Allmän pepp om livet

Måndag kväll

Hej! Hoppas ni alla haft en fin dag? Jag har spenderat min dag här på gården och som vanligt så springer tiden iväg. Kan inte förstå hur fort dagarna kan gå här? Förmodligen för att man gör något hela tiden, och att det hela tiden finns något att göra. Nu är klockan 21.30 och jag har precis kommit in i huset efter att ha kollat på lite dressyrträningar. Stallet är inte klart, jag har inte ätit middag och jag har inte betat av allt i jobb-väg heller!?

Mille är så himla fin och det känns så himla kul. Dock så är jag som sagt väldigt stressad över att komma tillbaka med Norrköping, för för Mille så blir det ju ett helt nytt hem med nya rutiner… Så ska man hitta en tränare som passar och som kan hjälpa oss utvecklas… Jag vill verkligen hitta någon som engagerar sig och som är med mig och som verkligen bryr sig.  Jag vill hellre ha en väldigt engagerad person som finns där lite hela tiden, allt ifrån upplägg på träning, till tävling och till planering, en att kunna säga att jag tränar för en känd tränare.

Det behöver inte alls vara någon som är värsta tränaren, utan som är duktig från marken och som kan påminna mig om saker och finnas med mig på vägen. Jag uppskattar hellre en sådan hjälp än att träna för någon erkänt duktig tränare. Så sitter du här och läser, och bor i Norrköping och som vill ta sig an mig och Mille och hjälpa oss till vägen fram med utveckling och upplägg så får du gärna dra ett litet mail 🙂

sol1

3 svar till “Måndag kväll

 1. Natta skriver:

  Jag finns. Är engagerad, har fått höra att jag är bra på att undervisa. Är pedagogisk i grunden men min utbildning hjälper mig ännu mer på den punkten. Hållit på med hästar i drygt 22 år. Bor i Norrköping.
  Lycka till med mille. Ni passar bra ihop och jag ser utvecklingsmöjligheter för dig.

 2. Sara skriver:

  Kan du inte tänka dig träna för Cornelia?

 3. Emma skriver:

  Kanske Lisa F’lt?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »