Allmän pepp om livet

Bomb

Hej! Satan i gatan vad trött i huvudet jag är efter dagen. Har nästan konstant suttit och knapprat på datorn. Igår somnade jag så sent, var så himla uppe i varv då jag och Annica överraskade Amelie med en tjejkväll med middag, godis och champagne. Amelie visste ju inte att varken Annica skulle komma eller att hon skulle ha med sig mat så hon försökte gå in och laga mat flera gånger på kvällen. Jag och Patrik (hennes kille) hjälptes åt med att störa Amelie, gå in och stänga av ugnen, fota valpar och allt var det var bara för att hon inte skulle laga någon mat…

Sen kom Annica, ställde bilen bakom ridhuset, hoppade in genom mitt fönster och när vi fixat ordning allt så ringde jag till Amelie och frågade om hon kunde komma och hjälpa till med en grej. Eller jao, jag var så nervös att jag sa att hon måste komma och hjälpa mig för jag hade fastnat!? Wtf!? haha… Det blev iallafall en glad tjej med lite glädjetårar  En väldigt mysig kväll med mina vänner, och vi satt och tjattrade till 02.00 och sen tog det ett långt tag innan jag kunde somna. Och så upp vid 07.00 och fodra och direkt på jobbet efter det. Piuuuh!

Men klart värt det och snart nalkas mer Mille-tid! Nu har jag precis mediterat och ska vila lite till. Andreas är påväg hit och jag ska vila fram tills han kommer. Ikväll ska vi hoppträna och jag ska få hjälp av Amelie och Therese som kommer hit. Andreas ska absolut också rida, han börjar bli så jävla duktig! Måste visa er utvecklingen- har det på film! Ska bli sjukt kul att hoppa ikväll. Men det kommer bli en sen kväll idag igen så jag ska vila på lite nu… P o k.

PS. L Ä N G T A R tills jag kan släppa vad det är jag/vi jobbar gärnet med och vad det är som händer. Jag tror att ni kommer älska älska älska det! Ska bli skitkul! Jag har jobbat med detta under många månader och nu börjar allt dra ihop sig 😀 Vilket självklart också innebär ren kaos men vad gör det om 100 år?

bomb-clipart-bomb2

16 svar till “Bomb

 1. Jennifer skriver:

  Tips, jag tror man hellre ser en film på DIN och Milles hoppträning samt uppföljning på tandläkarbesöket, än att se en film när din pojkvän lär sig rida.
  Inget illa menat.

  1. Victoria skriver:

   +1 har suttit och väntat och väntat och snart tappat hoppet om det kommer komma upp

   1. Stella skriver:

    varför blir ni ens förvånade? Detta är väl ändå typiskt Tyra att lova o lova men sedan aldrig fullfölja. Man får nog acceptera att Tyra helt enkelt inte håller måttet med bloggen längre. Kan lova att ett försvarsinlägg kommer upp inom de närmsta dagarna där hon bedyrar heligt att hon visst tänkt berätta hela tiden. Suck o stön..

    1. Tyra skriver:

     Stella- Haha du känner nog inte till mig mycket om du tror det. Det ska krävas bra jäkla mkt för att det ska tas upp i ett inlägg av mig, som du kallar att försvara sig. Jag är stolt över min blogg som håller bra kvalitét, och som jag skrivit flera gånger så finns det mkt i mitt jobb och företag som kommer före denna blogg. Och just nu händer det väldigt stora saker, sitter i stora förhandlingar med Star Rider och jag sitter hela dagarna och jobbar med det och måste tyvärr prioritera bort bloggen då. Ang de inläggen som inte kom upp så kan du läsa mitt svar direkt till Victoria. Jag kanske borde ha följt upp detta och skrivit ut det så att inte fler sitter här och väntar på inläggen. Jag tar med mig er konstruktiva kritik och tackar för den.

   2. Angelica skriver:

    Lär nog tyvärr inte komma upp.. väntar fortfarande på inläggen om bla Veldstar och vad som hände med Bambo..

    1. Tyra skriver:

     Angelica- Jag har valt att backa med de två inläggen på grund av vissa saker. Tyvärr! Ibland får man tänka några gånger innan man skriver och vad det ger för konsekvenser. I detta fall står en häst ”i vägen”. Bambo står hos en yngre tjej i Norge nu och har det superbra, så jag vill inte förstöra något för dom. Bambo är en fantastisk häst och tjejen tävlar lite 110 med honom och han trivs superbra! Och det är huvudsaken 😀 Skriver alltså inget för Bambos skull. Kram

     1. Ela skriver:

      Ett tips är att berätta om det i bloggen så blir inte folk (mig inräknad) sånna frågetecken! Samma sak med tänderna. Går man ut med massa saker som man lovar uppföljning på o sen ”mörkar” den blir folk fundersamma och kommer givetvis fråga o tjata tills du blir gråhårig. Du är inte tvungen till nånting men eftersom du säger A o lovar B är det ganska schysst att hålla sitt ord. Skriv en lista med vad du ska följa upp i bloggen? När du skriver ”det kommer jag skriva om senare!” Tex ”Milles tänder” så Skriv den punkten så du inte glömmer vad du ”lovat”. Bra kika på o minnas sen för jag förstår om det är rörigt att hålla reda på vad som skrivits o inte. Att bara ignorera frågor men att bemöta surpuppor i kommentarsfälten ser fantastiskt dåligt ut.

      Ta detta rätt, försöker ge konstruktiv kritik!
      Kram!

     2. Angelica skriver:

      Då är ett tips till dig att i framtiden inte skriva om kommande inlägg som du sen backar på utan att informera dina läsare. Du besparar dig själv mycket energi som du nu lägger på att vi läsare tjatar och gläntar och tappar tålamodet på inlägg som du har lovat komma.

  2. Tyra skriver:

   Jennifer- Ja självklart ska ni få det också, var inte så jag menade såklart 🙂 Kram

 2. Ela skriver:

  Haha ja hur fasen gick det med munnen? Känns schysst o uppdatera om det när du bett om råd o fått massa tips?

 3. Stella skriver:

  varför blir ni ens förvånade? Detta är väl ändå typiskt Tyra att lova o lova men sedan aldrig fullfölja. Man får nog acceptera att Tyra helt enkelt inte håller måttet med bloggen längre. Kan lova att ett försvarsinlägg kommer upp inom de närmsta dagarna där hon bedyrar heligt att hon visst tänkt berätta hela tiden. Suck o stön..

 4. Erika, sambo, New York City skriver:

  Ser bra ut!!

  http://Erikalindgren.com

 5. Sofia skriver:

  Det tråkiga är att det ständigt lovas nystarter samt att du skriver mer om allt du ska skriva om framöver än vad du faktiskt gör nu. Allt ska komma senare och det ska alltid bli såå bra. Men det kommer nästan aldrig fast det utlovas saker ständigt. Om du inte utlovar saker konstant blir det bättre. Ett exempel är Milles tänder. Skriv inte om dem om du inte kan tänka dig att delge läsarna resultatet, även om det var dåligt.

  1. Stella skriver:

   +1!!

 6. Linn skriver:

  Vad jag önskar att ni kunde få in era pannband i xfull. Vi är så många som har stora hästar 🙂

  http://diamondscharm.blogg.se

 7. Epona skriver:

  Var inte syftet med detta boende i Småland att du inte skulle jobba en massa och prioritera häst och blogg? Förstår att det är mycket jobb med eget företag och speciellt om man har stora saker på G. Men när ska du ta semester på riktigt Tyra? Ta hand om dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »