Allmän pepp om livet

Falsterbo Monter 89

Shiiiit vilket kaos det var igår på Falsterbo! Monterbygge, alla vill in, regn, lera- KAOS! Igår åkte Andreas, Angelica, Therese och Annica ner, värsta super-teamet som kommer ta hand om er i vår monter!  Först satt de i köer under timmar och väl framme så var allt kaos, men klockan 22.00 åkte de hemåt och köpte hem pizza. Jag skulle åkt med men valde att hålla stämningen här hemma så länge och lyssna lite på kroppen. Känns skönt att kontoret är stängt, alla är i Falsterbo och min bättre hälft är där nere och styr upp och tar ett ytterst ansvar istället för mig (inte för att det behövs med dessa power-girls men ändå, om nått händer). Så för första gången på länge kan jag liksom bara slappna av. Så jag har bara varit i stallet och ridit och idag kör jag lite tävling faktiskt 😀

Star Rider finns i monter 89, samma gata som Charlies mm. Kom dit, vi har laddat upp med ett sjukt stort lager på alla storlekar i tights! Vår nya super-kvalitét byxa kommer ha ett mässpris på 399 kr så skynda fynda! Vi har med ett stort sortiment av mina HKM favorit-produkter också! Förutom alla gamla bästsäljande och klassiska färger så lanserar vi även TRE nya superdupersnygga färger på tights! Vad sägs om bruna med orange silikon, te x? Min nya favvo… De två andra håller jag på lite…hehehe…skitsnygga är dom iallfall 😉 Vi har även en rea-hörna med bland annat schabrak för 100 spänn. Kom ihåg- MONTER 89 

tummen_upp

Vi har självklart tänkt på er som inte kan komma till Falsterbo. Med koden FALSTERBO2016 så får ni 15% rabatt på hela www.starrider.se sortiment. Glöm inte bort att vi även har fri frakt for life nu 🙂 Alla tights ska finnas på lager i alla storlekar, är de slut- maila mig på [email protected] för kundtjänsten är stängd nu under tiden, eller självklart ska den jobbas med så mkt som möjligt men vi är på Falsterbo. SÅ maila mig, eller skriv på min instagram eller @teamstarrider instagram så vi ser! Alla som inte är på Falsterbo ska självklart kunna handla, och tights har vi så säljer de slut så ska det fyllas på direkt!

Glöm inte heller att under alla slutsålda produkter eller storlekar finns en ruta där du kan fylla i din email-adress så får du ett mail när varan är påfylld. Under Falstersbo så kommer leveranstiden vara längre, vi skickar ordrar direkt när vi kommer hem. 

thumbnail_banner falsterbo 2016-1

 

9 svar till “Falsterbo Monter 89

 1. Emilia skriver:

  Varför står det 399kr på ridtightsen när man kikar runt, och sen när man lägger i varukorgen står det helt plöstligt 499? 😮 Vad besviken jag blev.. Nu har jag inte råd längre 🙁

  1. Tyra skriver:

   Emilia- Nej det står 499 överallt. Kanske du måste rensa cachen på din dator? Jag har redan skrivit och berättat varför vi höjt. Det är 50 kr dyrare än innan, för nu är frakten gratis. Och för dessa 50 kr så har vi ändrat tyg, dragkedjor och har ett mkt mkt bättre silikon som kostar skjortan. Så trots en höjning på 50 kr så blir det nästan tvärt om för oss, haha :S Ps. Passa på att handla nu när det är 15 % rabatt under falsterbo 😀 Kram

   1. Angelica skriver:

    Innan ni bytte fabrik så var tightsen av allra högsta kvalitet, nu när ni bytt fabrik så är alltså de ”gamla” tightsen helt plötligt inte av allra högsta kvalitet och de från den nya fabriken är ännu bättre?

    Hur kan något som du påstår redan vara absolut bästa kvalitet bli bättre?

    1. Tyra skriver:

     Angelica- Jo, Vi tar fram den bästa kvalitén för det priset vi erbjuder. Egentligen förstår jag inte din kommentar alls men det kanske är min entreprenörshjärna som inte fattar ett dugg :S För på dig låter det som att det vore nått konstigt med det att förbättra kvalitén på något? Och självklart så håller vi den bästa kvalitén vi kan för det priset vi erbjuder. Men om man dyker på något ÄNNU bättre så är det självklart att kan förbättras hela tiden. Alla företaget uppgraderar sina produkter, man jobbar hela tiden med att förbättra kvalitén till samma kostnad och om man måste höja priset så får man se till konsekvenser och vad det kan innebära rent konkret. Så bara för att vi gjort en satsning och bytt fabrik till något ännu bättre och samtidigt höjt priset lite så betyder det inte att de innan var något dåligt. Glöm aldrig att i business så jämför man ”bästa kvalitét” med priset, det bör man ju förstå tycker jag, även om alla inte gör det… men säger jag att det är bästa kvalitén så är det alltså bästa kvalitén för det priset. Sedan är man ju lite puckad om man jämför kvalitén på våra tights med typ Equiline… Även om de nya nu är så pass bra att jag 10 ggr hellre rider i dom än i te x Equiline alla gånger;) Hoppas du känner dig nöjd med svaret 🙂

     1. Johanna hillar skriver:

      Varför måste du skriva att man ”är puckad” om man tänker på ett visst sätt? bara elakt ju…

 2. LottaG skriver:

  Hittade ingenstans att skriva rabattkoden? Möjligen är jag lite blind 😉
  Iofs handlade jag oinloggad om det har betydelse? Hamnade direkt på betalning i kassan och såg i gen ruta dessförinnan heller.
  Beställde ändå dock, ett par ridtights som ska bli spännande att testa sen! 👍

 3. Isabel skriver:

  Varför har ni inte de helskodda ridbyxora med silikon i er monter? Hade sett fram emot att prova och köpa dem!

  1. Isabel skriver:

   Såg nu att de även var slut på hemsidan, kan ju vara därför. Men provade ett par av tightsen och jag kan förstå varför alla snackar om dem för gud vad sköna! Inget billigt, tunt material utan rejält tyg som är otroligt följsamt och mjukt!
   De fick följa med hem och dessutom var det otroligt trevlig personal i montern!

 4. Helle skriver:

  Alltså förlåt! Vad händer med din blogg? Har följt dig måååånga år (and I Love u)
  Kvalitén på bloggen är för låg. Milslånga inlägg eller inget alls, förutom de som är några ord bara. Förlåt, förlåt, förlåt. Vill verkligen inte vara elak. Vet ju att du är så bra egentligen.
  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »