Allmän pepp om livet

Lördag 21 Maj 2016

Hej på er! Hoppas ni alla mår bra <3 Jag ska snart göra ordning mig och åka till Gark, som är Gislaved-Anderstorps Ridklubb för att kolla på lite tävlingar. Idag är det ponnytävling och imorgon är det storhäst. OM jag är tävlingssugen? En vän är tävlingsledare så det ska bli kul att åka dit, ska berätta lite mer om det sen. Jag ska lätt dit och tävla på deras meeting i sommar! Längtar såååååå tills jag och Mille kan tävla! Nu i veckan ska vi hoppträna för första gången sedan han kom hit. Vi har tagit det väldigt lugnt, men det är bäst att skynda långsamt då jag ändrar om så pass mycket för honom nu i ridningen.

Här är lite bilder från gårdagen. Red ut Mille i skogen sent på kvällen när jag kom tillbaka hit från Norrköping, så fantastiskt det är alltså! Att bara sitta på sin drömhäst, höra fåglarna kvittra och se alla träd som har blommat ut överallt. Det är terapi! Igår trimmade jag honom en hel del när jag red ut. Körde mycket övergångar från skritt-galopp till galopp-skritt. Flyttade honom fram och tillbaka på vägarna och tränade på lyhördhet och att han ska ta min skänkel ordentligt. Mille har en tendens att stå still och galoppera när jag fattar galopp i nån sekund (alltså när jag fattar galopp från skritt så tar han de första två stegen på samma ställe istället för framåt). Jag vill att han ska bli mer pang-bom-fram. Vi kämpar på! Idag blir det ett pass på utebanan 🙂

3 svar till “Lördag 21 Maj 2016

  1. Louise skriver:

    Härligt Tyra 🙂 vill tipsa alla här att lyssna på ridpodden med lisen bl.a. Där får man såå bra tips om i princip allt , och härliga gäster har dom oxå !!

  2. Lina skriver:

    Du måste ju komma till Aneby om du hittar en tävling som passar! 🙂 fin bana, trevlig personal å gött fika 🙂

  3. Sarah Lindkvist skriver:

    Alltså älskar verkligen hans man!! Den ser som busig ut på nå sätt haha 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »