Okategoriserade

Vi är rätt trötta…

…eller underdrivet sagt: helt jävla totalt slut 🙈 Att komma hit efter månader med kaos-mycket jobb, stress, resor och möten i typ halva Europa så säger allt i kroppen ifrån nu. Det blir alltid såhär när man väl slappnar av för mig. Skilladen denna gång är att jag lyssnar på kroppen och kan känna av mitt beteende samt se ett mönster. Jag ska jag verkligen återhämta mig ordentligt här och ladda upp alla batterier. Sen när jag kommer hem så gäller det att hitta bra rutiner för ett fungerande normalt liv som är hållbart ❤️ Somnade idag efter morgonfodringen och har varit så trött hela dagen, och nu ska jag faktiskt gå och lägga mig för natten 😂 Amelie kvällsfodrar Mille så kör jag morgonfodring och utsläppet på hästarna i stallet imorgon 💪🏼 Hoppas jag vaknar som en ny människa:)

Glöm inte att jag uppdaterar lite mer än här på min häst-insta 👉🏼 riding_by_tyra 


4 svar till “Vi är rätt trötta…

 1. linn skriver:

  Jag har en fråga. Är det så att när en häst är såld och väntar på transport hem till de nya ägaren så bryr sig inte försäljningsstallet lika mycket om hästen? Jag tänker eftersom du skrev att han hade långa hovar och inte varit i gång på några veckor :).

  http://www.finest.se/linnsblogg

  1. Tyra skriver:

   Linn- Jag kan absolut inte tala för alla men självklart så brukar dom sluta bry sig när hästen är såld många ggr. Eller bry sig och bry sig, hästen får ju sin mat och sköts. Men som i detta fall så rids den inte alls lika mkt och i försäljningsstall står dom ju inte och borstar och fixar hästarna direkt. Att gå ut i hage är riskabelt med skador när hästen är såld. Så är det nog på de flesta ställen 🙁 kram

 2. Ida skriver:

  Skönt att höra att allt gått vägen, och att du ger din kropp och hjärna lugn och ro. Det verkar vara en himla fin häst du fått hem 🙂

 3. Emma skriver:

  Han är så himla fin din lilla pålle! ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »