Allmän pepp om livet

Söndag 22 Maj 2016

Idag fyller min fantastiska underbara mamma år, hipp hipp hurra ♥ Solen skiner och jag hoppas du får en fin dag mamma, vi får fira dig när jag kommer hem 🙂 Åh, jag har verkligen sovit som en stock inatt. Det var ju fullmåne i förrgår och då låg jag vaken nästan hela natten så det var riktigt skönt att få en hel natts sömn. Jag måste ha somnat på min hand i nått konstigt läge inatt, för idag värker handen som bara den. Kan knappt dricka kaffe för jag inte kan lyfta muggen!? Det bara strålar till som satan 🙁 Visst går det över fort om man bara råkat sova fel, för inget har ju hänt? Har lite panik inför mockningen och ridningen senare…Men det blir nog bra!

Idag ska jag till Gark igen och kolla på tävlingar. Idag är det tävlingar för storhäst. OM jag är tävlingssugen!? Jag var där igår och kollade på ponnytävlingarna, så himla gulligt! Jag dör… hade med mig kameran och ville så gärna ta massor av fina bilder på alla söta ekipage med deras grymma matchande outfits, men tror ni inte batteriet dog efter en bild 🙁 Idag är kameran laddad och följer med, men ändå…det är ju ponnyryttare som är sötast 😉 I medelsvår på d-ponny så var det otroligt kul att se hur skickliga ryttarna är. Etta och Tvåa i Msv B i kategori D-ponny blev Rasmus Svensson. Vilken talang och skicklig ryttare! Tror han kommer synas i de riktigt stora sammanhangen i framtiden på storhäst. För er som inte hört talas om honom, kom ihåg var ni läste det först ;P När vi tar in vår första herr-kollektion till Star Rider vet jag ju vem vi ska sponsra iallafall! Sjukt kul att se sån ridning på ponny 🙂

Åh, det var en liten tjej igår som red sin b-ponny och som ramlade av. Jag satt på en stol precis vid staketet, och hon ramlade av preciiiis vid staketet där jag satt, och det gick riktigt illa. Hon ramlade av och fastnade på nått sätt i stigbygeln så hon gled framför sin häst och hamnade framför, så hästen galopperade över henne och satte frambenen på hennes kropp och bakbenet precis vid käken. Hon svimmade av och ambulans fick komma. Riktigt otäckt. Någon som läser här som vet hur det gick med henne? 🙁 Ska fråga idag, har tänkt på henne, lilla gumman. Hoppas allt gick bra. Vilken skräck det är alltså, det är så himla lätt hänt. Och att behöva vara förälder och se det hända, för mamman stod ju också bredvid mig och såg allt på nära håll. Ush… Nej gud, undra om man nånsin kommer våga stå bredvid som ponnymorsa? :S Och dessa små ponnys i MSV, vissa hinder var ju nästan lika höga som de små ponnyerna. Måste ändå säga det- att jäklar vilka krigare dessa små tjejer är!

1. Haha Ja jag vet inte. Har ju snap som jag aldrig snapar på, men ibland händer det. Kommer inte ens ihåg vad jag heter på Snap :S Tyrasjostedt kanske?

2. Fina Mille, kolla hans busiga ponnyman med massor av vita strån <3. Igår trimmade jag på utebanan men startar och avslutar på asfalt.

3. Prisutdelning på Gark och lyckliga vinnare.

4. Kolla in vilka fina priser de har! Och helt fantastiska tävlingar, så fint och härlig anläggning. Tänkte skriva lite mer om tävlingarna ihop med bilderna som jag ska ta idag.

5. Star Rider på, alltid. Bästa och skönaste att rida i.

6. Lilla Kotte är alltis med såklart. Lojalast i världen! Sen sitter han utanför utebanan hela passet, även om det skulle spöregna så sitter han där och väntar tills jag är klar ♥

6 svar till “Söndag 22 Maj 2016

 1. Sara skriver:

  Åh hoppas det gick väl för flickan!skriv gärna om du får reda på något o får dela med dig för de inblandade.
  När du kommer tillbaka till ditt kontor så har jag mailat dig en foto.. dina kläder passar visst män! Haha du kommer få dig ett gott skratt. Det fick iallafall dina kollegor på starrider!!😂

 2. Annica skriver:

  Hej! Tjejen heter Lisa Carlsson och tävlarC-ponnyn Leonie och är en kompis till oss. Det gick bra. Hon har legat på intensiven i natt vet jag. Har säkert hjärnskakning. Så typiskt att inte vi åkte t Gislaved hade så gärna träffat dig och hade velat se vad du tyckte när dottern red. Blir det fler ponny tävlingar? ❤️

 3. Astrid skriver:

  Hej! Tjejen är min kompis och hon sov på sjukhuset inatt, men är hemma nu och mår bättre!😊

 4. Lisa Carlsson skriver:

  Hej det är jag som ramlade av på Leonie i Msvb i lördags. Jag mår i alla fall bra och har ett stort skrapsår vid tinningen. Jag låg på intensiv vård en natt men är tillbaka i skolan och på hästryggen igen! Det var verkligen fint av dig att skriv så om mig och det betyder mycket!❤

  1. Tyra skriver:

   Lisa- vad härligt att höra att det gick bra, tycker så synd om dig du var så himla duktig. Ta hand om dig och kämpa på, stor kram <3

 5. LILLGAMMAL - en annorlunda mammablogg skriver:

  Åh vad kul med killkläder!
  Både maken och sönerna behöver lite nytt 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »