Jag tyckte de va illa när jag bröt benet men detta är ju 1000 gånger värre 😖 Krya på dig! (Om man nu kan säga så) och en massa styrke kramar ❤❤

 135. Saa skriver:

  Helt otroligt vad mycket du ska behöva gå igenom tyra, stor kram till dig hoppas hoppas återhämtningen flyter på.

 136. Johanna skriver:

  Men fy va hemskt! Lider med dig! Maximal otur minst sagt.

 137. Ela skriver:

  Ajajaj… 🙁 Krya på dig!

 138. Åsa skriver:

  Inte för att det kanske är någon större tröst, men en kompis till mig bröt bäckenet sidleds för flera år sen (av en ridolycka, då hon fick hästen över sig), och läkningen tog tid, men hon blev helt återställd. (dock är jag rätt säker på att hon opererades) Tänkte det kan vara lite skönt å höra att andra råkat ut för liknande och blivit helt återställda…även om det inte förändrar ngt just nu.
  Fruktansvärt trist och jag lider så med dig, men tyvärr är ju detta en liten nackdel med hästar och ridning, det är rätt stor skaderisk och ibland på ren jäkla otur…..
  Men lät läkningen ta sin tid, du och Mille har massor av tid på er att tävla och ha kul (även om det suger som fan just nu) Och även om läkningen kommer ta sin tid, så kommer du ju inte vara sängliggandes hela tiden, så du får mysa med han från marken ist sen när du blivit så pass pigg…. Du fixar detta! (men sen hoppas jag verkligen du slipper sjukdomar och skador flera, flera år framåt…)

 139. Emilia skriver:

  Gud vad hemskt. Förstår verkligen hur du känner dig i denna knepiga situation då det varken var ditt eller hästens fel! Ett stort krya på dig och hoppas att du mår bättre inom en snar framtid.

 140. Camilla SL skriver:

  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 141. Camilla Söderholm skriver:

  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 142. Sofie skriver:

  Herregud!!! Helt sinnessjukt otäckt!
  Krya på dig!!

 143. Julia skriver:

  Krya på dig Tyra! Jag blev glad när jag såg vad många kärleksfulla kommentarer du fått. Jag hoppas du blir frisk snart <3

 144. Mimmi skriver:

  Gud så hemskt. Men vi människor har en oanad förmåga att anpassa oss till situationer, märkligt nog, hur tufft det än kan vara. Den hästen ska du nog inte sitta upp på igen.

  1. Jennifer skriver:

   Varför inte undrar jag då? Tror knappast det var av dumhet från hästens sida som gjorde att Tyra ramlade av. Missförstånd mellan häst och ryttare händer, och ibland gör man sig tyvärr illa om man faller tokigt. Det är ingens fel, bara oturliga tillfälligheter!

  2. Sofia skriver:

   No offence, men märks att du inte är hästkunnig själv. 🙂

 145. Elsa skriver:

  Gör ont i hjärtat när jag hör vad du säger. Krya på dig och stora styrkekramar Tyra❤❤❤

 146. Epona skriver:

  Åh nej vad ledsamt att höra 🙁 Nu när du äntligen hittat Mille och det har börjat gå uppåt för dig. Vilken hemsk otur! 🙁

 147. Anna skriver:

  Lider med dig och skänker alla mina varmaste tankar! Krya på dig ❤️

 148. mia skriver:

  hey,
  usch va tråkigt beklagar så mycket, hoppas du blir bättre, sänder dej kärlek och värme, massa styrkekramar, mia e

 149. Mariella skriver:

  Hittar inga ”vettiga” ord att skriva, så ledsamt att läsa vad du råkat ut för!
  Försök släppa alla krav, fokusera på din läkning både psykist o fysiskt! Det är okej att bryta ihop o känna sig liten, o inte bara en lr två gånger utan flera! Acceptans över hur det blivit är sedan ett steg i rätt riktning!
  Ta hand om dig så gott det går, o jag hoppas andra tar hand om dig på bästa sätt!
  Massa smärtlindringskramar!

 150. www.nouw.com/jocelita skriver:

  Oh nej krya på dig! 🙁 vilken jävla otur..

 151. Nina skriver:

  Såå himla tråkigt 😫😫😫😫
  Krya på dig❤️

 152. Lina skriver:

  Lider med dig! Jag fick en bäckenfraktur förra sommaren, men inte lika allvarlig som din verkar vara. Men Jag förstår lite hur det känns iallafall och jag ville egentligen bara säga att allt kommer gå bra. Det är kämpigt att komma tillbaka från en bäckenfraktur och det tar tid då musklerna är trasiga och försvinner då man inte kan röra sig så mkt i början. Men man blir återställd och det är det viktiga. Sedan när du får tillåtelse att rida igen kommer det vara grym träning för alla muskler runt bäckenet. Krya på dig!!

 153. Ida Forsgren skriver:

  Men usch , Stackars dig!, Hoppas verkligen att du blir frisk och hel igen. Låt det ta tid och läka rätt.
  Du och Mille har mycket tid i framtiden, Men hoppas verkligen det går vägen, att skadorna läker på rätt väg och det tror jag dom kommer göra. Har även aldrig mött en person som är såpass stark, envis som du är, Så detta tror jag du klarar, med lätthet!
  Med vänligaste hälsningar, Ida,

 154. Liz skriver:

  Usch, vad hemskt😔

  Massor med styrkekramar och krya på dig❤️

 155. Linda skriver:

  Vilken jävla skit rent ut sagt!
  Jag önskar dig ett mirakulöst snabbt tillfrisknande och att du å det snaraste slipper de värsta smärtorna.
  Många kramar till dig, du är en tuff brud!

 156. Evelina skriver:

  Kämpa på, du har klarat så mycket tidigare så du kommer klara detta med! Du är starkare än du tror! Styrkekram

 157. Lina på Öland skriver:

  All kärlek till dig fina Tyra💖 Vilken hemsk olycka och vilken chock. Allt kommer ordna sig ska du se även om det kommer kräva både tid och tålamod. Kroppen är fantastisk när det gäller läkning. Gör allt för att hålla humöret uppe och vara positiv. Det gör att du återhämtar dig ännu snabbare. Du är en riktig kämpe och vi är många som tänker på dig och skickar dig en massa pepp och kärlek. Kram💖

 158. Johanna skriver:

  ❤️❤️❤️

 159. Tora Albiin skriver:

  Styrkekramar till dig Tyra ❤️

 160. evelina skriver:

  men gud, stackare .. hoppas de blir bättre snart 🙁
  Bamse kram

 161. Johanna skriver:

  Din stackare så tråkigt, krya på dig. Kram

 162. Emilia skriver:

  Usch vad hemskt att läsa. Finns inga ord som kan trösta men kämpa Tyra! Hoppas innerligt att du kan komma tillbaka till ridning igen! ❤

 163. Hanna skriver:

  Fy sjutton, vilken otur! Krya på dig!

  http://hannafialotta.blogg.se

 164. Liina skriver:

  Men herregud Tyra 😢 Att du skulle behöva råka ut för detta. Vilken otur! Blir ledsen och önskar det fanns något man kunde göra för dig, något man kunde säga som hjälper. Fan alltså! Var rädd om dig och vila vila vila. Du fixar detta och kommer tillbaka starkare än någonsin. Kram 💕💕💕

 165. Marie skriver:

  Krya på dig. Prenumerera på snickers latte. Läs tidningar. Krama sina närmaste. Innan du vet ordet av är du tillbaka igen.
  Du skall se det ordnar sig. Tur att du hade hjälm!

 166. Tessan skriver:

  Vill bara skicka en krya på dej kram. Hoppas att du återhämtar dej fort.

 167. Vera skriver:

  Usch vilken hemsk olycka Tyra! Jag lider verkligen med dig! Min axel slogs ur led två gånger i vintras, inte alls på ett lika allvarligt sätt som för dig men jag vet vilken fruktansvärd smärta det ger.. Jag skickar med dig en massa styrkekramar och tänk på att vara noggrann med rehaben när du får börja med den. Speciellt med de grejerna som gått ur led då man alltid kan få ett ”återfall” på grund av senor som töjts ut etc. Det sa de aldrig till mig på sjukhuset och det var antagligen därför som det hände igen.. Nu har jag gjort olika övningar för axeln varje dag i fyra månader och känner mig starkare än någonsin! Hang in there!

 168. Moa skriver:

  Men fyyy!! Massa massa styrkekramar till dig Tyra! ❤️ Du kommer klara det galant, även fast det kanske känns hopplöst nu.
  Tänker på dig och skickar miljoner krya-på-dig-kramar 😊

 169. Linnéa skriver:

  Jisses… Vet inte ens vad jag ska skriva… Fruktansvärt är vad det är!

  Ta den tid du behöver Tyra, vi trogna läsare kommer finnas här och stötta dig vare sig det tar en vecka eller månad för dig att bli lite starkare. Vi finns här för dig!
  Vila ordentligt… Inte för att det kanske finns så mycket alternativ just nu, men jag hoppas att du får vila och sova utan smärta och att du trots omständigheterna har det bra på sjukhuset!

 170. Michaela skriver:

  Jag finner knappt några ord efter att ha läst detta inlägg. Styrkekramar till dig <3 Krya på dig!

 171. Nora skriver:

  Hoppas du mår bättre snart! Det kanske går fortare än du tror, vem vet? 😅😂
  Kom ihåg att allt blir nog bra till slut, och om det inte är bra, så är det inte slut! 😄💪

 172. Emz skriver:

  Krya på dig. Hur gick det för mille? ?

 173. Petronella skriver:

  Å herregud!!
  Har inte kommenterat här på flera år, men om jag kan skicka den minsta lilla gnutta hopp, stöd eller tröst så kommer det nu i mängder!!!!!
  Du kommer att klara detta! Men fy jävlar vad orättvist att du ska behöva göra det!
  Massa styrke kramar <3

 174. Katta skriver:

  En stor StyrkeKram till dej. <3

 175. Malin skriver:

  Herregud blev helt tom när jag läste detta. Har följt dig länge och läst allt du gått igenom så upplever att du är en enormt stark människa så är helt säker på att du kommer att klara detta! Men att du aldrig får ett break från allt elände😔 skickar tuuuusen styrkekramar❤️❤️❤️ krya på dig!

 176. Sara skriver:

  Jag vet att det är svårt att tro mitt i detta hemska olände men allt står skrivet och du kommer komma ur detta du ÄR starkare än vad du vet, lyckan i livet kommer igen. Har aldrig kommenterat en blogg tidigare men det gick rakt i mitt hjärta att detta just hände dig var sjukt tråkigt att läsa. Mina tankar är hos dig idag och skickar styrka hoppas du kan se igenom allt o hitta frid. Kram på dig

 177. Mathilda skriver:

  Nej! Vad jag tycker synd om dig.. 😢 lider med dig. Styrke kramar från mig ❤

 178. Deborah skriver:

  Krya på dig :'( <3

 179. Helle skriver:

  ❤️❤️❤️ Förstår att du känner dig chockad och ledsen. Stunder som dessa kan man känna sig motarbetad av hela universum. Livet är orättvist, mer för vissa än för andra. Du kommer att komma ut ur detta starkare och en erfarenhet rikare. Säger som min mamma och pappa brukar säga ”det är som det är”.
  Självklart förstår jag att du är ledsen! Sänder kärlek och några änglar som hjälper dig att läka 💖

 180. Lina skriver:

  Aj, aj, aj krya på dig! Men som flera andra skriver, du fixar detta!!! Du är grymt stark och envis. Du är ung och läker bra! Sex månader låter kanske som en evighet, men det kommer gå fort. Vi finns här och stöttar dig på vägen <3

 181. Erika skriver:

  Krya på dig! Maximal otur, och tyvärr sådant som kan hända. Har också gjort otursvurpor nu senaste året med konvalecens. Så tråkigt och skrämmande och som att man vill ge upp hoppningen. Hoppas att du läker fort och kommer tillbaka snart!

 182. Djuret skriver:

  Fy fan vad dåligt! Herregud, stackars dig! Men du kommer klara dig du är ung 🙂 . Läs De obotliga optimisternas klubb.

 183. Elin skriver:

  Så sjukt synd. Jag har själv blivit skadad. Inte i samband med hästar men jag fick inte rida på ca 4 månader. Gjorde illa mig sista oktober förra året. Mitt knä drogs ur led och det blev en fraktur/ en benbit lossnade från knäskålen. Opererades 2 november. Gick på kryckor med gips i 7-8 veckor. Sen blev det rehab fram till typ slutet av februari och då fick jag börja rida igen. Har fortfarande problem med att jag blir väldigt stel och så men det är så kul att vara på hästryggen igen. Dålig tröst men det går fort. Om du ska rehabilitera så gå all in, det gjorde jag. Dom sa att det skulle ta minst 3 månader. Jag var klar på typ två. Lycka till i framtiden iaf. <3

 184. Malinkalin.blogg.se skriver:

  Men herregud! Fruktansvärt hemskt! Usch, får rysningar på hela kroppen 😱 Stackars stackars dej. Hoppas verkligen läkningen går bra. Massor med kramar till dej 💜💎⭐️

 185. Sandra skriver:

  Men oj, vad hemskt! Krya på dig!

 186. Sandra skriver:

  Men herregud, vad hemskt! Krya på dig!

 187. Anna skriver:

  åh jävlar… det låter helt fruktansvärt och trots att jag absolut inte varit med om samma sak så kan jag nog relatera lite till din situation. Jag har nämligen brutit lårbenet (där en flisa slogs ut vilket gjorde att det tog mycket längre tid att läka för att den skulle ”hitta tillbaka”), fått sprickor i bäckenet, krossat fotknölen, skrapat upp hela den andra foten så att jag kunde se senorna och benen, samt brutit nyckelbenet ute vid axeln (har ytterligare ett gäng skador men de kan inte förknippas med dina så håller det utanför här). Detta orsakades av en bilolycka så inget hästrelaterat men jag kan nog iaf förstå lite hur du känner. Det sög så klart och det tog mig ungefär 4 månader att lära mig gå igen (ännu längre innan jag gick utan att halta eller ha ont) men lik förbanat så gick det bra och jag kunde slutföra min dansutbildning som jag påbörjat innan olyckan. Idag mår jag oförskämt bra även om jag så klart har lite men. Hur som helst, du grejar detta, det gör man bara. Det kommer vara skitjobbigt men ta en dag i taget så ordnar det sig!

  1. Chris skriver:

   Härlig uppmuntrande hälsning till Tyra och jätteroligt att höra att det gått så bra för dig 👍 💐

 188. Johanna-Maria skriver:

  Fy -F–N så djävkligt 😁 finner knappt ord
  … All styrka och värme till dig! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
  Kram Johanna-maria ( Narebo )

 189. Mlhh skriver:

  Så himla synd å typiskt. Finns inte mycket å säga men det här är din verklighet nu och jag tror du kommer klara det med bravur. Vila och kämpa på <3

 190. J skriver:

  styrkekramar <3 <3 <4

 191. J skriver:

  styrkekramar <3 <3 <3

 192. Jennie skriver:

  Krya på dig Tyra 💜

 193. Isabel skriver:

  Fyfan
  vad i hela friden har du gjort för att förtjäna detta? Lider otroligt med dig! Hoppas allt blir bra 💕💕💕

 194. Felicia skriver:

  Krya på dig Tyra!

 195. Sara skriver:

  Krya på dig!

 196. pilla skriver:

  Nej nej och åter nej! Lider med dig och skickar över massor av pepp. Så himla himla tråkigt. Styrkekramar

 197. Ida Hedström skriver:

  Fyfan vad ont det gör i mig att läsa detta, fina fina Tyra! Ajax tänker på dig och sänder varma kramar och hoppas på att du ska läka ihop fortare än någon tror ❤️

 198. Ida Hedström skriver:

  Jag*

 199. Nathalie Ericson skriver:

  En väldigt nära vän till mig ramlande också av och bröt bäckenbenet, på två ställen. 2010 om jag inte minns fel. Hon mår bra idag och rider lite då och då men ibland gör det lite ont. Men med rätt och bra träningen så fungerar det, allt handlar bara om styrka och mycket sjukgymnast. du kommer fixa detta Tyra, du är stark. Stora kramar till dig fina du.

 200. Johanna skriver:

  Fyfan.. Vad jag lider med dig, för jag vet precis hur det känns. För ca fem år sedan gick jag och min islandshäst omkull och jag fick henne på mig, eller ja, på mitt bäcken. Bröt det på två ställen och även korsryggen gick av. De säger att frakturer på bäckenet gör ondast och jag får nog hålla med där. De fick trycka i mig lika mycket smärtlindring som en cancerpatient för att jag skulle klara av dagen. För att inte tala om de nervsmärtor som sedan spökade ett bra tag. En månad på ortopeden, sedan två i rullstol och sedan med så jävla mycket vilja har kommit tillbaka – men alltid med en viss försiktighet, för en sån här skada sätter sina spår. Ärlig talat så läser jag inte din blogg, utan kom bara över den av en slump men jag följer dig på instagram och det är tillräckligt för att veta att du är en stark människa. Kämpa, klarar jag av det så gör du det!

 201. Jennifer skriver:

  Men fyy faaaan Tyra vad ledsen jag blir för din skull! HUR kan man ha så otur??? :'( Massa massa kramar till dig. Har själv problem med mina höfter och även om jag inte har någon fraktur har jag extremt ont i perioder och har svårt att leva ett normalt liv sedan några år tillbaka. Nej usch jag lider verkligen med dig, fy vad hemskt. <3 <3 <3

 202. Frida skriver:

  Kram! <3

 203. Sara skriver:

  Hej Tyra! Jag vet inte om du kommer läsa det här, men tänkte att det är värt ett försök. Jag är en tjej på 17 år och för några år sedan så vändes mitt liv totalt upp och ner… Jag har alltid varit en aktiv tjej som har spelat fotboll, friidrottat och sprungit… men kroppen sa ifrån och tog det ifrån mig. Idag är jag helt rullstolsburen. Jag äter ca 50 tabletter om dagen, får en spruta i veckan och har sjukhusbesök en gång i veckan… De letar ny medicin åt mig också, tidigare har jag fått dropp en gång i månaden med cellgifter men det gjorde så att jag fick andningsuppehåll, så den har jag inte längre… Jag har också hästarna som min bästa medicin och hjälpmedel. Det jag försöker säga är att jag vet hur det känns. Jag vet hur det känns att ena dagen kunna springa och rida för fullt, till nästa dag då du inte ens kommer upp på hästen då benen inte bär dig. Du är inte ensam. Man glömmer det så otroligt lätt, tro mig jag vet. Men vi är flera stycken som är i liknande situationer och vi kan hjälpa varandra! Ensam är inte stark även fast man envisas med att tro att man fixar det själv. Jag vill bara att du ska veta att vi finns här för dig, om du behöver det. Om du vill byta tankar med någon som kanske kan förstå lite mer på ett annat sätt, så finns jag.
  Jag har också en blogg, det hjälper mig jättemycket.. och om du vill så kan du läsa ett inlägg eller två då det kan vara skönt att få ett kvitto på att man inte är ensam om att känna att det känns hopplöst. Jag vill bara kunna hjälpa! http://saaraaas.blogg.se
  Det är okej att känna hopplöshet, jag känner det varje dag. Om lilla jag kan göra något för dig eller någon annan, så skulle det vara guld värt för mig!
  Krya på dig och ta hand om dig! Kram Sara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »