Allmän pepp om livet

Glad midsommar lovers

Hej fina ni, vad gulliga ni är över all omtanke i kommentarerna, att ni vill ha livstecken. Ni kan följa mig på instagram, min privata instagram är tyra_sjostedt (btw way kolla där vilken förvandling jag gjort i håret:) Och min ”enbart häst-insta” är riding_by_tyraJag behövde helt enkelt ett break eftersom jag på riktigt inte har hunnit med att sätta mig och blogga i ens 10 minuter senaste veckan. Det har varit så jäääävla mycket jobb, och det har hänt otroligt mycket stora saker som har varit de sjukaste sakerna under hela min livstid som egen företagare/ entreprenör. Jag kommer tids nog berätta allt som hänt och händer, jag har hamnat i världens sjukaste situation i en jobb-grej och jag LOVAR er att ni tids nog kommer få veta allt! Sån riiiiktigt smutsig historia som är helt sjuk. Kommer innebära många stora förändringar för allt jag jobbat för, men men, nu är det som det är.

Jag vill bara skrika ut allt, men jag kan inte än. Inte riktigt än. Det är så mycket som händer och hänt så jag får ta en sak i taget. Det har också hänt bra saker som är stora, så jao, allt har verkligen varit ren kaos. Nu ville jag bara berätta varför jag har haft en paus, jag kommer börja blogga igen och jag kommer behöva ta ett inlägg i taget för att dela med mig. Men snälla låt MIG dela med mig av saker utan att ni tjatar och ifrågsätter, ok? 🙂 Jag ser fram emot att komma tillbaka.

Jag vill även bara gå in och önska glad Midsommar till er från mig, Mille och alla djur och hela teamet ♥ Puss o kram

midsommar

Haha hur många har inte använt detta snap-filter? 😉 Sjukt bra filter, haha.

 

20 svar till “Glad midsommar lovers

 1. Saga skriver:

  Kan du berätta någonting om vad det är som hänt (det negativa) nu?

  1. Tyra skriver:

   Saga- Men nej, jag skrev ju att det kommer tids nog, jag får inte göra det nu eftersom det är under process hos advokaterna. Men jag ska göra när jag kan och får.

 2. Linda skriver:

  Du kommer inte att berätta nånting. Som vanligt.

  1. Tyra skriver:

   Linda- Hej kul att du är tillbaka med dina härliga kommentarer! Den som lever får väl se!

   1. Dressyrryttare skriver:

    Hänt en hel del på Star Riders hemsida. Hade vart kul om du kunde berätta mer!

   2. Stella skriver:

    Såklart hon inte kommer!

   3. Anna skriver:

    No need to tell, de flesta vet redan om vad som hänt med HKM och Star Rider tror jag. Trist att du inte släpper nyheter på din egen blogg, det blir rätt uddlöst med dina löften om kommande inlägg då…

    1. F skriver:

     Vad har hänt? 😀

    2. Tyra skriver:

     Anna- Åh herregud vilka muntergökar! Grattis Tyra kul med det nya samarbetet wohooooow! Hahaha… Och det fanns en tanke med varför jag inte skrev om det här förstår du, det finns tankar med allt som sker här. Hej hej!

 3. Matilda - skogsrusset.se skriver:

  Glad midsommar på dig Tyra!

  1. Tyra skriver:

   Matilda- Glad midsommar själv fina du <3

 4. Sofie skriver:

  Hoppas allt är okej med er, har saknat dina inlägg! 😘 ha en fortsatt trevlig midsommarhelg! ❤

 5. Jacquoline skriver:

  Kommer du berätta om beslutet att sälja Corvara.
  Man undrar hur du tänkte kring försäljningen då hon varit så speciell för dig 🙂

  1. Tyra skriver:

   Jacquoline- Japp det kommer 🙂

 6. M.torstensson skriver:

  Vi behöver inte veta om trafikstopp i Stockholm efter din frånvaro här. Vi vill veta om ditt megastora samarbete med en av de största hästmäkena som du jobbat med i månader. Vi vill även veta varför du sålde corvara dom du lovat att aldrig någonsin göra? Börja du med att skriva ett inlägg om detta så slipper du gnäll från oss bloggläsare

  1. Tyra skriver:

   M-torstensson- Ja nu är det ju JAG som skriver denna blogg och jag skriver om PRECIS vad jag vill, när jag vill.

   1. Ela skriver:

    Jag tror man blir lite upprörd då du säljer o säljer o säljer in din blogg till oss. Den ska prioriteras o är din inkomst så du kan jobba med annat. Du ska åks bort bara för o kunna vila o prioritera bloggen… Osv. Men levererar man aldrig så får man nog räkna med att folk ifrågasätter! Berätta inget då? Lova inte att nu jäklar ska bloggen bli grym. Så du får nog inte extremt bittra kommentarer utan de är i klass med vad som kan förväntas.

   2. Anna skriver:

    Men då kanske du borde sluta lova att du ska skriva om saker, för det mesta du lovar att du ska berätta om, gör du aldrig. Ena dagen ska du prioritera bloggen som nummer ett, andra är den långt ner på priolistan.

 7. Maja skriver:

  Vart är fleur?

 8. Susanne skriver:

  Tyra!
  Jag tycker inte att det är konstigt alls att din blogg ser ut som den gör med tanke på din ADHD ( arbetar inom socialpsykiatrin) tycker dock att du ska ” arbeta” mer på att försöka styra din impulsivitet, du har faktiskt svårt med att följa upp dina inlägg, och självklart undrar dina läsare te.x vad som händer med Fluer, Corvara, en självklarhet är dock att hästarna kanske har för stor problematik för dig att lösa ( fluer även för duktiga Cornelia ) Det blir efter ett tag ingen röd tråd när du sällan följer upp dina inlägg.
  Ditt svar på detta inlägg, har en tråkig ton, då läsaren troligtvis skriver vad många är nyfikna på, vilket inte är något konstigt.
  Tycker att det är roligt för dig att affärerna går bra, men tänk både en och två gånger innan du skriver ett inlägg som du sen inte kan/ vill följa upp, så slipper du irriterade inlägg, som du själv har skapat i mångt och mycket.
  Nu så är detta varken argt eller kränkande eller ngt annat negativt, bara en objektiv syn på din blogg😊

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »