Allmän pepp om livet

Tisdag 31 Maj 2016

Hej! Alltså tant-Tyra som varit ute i lördags och fortfarande är bakis! Haha. Dag 3 liksom, och jag vaknar och känner mig heeeelt överkörd. Ush! Det är faktiskt på grund av detta som jag aldrig dricker eller går ut annars- för det är verkligen inte värt det! Även om det är skitkul, så är det tre dagars helvete efteråt! Och visst, ibland får man avväga, jag går ut kanske 1-2 ggr om året max och då kan det vara värt det. Men nu får det dröja tills tanten får ut igen alltså, haha. Men idag är Therese här och hon är proffs på tömkörning så Mille ska få testa på det 🙂 Ska komma tillbaka med vår veckoplan i ett inlägg senare idag så får ni se 😀

Jag sitter och jobbar på med en grej som jag jobbat med så otroligt länge. Jag har rest genom hela Europa i bil för att kunna gå på möten för att förhandla om det här. Nu sitter vi i avtal på engelska som ska skickas till jurister, och det är tighta deadlines så pulsen är ganska hög 24/7, Piuuuh! Så sjukt stort och jag kan inte förklara i ord hur mycket jag längtar till att outa detta för er! Har knappt vågat nämna något om denna sak som jag jobbat med så länge då jag inte riktigt själv kan fatta att det är sant…känns verkligen så j*kla skitkul! Nu är det i princip klart men om man är entreprenör/egen företagare så vet man också att inget är helt klart förens alla avtal är påskrivna. Men i princip är det bara mig de väntar på så det känns rätt vattentätt att ändå nämna något här… jag kan liksom inte hålla mig längre vill bara skrika ut till hela världen att nått stort är på gång 😀

Jag längtar tills vi får in vår fina Exclusive Top igen, btw… Jag har slarvat bort min och jag vill både tävla i den här och jag vill även ha den privat. När jag har använt den här toppen privat på middagar och på stan så får jag alltid så många fina kommentarer om den och jag känner mig så fin! Uppklädd och elegant men ändå stilig och inte för mycket. Min och Milles tävlingsdebut bara ska göras i den här.

tyra11

Ett svar till “Tisdag 31 Maj 2016

  1. Nathalie skriver:

    Den är verkligen riktigt galant!! Älskar spets!!
    Kram http://nouw.se/naatly

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »