Allmän pepp om livet

Tisdag 28 Juni 2016

Hej kära ni! Hoppas allt är bra med er. Nu känns det lite lugnare för min del. Eller efter imorgon blir det lite lugnare…. Imorgon går hela Falsterbo-lasten, så idag packas tusentals produkter som ska med ner 🙂 Allt ska inventeras, prismärkas, alla skyltar ska fixas/skrivas ut, personalscheman ska finnas, reklambilder ska beställas, allt annat ska packas (förutom alla produkter också påsar/monterinredning med mera) och ja, det är allmän kaos. Igår kväll åkte jag och Nina till Motala och handlade en helt ny monterinredning, herregud vi var som små barn i godisbutik där inne. Kom hem typ 23.30, haha. Men vår monter kommer bli superfin och det känns extra kul nu när vi har ny proffsig inredning!

Annars så jobbas det på med allt, det är så himla kul allt med HKM, har fått lite frågor som jag ska besvara. Om ni har frågor så kan ni ställa dom i detta inlägg också. Det är fortfarande enormt mycket jobb kvar med HKM. Nu görs alla samples, allt ska plåtas till katalogen och vi ska stå för inspirationsbilder/miljöbilder så det ska fixas och jag har liiite ångest över det, haha… tänk om man skulle råka leverera en suddig bild? Glömma bort att ändra fron 72 dpi till 300 dpi, eller nått sånt, gaaah! Sedan ska vi göra en stor upgradering med ny-designade tags, prislappar mm, så det är en hel del jobb. Mitt i allt så har vi flyttat till ett större kontor men det känns sjukt skönt! Det blir en riktigt morot för oss, för nya kontoret är så himla stort och fint!

När vi kommer hem från Falsterbo så kommer vi öppna upp vårt Showroom i Norrköping! Så himla kul va? Ni kan alltså komma till vårt showroom och testa allt, se hela sortimentet, testa saker, se alla täcken vi har som inte kommer liga på nätet, handla och ja, lite så. Vad är skillnad på butik och Showroom? Inget för er egentligen, det är bara det att vi inte får kalla det för butik, för har man en butik och annonserar ut det som butik så är det en hel radda med regler och lagar som måste uppfyllas för att gå ha butik. Men mer om det en annan gång. Men då vet ni i Norrköping iallfall, att ni numera har ett nytt grymt ställe att handla ridsport på 😀

Nu ska jag börja bocka av min to do-lista som har cirka…hmm…57 punkter!? Och då drog jag ändå ner den från 120 punkter när räknade bort allt från prio 2 och prio 3-listan, haha. Så nu kör vi! Lovar er verkligen att bloggen kommer bli mer aktiv. Men ni förstår nog 🙂 Stor kram och tack för all fin respons ♥

 q7

Denna väst alltså, * Mmmmmmaaauuu* Tyget är så jäkla snyggt, det är i skimrande koppar/rosé-färg. Sen är knäppet uppe vid hakan skitsnyggt, hög hals vilket värmer bra på kvällarna. Tycker västar är snyggt, men hur ofta ser ni mig i väst? Jag har världens högsta krav på komfort och stil på västar. Även om Spooks-västarna är snygga och jg har haft två stycken så tycker jag att dom är väldigt hårda/stela och jag tycker inte dom är så sköna tyvärr. Men jag har några västar, men den här slår allt, sjukt skön att ha på sig och skitsnygg. (Denna finns i beige färg och marinblå färg

q8

Schabraket med bett, i beige-brunt:

q1

Haha kanske inte jättematchande, men men…hade lite bråttom.
Vi har numera benskydd och boots i skimrande guld med ludd på  insidan:

q6 q5

Så underbart att rida på fältet och se solen gå ner, en härlig sommarkväll <3

  q3

Tyvärr är Mille väldigt snubblig när jag rider på fältet. Men det blir bättre. Han är ju van att gå på mjöl typ, haha. Nej men han är van med det finaste fibersandunderlaget man kan tänka sig, och så kommer han till ett buckligt fält. Han är så sjukt klantig, lite lat, lyfter inte på benen och så är det lite jobbigt för honon eftersom hans framben är mycket kortare än hans bakben. På fälten kan jag inte rida framåt ordentligt, det blir mest mycket skrittjobb, övergångar och lite finlir. Skittjobbar som sagt väldigt mycket där med Mille, för då bygger hans upp hans ligament, senor och muskler vilket är skitbra för honom.

q2

Min väääärldens bästa Mille <3 Älskar honom, han har verkligen fångat hela mitt hjärta och jag har exakt samma känslor för Mille som för Lalle och Corvara (dom enda hästarna som jag verkligen känt så för). Vet ni vad som är så himla underbart? Nu när jag skrev här så kom jag på att jag inte tänkt på, eller jämför Mille med Lalle EN enda gång…Det är sjukt bra betyg. Jag har alltid jämfört alla mina hästar med Lalle. Men Mille har verkligen tagit hans plats alla gånger om, jag är helt övertygad om att jag och Mille kommer ha ännu roligare ihop, få många många fler år ihop och blir ännu mer framgångsrika ihop 

Q9

27 svar till “Tisdag 28 Juni 2016

 1. Ida skriver:

  Jag får nog vara glad att jag inte har någon häst att rida på för tillfället, för jösses vad jag skulle shoppa loss annars. Himla snygga grejer! Västen är verkligen supersnygg i färgen, får kanske överväga att börja använda väst till vardags 😉

 2. Malin skriver:

  Fin han är utan nosgrimma! Härliga bilder 😀

 3. Jessica skriver:

  Perfect match👌🏻🐎 behöver inte säga mer än det!☺️🙏🏻🐎💖 super kul att allt går framåt och att det händer nya saker i ditt liv det gör att allt känns mycket lättare 😍 Go Tyra o mille 👊🏻🐎💖

 4. Caroline www.ridemyhorse.blogg.se skriver:

  Jag och min dotter satt och kollade igår på hemsidan och när kommer det nya schabraket i grönt med brunt in så man kan beställa. Nu får hon något annat på söndag när hon fyller år. Men är bara lite nyfiken. Jättefina saker och fastnade för många grejer och kommer beställa sen när nya ponnyn kommer hem.

 5. Karoline skriver:

  Han är väldigt fin! Härligt att du plockat av nosgrimman, tror det kan vara skönt för honom att få variera lite 🙂

  karoline.me

 6. Elsa skriver:

  Jag blir så glad att se att du rider utan nosgrimma, måste vara så skönt för honom! Mille är verkligen jättefin!

 7. Emla skriver:

  Nu kanske du har fått jättemånga kommentarer om det här, men jag vill verkligen veta x) Har följt dig länge nu och kan vi inte snälla få en uppdatering om var Fleur tog vägen och hur det kom sig att Cornelia köpte Corvara? Missförstå inte nu, det är inget illa menat alls, det är bara ren nyfikenhet efter att ha följt deras resa hos dig innan! För övrigt tycker jag att Mille ser ut att passa dig som handen i handsken och jag hoppas ni får supermånga bra år tillsammans! Och han är dessutom bra söt 🙂 Ni är ett fint ekipage!

 8. Ridfröken skriver:

  Trevligt att du rider utan nosgrimma, mer anatomiskt träns kan man inte få. Han passar även utseendemässigt utan! 🙂 Åh vad rolig den sista bilden är där du har skrivit ”Mille” med hjälp av mötesplatsskylten! 😀
  http://www.ridfroken.blogspot.com

 9. Epona skriver:

  Jag tror Mille behövde dig likaväl som du behövde honom. ❤️

 10. Malia skriver:

  Gud vad kul att du efter många om och men hittat ”den” hästen! <3

 11. Hanna skriver:

  Herre min gud vad fin mille är!! 😍❤️ Ni är så fina tillsammans också, helt perfekta!
  All lycka till er! ❤️

 12. Emmie Wendel skriver:

  Ni har fått in så snygga saker. Jag kommer verkligen shoppa loss hos er! Vi ses på Falsterbo! Kram

 13. Sara skriver:

  Hej!

  Jag undrar vad som hände med tv-showen som du skulle spela in? Och vart är Fleur? Det är mycket inlägg som ska komma senare men som aldrig kommer??

  Mvh

 14. Deborah skriver:

  Min tjej är likadan på fält. Klumpig. Sen ofc kortare framben och långa bakben haha. Igår travade vi lite i skogen. då snubblade hon till på en liiiiiten rot som var på stigen. Då la hon sig ner på framknäna. Läskigt, men både hon och jag är vana haha. Och hon är så van så hon ba ”I’m just gonna’ get up and keep trotting like nothing ever happend” 😂

 15. carro skriver:

  Du har verkligen utvecklat du sitts sen du fick hem honom, ni är jätte fina ihop!

 16. Lina skriver:

  Blev kär i jackan i samma färg! Synd att den inte är billigare, blir så osäker när man inte kan prova 🙁

 17. Alva skriver:

  Hej! Kollat lite på hemsidan eftersom jag blev så jädra sugen på de beiga ridbyxorna, blev sååå besviken när jag såg att de kostade över 1000kr.,. Inget jag har råd med.. Verkligen besviken då tightsen osv var mycket bättre pris på, dessutom ett helt nytt märke där allt höjs verkar det som? Du har tidigare skrivit att du ska hålla priser man har råd att handla för, men detta är dyrare än hööks.. Väldigt tråkigt 🙁

 18. Ninnie skriver:

  Grattis till den felfria rundan häromdagen!
  Hoppas verkligen att det kommer ett inlägg om den, det är ju superspännande!

 19. Madde skriver:

  Ohh så fin väst, vill ha! kanske blir köp.. 🙂 Har i alla fall bestämt att jag ska köpa ett par av dina ridbyxor detta år! 🙂
  Älskade alla fina krokar i stallinredning-kategorin.. hoppas verkligen att det kommer mer inredning och kanske typ stora hästhuvuden!? Kommer definitivt shoppa stallinredning på din sida!!!

  1. Madde skriver:

   Ok glöm de ja skrev om västen :/ nästan 700 kr.. va dyrt allt är nu på din sida :/

   1. Linda skriver:

    700spänn är BILLIGT. Jämför med en KL för 2000…

    1. Madde skriver:

     Ohh.. Jag tycker allt över 500 kr är dyrt när det är väst, blingbling osv.. x) Men då lägger jag också hellre pengar på ”bra” saker. Alltså sånt som har en lite mer vettig funktion, än utseende-grejer.. Fast visst blir man sugen på flera saker och om man då ska handla blir det ju minst 2000 kr på hennes sida. Synd tycker jag iaf! 🙂 Älskar guld, koppar, rosé, blingbling 😀

 20. Zamira skriver:

  Till några ovan: klart det nya är dyrt, är ju HKM.
  Skillnad på hennes egna märkeslösa och ett etablerat varumärke.
  Troligen även i kvalitet, man får oftast vad man betalar för.

 21. Maria skriver:

  Som jag förstår det så är Tyras märke Star Rider fodrade billigt hennes visioner om sina produkter antar jag forfarande att så många som möjligt ska ha råd att köpa Star Riders produkter. Priser på de märken hon valt att återförsälja i starrider webshop kan hon snog inte påverka så mycket?
  Jag fick själv det lite om bakfoten och trodde alla visade produkter var starrider när nästan inget var det. Men starrider finns kvar likt och nu med fler andra märken i weshopen med andra värden och mål för sina produkter 🙂

 22. Julia skriver:

  Vad händer med Fleur?

 23. Bea skriver:

  Blir så himla glad över bilderna! Det strålar om er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »