Allmän pepp om livet

Söndag 15 Maj 2016

Hej på er! Det fortsätter vara molningt, men här är det inget regn iallafall och det är huvudsaken. Andreas kom hit med katterna igår och så skulle vi kolla på Eurovision men jag somnade efter 30 minuter. Igår red bara Andreas, jag var så otroligt trött och seg och det är faktiskt lite onödigt att riskera foten just nu när smärtan klättrat ner under foten. Andreas fick rida barbacka på utebanan igår. Han behärskade det riktigt bra och eftersom jag inte vill låta honom börja trava riktigt än så är det ett bra steg med barbackaskrittning för att träna balansen. Jag tvingade honom rida lätt i barbacka (i skritt) för att dels lära honom förstå det med rätt sittben och även träna upp balans och styrka. Han gjorde det bra, och han har till och med träningsvärk idag…yes…haha.

Idag vill jag verkligen rida. Jag får se om Andreas börjar rida och jag hoppar upp en stund och bara kör lite mer avancerat skrittjobb och galopperar lite så Mille får jobbas igenom ordentligt. Idag kommer vi nog rida i ridhuset och jag kan ju rida om jag inte behöver använda foten att stödja med, får helt enkelt köra utan stigbyglar och så får vi se hur mycket jag kan jobba igenom Mille i och med att jag inte kanske kan använda högerfoten. I annat fall så får han iallfall springa av sig lite, man rider ju mest med benen ändå, men man använder ju alltid foten när man flyttar, gör fattningar mm. Så vi får se helt enkelt! Foten ska inte drabbas av detta, det ska bli bra nu så fort som möjligt. Gör det ont så är det bättre att vänta. Då hoppar jag av så får jag longera honom i lite rund och låg form istället.

Ikväll ska jag lägga upp filmen ”Mille Då & Nu”. Det är alltid lättare och roligare att se IRL. 

Såhär ser fossingen ut nu. Mycket mindre svullen men väldigt öm och blå. Har inte kollat på foten på två dagar och igår när Amelie frågade hur det var så sa jag att det är så konstigt för jag har så ont under själva foten nu. Jag fick ju ändå smällen på foten. Så tog jag av strumpan och såg detta. inte så konstigt att jag har ont under foten. Fan vilken smäll det måste ha blivit. Kan fortfarande inte förstå hur lilla lilla Stickan, 3 veckor gammal utan skor har fått till en sån här smäll… (Haha sorry hur mina tår ser ut kan ju inte klippa tånaglarna ens, vet inte om ni ser men mellan varje tå är det också lilablå blåmärken :S

3 svar till “Söndag 15 Maj 2016

 1. EVELINA skriver:

  Men gud, stackare . Måste göra fett jäkla ont :O
  Hoppas på att det blir bättre snabbt. ser ju ut som om du brutit något i foten eller en spricka.

  http://www.nouw.com/hurricane

 2. Linda skriver:

  Aj!
  Blåmärken rinner ju neråt. Det är en blödning under huden och blodet lyder tyngdlagen 😊

 3. Malin skriver:

  Jag hade också ont under foten när jag bröt två av mellanfotsbenen. Du måste kolla upp ifall du har brutit något, ser nästan så ut. Krya på dig Tyra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »