Allmän pepp om livet

FRÅGESTUND

Hej! Jag vet att det har hänt enormt mycket och att ni har många frågor. Var så god att ställ dom här nu. Många frågor kommer jag lyfta i egna separata inlägg då jag vet att många undrar samma sak. Sedan gör jag som vanligt, delar upp frågorna i inlägg. Denna gång kör jag lite färre frågor i varje inlägg så att det blir lätt och enkelt att läsa för er. Kom hela tiden med konstruktiv kritik hur jag kan göra bloggen bättre, för jag lyssnar verkligen! Det enda som inte har gått (hur mkt jag velat) är att blogga mer och oftare nu senaste tiden. Det har alltså inte ens funnits en minut över, det har varit helt sjukt, går inte ens att beskriva… Men nu har jag sagt stopp till allt. Detta håller inte och fungerar inte, så jag hoppas jag kan vila ifatt nu och komma i ordning igen 🙂

Jag svarar enbart på konstruktiva frågor; alltså så svarar jag inte på otrevligt och dryga ställda frågor, dom läser jag inte ens. Så ställ alla möjliga frågor, de behöver absolut inte bara handla om hästar, utan personligt, om företaget, hästar, tips om vad som helst och allt allmänt 

Här kommer en liten random bildbomb från min tid med Mille ♥

mille28 millemun3 mille1 mi5

millemun11 IMG_7704 IMG_8318 mille12

dr9 b7 3 millemule4 r1 hej1

m2

2 img_8490-1.jpg

107 svar till “FRÅGESTUND

 1. Monika skriver:

  Vart kommer luvan ifrån?
  AS? Mums på den 🙂

 2. Epona skriver:

  Vill så gärna veta vad som händer med Fleur? 😊

 3. Anonym skriver:

  Har du tips hur man kommer igång att orka jobba igen efter man ”gått in i väggen ”? Precis ALLT tar emot att göra men jag måste söka nytt jobb och få pengar men har tappat gnistan :'(

  1. Madde skriver:

   Nu är jag ingen expert men har själv gått in väggen, eller snarare kollapsat av stress och utmattning. Detta har hänt 4 gånger och jag tror jag lärt mig lite.

   Försök att ha fasta rutiner. Exakta klockslag för det du behöver göra, inkludera duschning, tvätt, mat, sömn, vila och handling. Tumma inte på dina rutiner. Även om du knappt kommer upp ur sängen måste du tvinga dig själv. Tyvärr.

   Ta reda på vad som dränerar dig på energi. Se det som att du har 100 pinnar av energi varje dag. När pinnarna är slut så är de slut. Därför måste du ta reda på hur många pinnar som går åt på olika saker. Dessa pinnar kan laddas upp när du gör saker som du får ro av. Te x läsa, lyssna på musik, måla, sticka m.m. för vissa kan umgänge ge energi medan för andra kan det ta ”pinnar”. Det är svårt att veta i början vad som ger och vad som tar. Lär känna dig själv.

   Vila mycket men undvik att sova på dagen. Sömnhygien är viktigt.

   Träning kan ge energi för många. Jag blir pigg och glad av träning i vissa perioder medan andra får mig helt dränerad. Bli inte överambitiös, resultatet är inte det viktiga utan hur du mår av det.

   Börja jobba så fort du kan. 25% räcker men försök att komma igång med arbetet. Det ger rutiner och huvudet mår bra av det sociala och får än att grubbla mindre. Du behöver inte prestera på jobbet, viktigast är att du kommer dit. Jag vet att man tänker ”det är omöjligt” men för mig har det varit bra att successivt börja jobba och sedan låååångsamt öka på belastningen. De gånger jag kraschat igen är när jag gått från 0 till 100.

   Ät bra. Unna dig det du tycker om men försök äta allsidigt. Jämnt blodsocker är det bästa. Skit i dieter. Gå efter kroppenssignaler.

   Det finns många tips och det är svårt att säga till någon annan vad man ska göra. Vi funkar ju alla olika. Detta är något som hittills fungerat för mig.

   Ta hand om dig och glöm inte att räkna dina pinnar!

   1. Madde skriver:

    Glömde tillägga att om du vill komma igång med arbetet börja med etapper. Vilken tid på dagen brukar du må som bäst? Före lunch eller efter? Jobba de timmar du har mest energi. I början tycker jag det är bäst att ha som mål att bara ta sig till jobbet. Är du på jobbet och inte orkar – gå hem. Successivt kommer du orka jobba fler och fler timmar. Dock kan jag förstå att det känns som en hög vägg som blockerar, därav beta ner den till ett stängsel. Vet inte vad du jobbar med, förstår att på många jobb är det i princip omöjligt att göra det föreslår. Men försök då få andra uppgifter. Prata med din arbetsgivare. Du kan ju få praktik m.m via arbetsförmedlingen för att komma igång. Trivs man inte på jobbet tar det emot otroligt mycket. Våga be om hjälp. Det finns mer resurser än vad man tror. Orkar du inte be någon anhörig om hjälp. Det ska vara roligt att leva. Du har rätt att ha ett jobb du trivs med. Var inte för hård mot dig själv. Pengar är en piska som är svår att undvika. Men be om hjälp. Du kanske till och med kan ta ett mindre lån för att komma upp på banan. Så du kan ta allt i din egen takt. Jag är så lyckligt lottad att jag har god ekonomi så kan inte sätta mig in den situationen. Men jag har träffat många i den situationen så jag vet hur den tär på den lilla gnista och ork man har.

    Nu ska jag sluta vara en besserwisser. Hoppas du förstår att jag skriver i all välmening. 😊

  2. Jo skriver:

   Har själv varit i din situation. Arbetstränade men blev inte bättre så då bestämde jag mig för att ta en ”pause” genom att plugga. Kanske kan det vara ett alternativ? Kanske bara en termin för att få i gång hjärnan igen…. samt orka det sociala. Jag valde att gå på konstskola för att inte känna för mycket press och samtidigt få uttrycka känslor man samlat på sig under sjukdomstiden. Hoppas du hittar en lösning!

  3. Sofia skriver:

   Hej, jag är inte Tyra men jag har befunnit mig i din situation under det senaste året och har varit i samma situation två gånger tidigare så jag förstår precis hur du känner. Min första motfråga till dig är om du varit hos läkaren? Den korrekta diagnosen är utmattningsdepression och de flesta kan behöva ett SSRI-preparat (serotoninhöjande) för att häva depressionen. Det du beskriver låter som typiska tecken på en depression så jag föreslår att du börjar med att träffa en läkare. När du fått ordning på depressionen kommer du kunna ta tag i saker. Men det tog mig ca 9 mån innan jag kände att jag var redo att börja jobba igen. Dvs kunna tänka på att gå till ett jobb utan att få stresspåslag. Lycka till! Allt gott, S

 4. Sara skriver:

  Hur känns det när du får så mycket negativa kommentarer som du får? Försvarar de absolut inte men när du lovar och lovar olika saker till dina läsare så är det klart de blir lite sura 🙂 men hur mår du då? Ett tips är att inte skriva i inlägg: ”skriver om det snart”, eller ”skriver om det i ett annat inlägg”, för det är ju då bitterfittorna kommer 😉 Kram

 5. matilda skriver:

  Vad var det som fick dig att sälja resten av corvara till cornelia?
  Vad hände med fler?
  Och vart i landet (världen) finns dina sålda hästar?
  Så roligt att du har hittat Mille☺ ni ser verkligen ut att trivas med varandra😘

 6. mia skriver:

  hej tyra

  ja har två frågor jag undrar över
  nr 1 kommer du gå på kenzas bröllop?
  nr2 när ska du gifta dej och får vi dina följare följa med på den dagen?
  kram mia

 7. sara skriver:

  Skulle vilja veta hur det blev med corvara och fleur?
  Skulle också vilja veta hur du ser på bloggbevakning. Intressant med din syn på hela ”Lisa Andersson”grejen.
  Kramar

 8. Ebba skriver:

  Du skrev förut att du aldrig skulle släppa Corvara eller Fleur men jag har inte sett att du skrivit något alls om dem på flera månader. Vad gör de? Hur mår de? Kommer du inte hämta hem dem igen?

 9. Annie skriver:

  Har du några planer på att skaffa barn nu inom snar framtid eller hur ser det ut på den fronten? 🙂

  Mvh Annie

 10. mia skriver:

  Jag är nyfiken på hur det går med fleur?

 11. Ida skriver:

  Hur går det med Fleur, Corvara och Doris? 🙂

 12. Ida skriver:

  När kommer nya bloggdesignen där man kan fylla i sin bloggadress i ett speciellt fält avsett för det? Det var prat om det när den här var ganska ny, men har inte sett något mer om det sen dess.

 13. Evelina skriver:

  Vad var det som till slut fick dig att sälja Corvara?
  Hur går det med Fleur och vad är hennes framtidsplaner?
  Vad kommer du ha för tävlingsupplägg med Mille inom närmsta tiden?
  🙂

 14. Hanna skriver:

  Undrar också över Fleur? Vad ska hända med henne och var är hon nu? Är hon hos Cornelia?

  Bra förresten att du sålde resten av Corvara, Cornelia rider ju henne jättebra!

 15. Anna-Maria skriver:

  Varför tar du inte bara de mest återkommande frågorna och svarar på? Behövs inte en frågestund för att få in frågor till denna bloggen 😉

 16. Sanna skriver:

  Hur kom det sig att du sålde din del av Corvara till Cornelia? Och vad händer med Fleur?

 17. Stella skriver:

  Fråga 1. Varför sålde du corvara?
  Fråga 2. Vart är fleur? Vad händer kring henne? Är hon såld?

 18. Nilla skriver:

  Varför sålde du hela corvara? Vad tycker du om att hon ev ska säljas? (Som Cornelia skrivit på bloggen att hon inte är till salu på en annons men för rätt pris)

 19. Emma skriver:

  När du startade med egen tillverkning i början (något jag funderar på till hund, hundägare), hur gjorde du? Vilka är dina bästa råd. Vad ska man inte göra. Jag är grymt impad av att du liksom bara verkar veta vem att ta kontakt med, att veta vilka dataprogram som krävs för att rita upp mönster, hur man presenterar det. Ritade du för hand? Hade du hjälp med mönster vilka material som fungerar. Eller hur visste du allt som du behövde för att få ihop både kläder och annat. Betalade du allt med egna pengar eller hade du någon som investerade (bank, privat eller nåt). Hur mycket tid fick du lägga, kan man ha heltidsjobb samtidigt. Hur lång tid tog det tills de första produkterna var klara för butik.

 20. Madde skriver:

  Hur får man en ponny att förstå att det inte är ok att nypas/bitas på bästa sätt? Hon är bara 1,5 år, men hon gör alltid så. Inte aggressivt, utan mer för hon plockar och tittar på en med mulen om man står med henne i stallet eller är inne i hagen och pysslar med något så kommer hon fram, sen får man ett satans nyp. Även när vi är ute och går ska hon före och för att komma förbi så försöker hon nypa mig i benen, detta är dock ett annat beteende där hon är mer tjurig av sig än det när man står med henne i stallet/hagen. Jobbigt är det i alla fall! Hon gör så på andra också inte bara mig.

  1. Sara skriver:

   Ett gammalt klassiskt tips är faktiskt att lägga en varm potatis innanför tröjan/byxan! Hästar (som många andra djur) dras mot att bita i det som ”sticker ut”. När dom då biter så försök få hästen att bita i den varma potatis. Den varma potatisen gör det obehagligt i munnen och därmed förhoppningsvis efter ett tag så förknippar dom att bitas med en obehaglig känsla.

 21. Julia skriver:

  Tyra! Du rider han helt otroligt bra, VILKEN skillnad på så kort tid 🙂 Du har hittat hästen med stort H!!!

 22. Linn skriver:

  Vad händer med fleur och vart är hon nu?

  Stämmer det att Cornelia köpt hela corvara? 😀 isf varför fick hon det nu och inte från början hade varit kul att höra dina tankar om både fleur och corvara! 🙂

 23. helene skriver:

  Hur många hästar har du nu?

 24. Z skriver:

  Hur kommer det sig att chefen för StarRider slutade efter bara fyra månader?

  Varför sålde du Corvara?

  Har det skurit sig mellan dig och Cornelia?

  1. Madde skriver:

   De visste inte jag. De vill jag också veta varför chefen slutade, skulle inte hon hjälpa dig ta över din roll i företaget så du fick lugnare?

 25. Emma skriver:

  Jag undrar varför du sålde Corvara, med tanke på att du ”lugnade” oss med att hon alltid skulle vara kvar.

 26. Sini skriver:

  Du har frågestunden många gånger i åren men du aldrig svarar på frågor……….

 27. Bea skriver:

  Varför valde du att sälja Corvara?
  Och frågan alla undrar över såklart, what’s up with Fleur? 😛

 28. Lina skriver:

  Vad hände med ditt bröllop? Sorry, undrar bara😊

  1. Madde skriver:

   De undrar jag med!!! Ska ni vänta, köra nåt litet eller va händer?? :*

 29. Caroline skriver:

  Lite nyfiken på hur de går med Fleur?

 30. anna skriver:

  Undrar inte direkt över vad som har ”hänt” med Fleur, utan snarare vad planen är framöver för din och hennes del 🙂 Undrar även om du vet vad som fick henne att flippa ur så att säga? En gång i tiden var hon, om jag har förstått det rätt, inte en särskilt komplicerad individ?

 31. Sara skriver:

  -Varför skrev Cornelia att du tjatade på henne om att hon skulle köpa hela Corvara? Du lovade i bloggen att du aldrig skulle sälja henne?
  – Var tog Fleur vägen?
  – Hur har det gått med postakuta abstinensen av tramadol? Har du fått återfall? Fungerar adhd-medicinen bra nu?
  – Du var på rehab för ditt jobb-beroende, men varför saktar du aldrig ner tempot? Du skrev att du fått många insikter men vad har du ändrat på? Du anställde ju en tjej som skulle ta över mycket.
  – Är bloggen en bisyssla som du skriver i när du har tid över, eller är den prio ett för att det är den som gör att du kan leva som du gör? Du har nyligen skrivit båda sakerna, så jag förstår inte?

  Hoppas på svar, kram på dig 🙂

 32. Malin skriver:

  Kan du inte berätta lite om din relation med Camilla, som driver Bloggbevakning? Ni var vänner tidigare?

 33. Julia skriver:

  Vad ha du gjort med alla dina hästar, tex, fleur, korv och mille?
  Hade varit skoj och veta ☺
  Hur tänker du när du ska få in shettis saker till Starrider? Allt ifrån vad ni ska ta in och kvalitet med mera 😃

 34. Linn skriver:

  Skulle du kunna tänka dig att börja med youtube alltså mer än du redan gör?? Puss o Kram.

 35. Sofia skriver:

  Varför sålde du corvara?
  Vad händer med fleur?
  Hur gick tävlingen?

 36. Emelie skriver:

  Hur är det med dina andra hästar i dagsläget? 🙂 tex corvara och fleur?

 37. Eazy skriver:

  Vet du vad random betyder?
  -> Slumpmässigt, stokastiskt. Menar du alltså att de bilder du lade upp var helt och håller slumpmässigt utvalda?

  1. Tuula skriver:

   Nä men lägg av haha! Hon menar la helt enkelt att det egentligen inte har något med själva inlägget att göra. Kunde lika gärna blivit en bildbomb på alla hennes hästar genom åren eller på hunden eller inga bilder alls. Därav random.

  2. Madde skriver:

   Hahahahha sluta!

 38. Petra skriver:

  Undrar hur du tänkte när du sålde Corvara? Och är som många andra nyfiken på vad som händer med Fleur såklart! 🙂

 39. Mikaela skriver:

  Hur ser du på framtiden? För företaget? För hälsan? För hästarna?

 40. Hella skriver:

  Kort summering om du missat vad alla frågar om :
  Vad har hänt med Fleur . Varför är Corvara såld ? Hur funkar det för dig med ditt schema osv att stå i kollektivstall med alla pass att sköta och allt vad kollektivstall betyder i övrigt ang engagemang och närvaro ?

 41. Jennie skriver:

  Hur går det med Corvara?
  Hur går det med Fleur?
  Hur gick det med Milles mun? Han hade ju något mun-problem och jag har sett några bilder där du rider utan nosgrimma (gör jag själv alltid för en nosgrimma har ingen som helst bra eller nyttig funktion för hästen) men nu de sista bilderna har du haft massa olika träns/nosgrimmor 🙂 Jag undrar verkligen bara för jag är nyfiken – självklart gör du som du vill!

 42. Anneli skriver:

  Har ingen fråga men va mycket gladare Mille ser ut jämfört med provridningsvideon. 🙂 han har mycket mer gnista i ögonen! Fint!! ❤️👍

 43. Milo skriver:

  Hur kommer det sig att du valde att sälja hela Corvara och hur känner du inför att cornelia kanske säljer henne vidare?

 44. Sarah Lindkvist skriver:

  Hej! Jag sitter i valet och kvalet om jag ska köpa en till häst eller inte. Har en superfin hopphäst som jag tävlar med men skulle vilja köpa en unghäst att ”börja om på nytt med”. Du som förut haft fler än en hästar – hinner man verkligen med det? Hinner man lägga tillräcklig tid på båda hästar när det gäller träning och tävling eller borde jag ha kvar min häst, satsa med enbart den eller köpa en till? För vill heller inte göra något halvdant om du förstår vad jag menar. Vill inte heller skaffa häst å ”massa skötare” för att jag inte hinner rida de gånger jag borde rida. Hoppas du förstår vad jag menar! 🙂 Jag har kille som även behöver se mig om dagarna såklart och lokförarjobb (jobbar lite olika tider på dygnet varje dag i pincip).

  Älskar din blogg och ditt driv, puss!
  /www.foreverequestrian.blogg.se

 45. Tess skriver:

  Jag vill väldigt gärna veta om du har blivit av med din spänningshuvudvärk? Om ja, hur? Kram från en som sitter i samma sits🤕

  1. Anso skriver:

   Akupunktur hjälper 90% av dem med spänningshuvudvärk. Har du sökt hjälp är det märkligt att inget sagt det.

  2. Leona skriver:

   I min stad, Borås, finns en piercare Qia som jobbar på Pistolero. Hon piercar ett speciellt ställe för att bli av med spänningshuvudvärk och migrän. Kolla upp det!

 46. Jenny skriver:

  Hej. Jag undrar lite. 😏 Varför sålde du corvara? Hur känns det? Trodde att du skulle börja rida henne i framtiden. Ska du satsa på fleur helt istället? Jag gillar starriders utbud bättre än hkm. 😊 hoppas jag ser dig i Falsterbo. Ska dit lördag och söndag och vill shoppa fler ridleggings. 🤗 men jag kommer bli starstruck och blyg. (28 årigt fan) 😅 känns som att jag är din kompis fast du inte är min haha. Kram på dig och tack för boken jag vann för ett tag sedan 😚

 47. Meja skriver:

  Kan du berätta lite om din hund? Den är sp söt!😍

 48. Julia skriver:

  Kan du inte berätta lite mer om din hund? Den är så söt! Och Mille förstås😉

 49. Alva skriver:

  Vad tycker du om PS Of Swedens träns och andra saker som schabraken? Ngt du kan tänka dig att ha?
  Är det du som sätter priser på hkm’s kollektioner med? Tänker eftersom dina tights kostar 3-499kr medans de andra kostar över 1000.,, ingen jämn prisnivå och eftersom du sagt att alla ska ha råd och kosta ungefär som hööks.

 50. Emma skriver:

  Vad har egentligen hänt mellan dig och Cornelia, varför beslutade du helt plötsligt att sälja Corvara? (du har ju sagt att du aldrig skulle kunna sälja henne) och sen så undrar nog vi alla vad som hänt med Fleur? 🙂

 51. Louise skriver:

  Har tre frågor jag funderat ett tag på!

  Första: du har förmodligen förklarat detta flera gånger och jag har missat det men vad hände med travhästen? Vem äger honom nu och vad sysslar han med nuförtiden! 🙂

  Andra saken, hur går det med fleur? Sista vi hörde var att hon flyttade till cornelia men det var bara i början som fleur syntes på cornelias insta bla. Är hon kvar där eller vart har hon tagit vägen?

  Tredje, hur kändes det att sälja corvara? Det märktes att du verkligen tyckte om henne, var det ett jobbigt beslut att sälja henne?

 52. Malin skriver:

  Hur kommer det sig att du nu tagit beslutet att sälja 100% av Corvara till Cornelia? Hur resonerade du nu, jämfört med tidigare? Förstår att du köpt Mille nu, men grundar min fråga på att Corvara va din ”One and only” osv. Hade också gärna velat fråga angående Fleur som ovanstående ”Epona” 🙂

 53. Nora skriver:

  Var tror du att du och Mille är om 2 år? 😄

 54. Ella skriver:

  Vad har du haft för sadlar genom åren och vilken har varit din favorit + varför?<3

  Tycker för övrigt att det ska bli spännande att följa din och Milles utveckling! Ni verkar passa varandra väldigt bra😄

 55. Jossan skriver:

  Vad händer med Fleur & Corvana?

 56. Maria skriver:

  Har ni bestämmt datum för bröllopet ? 🙂

 57. ME skriver:

  Hej! här är lite små funderingar o frågor från mig 🙂

  * har du någon favoritolja/serum till ditt hårsvall?
  * bästa tipsen till mig som ska börja jobba som groom i nya zeeland hos en hoppryttare?
  PS. har aldrig själv sysslat med hoppning, dock hållit på med hästar i övrigt i hela mitt liv, är 25 nu 🙂

  Kram på dig fina du <3

 58. Nina skriver:

  Hej 🙂
  Undrar hur det går med Fleur? Varför valde du att sälja korven?

 59. Dara skriver:

  Vi hjälpte ju dig med pengar att köpa fleur så det är väl inte så konstigt att vi vill veta vad som hänt med henne?

 60. Emma-Li skriver:

  Hej söta, fina du! Jag undrar om planerar att bara ha en häst eller köpa fler? Jag tänkte på att nu när du sålt Corvara (och Fleur?) så har du kanske råd? Kul med nya samarbetet förresten, stort GRATTIS!!

 61. Caroline skriver:

  Hur mår Milles nosrygg efter att ha fått mild och fin behandling hos dig? Är han fortfarande lika öm eller får du röra hans ansikte mer nu?

  Sen är jag väl nyfiken på Fleur och Corvara också, dock mer hur de är idag (lika svårhanterliga?).

 62. Emma skriver:

  Jag är också en som är nyfiken på vad som händer med Fleur? Jag har följt din blogg länge och även ”följt” hästar till andra ryttare för att jag har gillat hästarna. Skulle va så kul att veta vad som blev av Fleur som sagt! 🙂

 63. Nina skriver:

  Kan inte sluta skratta åt hur Mille på travbilden i hagen ser ut att vara ett litet föl, medan han två bilder nedåt ser ut som en stor bjässe! 😃 Kameravinklar gör allt, antar jag xD

 64. A-K skriver:

  Trivs du med din kropp nu?

 65. Meja skriver:

  Jag tror inte min fråga publicerades, men jag undrade om du kunde berätta mer om din hund😊

 66. M.M skriver:

  Hej!
  Jag undrar hur du tänker kring kosten? Tex
  Hur hinner du med både jobb, hästen och fästmannen och äta nyttigt samtidigt?

  1. Anso skriver:

   Som om det skulle ta längre tid att äta nyttigt än onyttigt.

   1. Rebecca skriver:

    Självklart tar det längre tid! Snabbmat och färdigmat eller halvfabrikat är sällan nyttigt men det går fortare.

 67. Tora skriver:

  Hur har det gått med Milles gapande mun?

 68. :D skriver:

  Vad skulle du välja att Mille var av dessa två, Enhörning eller Pegasus? Och Varför? 🙂 Båda är ju magiska på sina vis, men om du bara fick välja en?

 69. Helena skriver:

  Varför anmälde du aldrig Lizette Brolin som du köpte Corvara utav? Hennes rykte är fruktansvärt och hon har tyvärr blåst många personer genom åren.

 70. Anna skriver:

  Var är du i livet, känns det som att du har hittat en bra balans även om det fortfarande blir heltiskt ibland? 🙂

 71. Ela skriver:

  – Hur prioriteras bloggen? Ena sekunden är den det du ska fokusera på, nystart(er) osv och i nästa gör du minsann som du själv vill o vi ska vara glada att här finns nåt o läsa.
  Oavsett anledning underlättar det att vara konsekvent! Vi blir förvirrade 🙂

  – Du skriver ofta att du ska vila, du vilar o i nästa skriver du att det var såååååååå länge sedan du tog det lugnt. Samma som ovan – Que?! Du rymde ju till o med hemifrån för o vila. Vi blir förirrade 🙂

 72. Jasmine skriver:

  Många bra frågor här! Hoppas du besvarar dem så att vi läsare blir lite tillfredsställda 🙂 ser fram emot alla svar! Kram

 73. Stella skriver:

  Fråga 3. Hur gick det med milde och tandläkaren? Du lovade ett inlägg om detta men det kom aldrig.

 74. Elsa skriver:

  Jag har sett att du rider helt utan nosgrimma ibland och det tycker jag är jättebra! Jag undrar varför du inte gör det mer om han nu är så öm på nosryggen. Känns inte optimalt att rida med aachen. Men du gör ju självklart precis som du vill, bara en fundering från mitt håll!

 75. Sandra skriver:

  Är du rädd för att inte räcka till? Både för jobb, privat och dina djur? Känner så själv ibland.
  Hur går det med katterna? Du pratade ett tag om att en av dem börjat kissa inne.
  Pysslar du nåt nu?
  Vad har du gått för makeup utvildning?
  Hur mår du i din hjärn trötthet?

  Mvh

 76. ylva skriver:

  kan du inte skriva lite mer om hur man går tillväga när man startar ett företag som style by tyra och star rider. Hur hittar du leverantörer och vilka underlag ger du dem.

 77. Josefin skriver:

  Jätte bra blogg och inspirerande:)
  Jag undrar hur Fleur och Corvara mår? Förstår om du inte vill svara men våre roligt och höra hur de mår:)

 78. A skriver:

  Brinner du för bloggandet eller är det bara ”ett måste”?

 79. Linda skriver:

  Jag undrar varför du gång på gång på gång utlovar inlägg som aldrig kommer?

 80. Milo skriver:

  Jag undrar också hur du tänker om att alla HKMs produkter är svindyra när det är meningen att starrider ska vara billigt och tillgängligt för alla. Det konceptet faller ju lite nu.

  Vill du göra fler filmer typ ”imagen är allt” och den om mugg i svansen? Jag höll på att skratta ihjäl mig. De är verkligen skitroliga!

  1. Rebecca skriver:

   Fast svindyra är de verkligen inte! Allt är väl relativt men tycker du tar i lite där 😉 HKM har ju aldrig varit ett lågprismärke. Jag tycker de har fullt rimliga priser 🙂 Det är klart, vill du ha lägsta möjliga pris finns det andra leverantörer, exempelvis Börjes. Men, för det mesta, så får man vad man betalar för.

 81. Hanna skriver:

  För många år sedan så köpte du en till hund (Mimmi?) Varför flyttade hon hem till din pappa? Var det för att du inte orkade med två hundar?
  Fleur? Corvara? Var?Hur?Varför? Vad händeeer?!
  Bröllopsserien? Vad händer med den?
  Du har inte funderat på att ta till hjälp för ditt jobb beroende? Typ någon som sätter upp fasta rutiner vad och när du ska göra saker?

 82. Matilda skriver:

  Jag undrar vad det är som har hänt med fleur och corrven.

 83. Anonym skriver:

  När det kommer till vänskapsrelationer, har du vänner du umgås med som inte är dina anställda eller på annat sätt involverade i dina företag eller med hästarna?

 84. Anonym skriver:

  Hur ser du/ni på familj? Är det något ni kommer skaffa snart?

 85. Hanna skriver:

  Kan du beskriva hur du mediterar? Använder du färdiga meditationer? Vart hittar du med isåfall?

 86. Haannah skriver:

  Hej har en liten funderare. Jag jobbar i ett travstall där jag både rider och kör travhästar men har lite svårt att hitta bekväma byxor att använda i stallet, har provat att jobba i mina ridbyxor, eftersom att jag inte rider alla dagar så undrar jag om ni kunde göra typ ”stallbyxor” för de dagar man inte ska rida och ej vill ha ridbyxor. Sköna och praktiska byxor liksom? Älskar era färgkombinationer och materialet på era byxor men önskar att det fanns liknande undan grepp..

 87. Elin skriver:

  Hej Tyra!
  Hur tänker du angående bettsling? vilka bett gillar du att använda och varför? Bettslar du upp vid tävling någonting? Har en häst som är känslig i munnen men som tar tag i bettet i linjer och kör lite ”sitt eget race”, skulle vilja ha ett snällt bett som ändå är skarpare än ett vanligt tredelat 😉
  Har också ett önske-inlägg: hade vart kul och veta hur du lägger upp ditt träningsschema till Mille 😀
  Tack för en grym blogg, finns en del hästbloggare men det är ändå bara ett fåtal jag fastnat för (din, Nellies och på senare tid Cornelias),men din är den bästa, mycket pågrund av att du för in mycket humor och att du kör på en renodlad hästblogg!

 88. matimda skriver:

  Vad hände med din och Andreas semesterresa ni skulle göra i vintras till om det var thailand? Du lämnade ju bort flrur förut för att åka men gjorde det aldrig. Sen skulle ni väl resa med din syster o hennes familj till mallis i maj? Vad hände när det inte blev något? Sen undrar jag varför vi inte längte fick följa din utlovade viktnedgångresa (dina ord), det slutade bara hux flux från en dag till en annan utan förklaring och som läsare känner man sig lite snuvad.

 89. Ellie skriver:

  Har du någon gå testat WE? Eller skulle du vilja testa det?

 90. Fanny skriver:

  Jag undrar om du har någon kontakt med dina tidigare hästars nya ägare? Typ Bambo, Sanno, Hingsten osv.

 91. Anonym skriver:

  Hej! Efter ditt tablettmissbruk undrar jag (ifall du har slutat helt nu); fick du återfall? Och vad gör du nu när du t ex får huvudvärk? Tar du värktabletter alls (menar främst typ Alvedon) eller är du helt avskräckt som många fd missbrukare blir?

 92. Polly skriver:

  Hej tyra. Jag såg att du hade fått många frågor har dock inte läst i genom alla och vet dock inte om min fråga redan är ställd.

  Jag undrar inte så mycket om hästarna och så för jag tycker du skriver och för ett bra jobb med det.

  Det jag undrar är hur du har orkat driva alla företag, din blogg när du fått så mycket hat? Hur har du hanterat det? Jag vet att jag läste att du har adhd, jag undrar hur du hanterar din sämre stunder och bättre stunder med adhdn? Är du för eller emot medicin? Och sist men inte minst hur har det gått med ditt missbruk? Fått hjälp och hur var din tid om du får blicka tillbaka?
  Kram http://pollysvensson.blogg.se

 93. Linda skriver:

  Vad hände med corvara?
  Och var är fleur, kommer hon inte tillbaka till dig? <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »