Allmänt

Vad kan förbättras/ändras på bloggen?

Hej! Inom en framtid så kommer denna blogg göras om. Jag kommer även välja att ha domännamnet tyras.se på bloggen, det är det domännamnet som symboliserar mig och det jag haft i över 12 år- och nu är det enbart en blogg som gäller och det är denna, 4-ever…. Självklart kommer domänen ridingbytyra.se finnas kvar, alltså om ni klickar er in där så skickas ni vidare direkt till bloggen. Men allting kommer ta ett bra tag för jag vill en gång för alla att det ska bli perfekt. Och för det får jag investera i att anställa någon att fixa till allt det här. Min bloggportal kodade den här jättefina designen, men nu när vi satsar på en nylansering på Star Rider där vi höjer snäppet på design och kvalité så vill jag att bloggen också ska hänga på… Jag och min blogg är väldigt delaktig i Star Rider och det ska/måste finnas en snygg röd tråd tycker jag 🙂

1-1

Jo, jag har några frågor till er. När jag gick in på min stora stationära Mac så var min blogg väldigt liten, alltså väldigt smal… Men när jag går in från min bärbara Mac Book Pro- då är bloggen väldigt bred…. Jag skulle vilja veta lite vad ni tycker. Tycker ni att bloggen är för bred? Alltså att texten och inlägget där texten ligger i är för bred? Hur ser det ut på era datorer?

Headern ska självklart bytas, dock har jag ännu inte bestämt mig exakt för hur den ska se ut. Så himla svårt:S Men är det andra saker som ni tycker ska ändras eller fixas på bloggen? Ser att många skriver med sina bloggadresser i kommentarerna, finns det inget fält för det i kommentarsfältet? Typ såna saker- kommer ni på andra saker som kan förenkla och snygga till bloggen? Ni klickar säkert runt mer om mig och ser saker, så skriv gärna ner allt som kan förbättras och ändras…

Jag är HELT öppen för alla förslag. Hur kan bloggen bli snyggare? Hur ofta tycker ni att jag ska blogga, vad passar er? Det spelar ju ingen roll om andra bloggar 10 gånger om dagen eller 1 gång i veckan- vad passar mina läsare? Vad passar er? Är det något som ni hellre läser om- vad?

Jag blir väldigt tacksam om du kan hjälpa mig att göra bloggen mycket bättre. ♣

 Det är så kul att se tillbaka lite. Den här designen minns jag att jag var så jävla nöjd med. Haha:20130424-203400

Det här var också en header som jag hade ett tag:

 h13

Den här designen gillade jag jättemycket, vet inte men jag älskar denna bild på mig och Laban, Och ser ni min logga? Haha jag dör, jag lade in märke till den men Malin gjorde världens Kim Kardashian ass på mig:IMG_5262 (5)

Alltså den här designen är ju sjukt snygg tycker jag? Hmm varför bytte jag från den? Haha. Den här designen är nog den som jag tycker se mest proffsig ut. Det är lite det stuket jag söker- men snäppet ännu bättre 😉 Kommer ni ihåg var jag hade bloggen här? Det var ju teamtyra.se adressen iallafall. Min hjärna är ju väldigt trött så jag minns inte såna här saker :S 

tyras-design_header-2blogg

31 svar till “Vad kan förbättras/ändras på bloggen?

 1. Mirella skriver:

  På min dator blir sidan väldigt bred och texten stor vilket gör att det är jobbigt att läsa. Hellre en eller två kvalitativa inlägg om dagen än tio med bara en bild eller ”titta vad jag äter”. Jag jobbar om dagarna och kan inte följa någon flera gånger per dag så tio inlägg om dagen är bortkastat på mig:) Brukar gå in på morgonen och på kvällen för att läsa nya inlägg. Ser gärna att man varvar inlägg som häst, jobb och vardag (Det här gör jag idag) men också tips och råd. Gärna något inlägg på helgen också även om jag kan förstå om man vill vara ledig eller behöver vara ledig. Kanske kan skriva ett inlägg som tidsinställs så att man har något nytt att läsa på helgen?!

  Den svarta Team tyra designen är finast (tycker jag).

  Nej det finns inget fält för att lämna sin bloggadress bara namn och e-post.//Mirella
  http://www.livetmedhund.se

 2. Hanna skriver:

  Oftare uppdatering 🙂

 3. Madeleine skriver:

  Jag skulle vilja ha en ”like”knapp som insta och fb har!

 4. Anna skriver:

  KORTARE inlägg 🙂 Tycker ofta att du ramlar iväg lite i inläggen och ”maler på” lite om samma saker, bättre att hålla det lite kortare för jag orkar sällan läsa milslånga inlägg. Annars gillar jag varierade inlägg, gärna uppdatera 3-4ggr/dag 🙂

 5. Sandra skriver:

  På min dator är iallafall texten alldeles perfekt bred tycker jag, och jag är känslig för sånt. 🙂 För min del får du blogga hur ofta som helst. Gärna massa hästbilder och filmer! 🙂

 6. Therese A skriver:

  Jag tycker om att ha som ett schema med när inläggen dyker upp. Linn Olsson tycker jag har ett koncept som är fantastiskt. Ett inlägg på morgonen och ett på kvällen som stående och sen ett eller två under dagen. Ger en kontunerlitet och man vet vad man kan förvänta sig när man går in på bloggen, med vissa undantag såklart

 7. Isabella skriver:

  Jag går endast in på din blogg via mobilen så bredden på desktop spelar ingen roll alls för mig. Som någon annan skrev så röstar jag också för fler men kortare inlägg (men vet själv hur svårt det är ?). Och nej, det finns ingen möjlighet att länka sin blogg eller annan sida i dagsläget vilket är trist för ibland vill man höra/läsa mer om någon som kommenterat! Lycka till med bloggflytten!

  Isabella (http://www.ryttarlivet.com)

 8. Åsa skriver:

  Kortare inlägg, tätare uppdatering, återkoppling på tidigare inlägg .

 9. cecilia skriver:

  Fler och kortare inlägg! Orkar aldrig läsa när det är så mycket text xD

 10. Sara skriver:

  Kortare inlägg! Du inleder bra men flummar iväg och börjar skriva om saker som ska hända och inlägg du ska skriva om, skriver
  Om hur duktig du varit osv… Inte så kul stt läsa om tyvärr 🙂

  Den vore det ju trevligt om du kunde avsluta din frågestund som du hade för länge sen hahaha… Vi fick svar på en del men en hel del frågor fattas! 🙁

 11. moa skriver:

  Mycket fler inlägg PER DAG menar jag då. Som andra bloggare Linn Olsson / Nellie osv. Man vet vad man kan vänta sig när man går in på bloggen, inte glipor på 1 vecka så man blir besviken varje gång man går in (har respekt för ditt mående men det kan vara roliga rid bilder bara till o med från förr behöver ej vara värstinginlägg!)

  MYCKET HÄST! ♡

 12. Mikaela skriver:

  ett förmiddagsinlägg och ett eftermidag/kvällsinlägg tycker jag ev nån gång vid lunch om man har nått extra att säga 🙂 lite mindre inlägg, förstår de blir mkt längre nu än vanligt då bloggen inte är lika aktiv än och man vill då få med mkt direkt 🙂
  stilren blogg som är lätt att navigera på (finns inget ställe att skriva in bloggadressen på heller) jag blir så lycklig när du uppdaterar 😀 spelar ingen roll om de bara är ett hej så blir jag glad ^^

 13. Ida skriver:

  Håller med ovanstående om att dela upp inläggen i flera. Om du får inspiration när du väl börjat skriva och det blir långt så klipp ut en del och stoppa in i ett annat inlägg som kan tidsinställas några timmar fram, då får man något nytt att läsa senare samma dag och hinner/orkar ta sig igenom hela inläggen 🙂 .
  Bloggadresserna har ingen egen rad när man kommenterar, så det vore välkommet.
  Nya, fräscha bilder på hästarna är alltid roligt (men förstår att det är svårt att fixa i dagsläget när du inte har dom hemma). Hade även velat ha mer uppdatering om hur det går för dina damer hos Cornelia 🙂 kanske hon kan gästblogga ett inlägg då och då för att bara ge en update till oss som följt hästarna länge?
  Lite vardags-”här-och-nu”-uppdatering vore också kul, t.ex. direkt från stallet. Någon bild eller två och några få meningar om vad som sker och är på gång. Då blir det lite mer live-känsla.
  Throwback thursday vore också roligt, speciellt nu medan du inte har någon häst hemma. Leta upp någon gammal bild i arkivet och skriv om vad som hände den dagen bilden togs. Dels blir det mer hästmaterial på bloggen, och dels är det alltid kul att se tillbaka på sånt som gått bra.
  Ser mycket fram emot ny blogg och ny design, det är alltid lika kul att ta del av 🙂

 14. Z skriver:

  1. Kortare inlägg, du bara upprepar dig jämt.
  2. Sluta med alla nystarter – jobba bara på istället och låt läsarna SE en skillnad OM den kommer istället för att tjata om hur braaaaa det ska bli och sen händer det inget.
  3. Styckesindela både inlägg och svar på kommentarer.

 15. Ela skriver:

  Mest av allt i hela världen (nåja!) – INGEN MER NYSTART!
  Kortare inlägg, tycker du är rolig, skön o intressant men ändå orkar jag inte ta mig igenom dina inlägg!
  Två inlägg om dagen kanske?!

 16. Denne skriver:

  För det första, sluta m alla nystartar och nylanseringar. Ingen bryr sej, för vi alla vet att det ändå inte kmr hända nått nytt. Pröva ha lite framförhållning, planera inlägg, svara på frågestunderna dagen efter inte 3månader efter, throwbackthursday, dagens ämne, m.m. Vi vet inget vad som händer på dina dagar heller till exempel. Återkoppla det du skrivit ist för att lova och lova pch återigen lova.
  Tror vi alla också är väldigt trötta på hur fantastiskt detta ska bli denna gång, nästa gång & gången efter det snaaaaark Zzzzzz…
  För att ha bloggat i alla år du sägs ha gjort har du verkligen inte utvecklats i hur man underhåller sin blogg mellan alla ”nylanseringar”…..

 17. Anna skriver:

  Tycker om din blogg och respekterar hur mycket tid du lagger. Haller med ovanstaende, mycket kortare inlagg, laser tyvarr aldrig dina langa inlagg. Och…. Inga fler nystarter.. Kanns som om det ar 346e gangen nu. Tyvarr sa blir det langdraget. Bara kor!! Och inga svar pa tal… Jag vet att det kanns i hjartat, men du kommer inte kunna andra sjuka manniskors synpunkter. Sorgligt men sant. Svar pa tal ger inget, det blir tyvarr mer tjatigt… Annars super!!

 18. mia skriver:

  Gå tillbaka och se hur bloggen var när du hade bara Dario eller Dario, Lalle och Joe. Då var bloggen på topp! ?

 19. Marie skriver:

  Hej. Det har har inget med bloggen att göra utan med starrider. Jag önskar mig snörning i midjan på starriderbyxorna , mina glider nämligen ner, annars sitter dom bra.

  1. Carolina skriver:

   Nej fy inte snörning ?

 20. Jacki skriver:

  Jag läser ju helst med om hästarna ^^.
  Sen om du gör om denna blogg igen, se till att du blir nöjd denna gång så du inte behöver göra det igen på ett bra tag. Känns lite jobbigt att höra hela tiden att det ska bli nytt, och då passade inte det osv.

 21. Linnea skriver:

  Tycker nuvarande design är supersnygg och verkligen sticker ut. Menar då typografi, hur bilder visas över varje inlägg, mm. Byt header och fixa bloggfält i kommentarerna, skruva på denna goda grund i stället för att göra om helt

 22. Linda skriver:

  Det har du frågat så många gånger men du gör ändå inte som folk önskar.
  Så det är väl en tanke, lyssna på dina läsare.
  1-2 inlägg om dagen med kvalitet. När du har häst vill vi läsa om vardagen med hästen samt se några vardagsbilder.

 23. Milo skriver:

  Håller med. Mer häst och mer bilder och vardagsinlägg. Även om det så bara är en bild på en häst som betar i hagen eller du som putsar en sadel så är ögonblicksbilder intressant. Vi vill veta vad du håller på med nu och inte vad som kanske händer om ett halvår =)

  Och mer info om hästar du sålt. Lite lägesrapportering om dem och kanske några gästbloggare.

 24. Bea skriver:

  Jag anpassar mitt bloggläsande typ, så förväntar jag mig dålig uppdatering klickar jag mig in på bloggen mer sällan. Två inlägg om dagen behövs nog för att jag ska orka gå in och kolla dagligen 🙂

 25. Madeleine Carlson skriver:

  Kan du inte ha en sån där ”like” knapp som tex Kissie har under ett inlägg; ett litet hjärta man kan klicka på om man gillar ett inlägg?

 26. Cissi skriver:

  Bättre kvalitet på inläggen!

  Börjar bra, svamlar iväg med en massa oväsentligt och upprepar samma sak gång på gång. Saknar en röd tråd!

  Bättre struktur överhuvudtaget, dela upp inläggen; det här ska göras idag, det här har jag tänkt på, det här händer i framtiden osv istället för att ha allt i ett jättelångt inlägg. Du kan ju skriva allt på en gång men dela upp det i olika inlägg och tidsinställa. Då får du mer lättlästa inlägg, lättare att hålla en röd tråd i inlägget och kanske framförallt – mer uppdatering. Tyvärr tråkigt med så ojämn uppdatering, ska man lyckas med det måste inläggen vara kvalitativa.

  All respekt för ditt mående och det är SJÄLVKLART att det prioriteras högst, men försök undvika att lova sånt du inte orkar. Framförallt för din egen skull, då slipper du den pressen!

  Jag tycker att det är superintressant att läsa om ditt liv nu, du verkar må så mycket bättre och är verkligen på gång, men jag orkar inte läsa ett milslångt svammelinlägg utan någon som helst substans varje dag, tyvärr. Försök hitta en röd tråd i inlägget, ha en plan för vart du vill komma i texten! Och våga dela upp på flera inlägg om du behöver skriva allt.

 27. Josefin skriver:

  Jag veeeet att du inte blir glad nu Tyra men jag önskar att du GÖR dina frågestunder när dina läsare faktiskt tagit sig tid att skriva frågor. Vi har t.ex bara fått hälften av den förra och det har hänt att du inte svarat alls/ glömt bort någon. (och jo, vet att du sagt att det inte stämmer men jag och långa andra har kommenterat det då så det är faktiskt sant 😉 Du kanske råkade lägga det inlägget i utkastet, har för mig att du skrivit förut att du råkat göra det när du trott att du har publicerat) Vet också att det varit mycket för dig men som sagt, tråkigt när man tar sig tid att fråga frågor som många gjorde och sen bara du ignorerar. Så bättre på den fronten! Jag tycker inte det är jobbigt med långa inlägg, snarare kul, men håller med om att du kan snöa iväg ibland och upprepa samma saker. En sak till, önskar att du kunde kolla igenom din stavning innan du publicerar. Ofta mycket fel i dina texter vilket är lite störande. Speciellt när du ska skriva någon mening på engelska. MEN annars tycker jag allt är bra och det är såååå kul att du börjat svara mer på kommentarer!! Roligare som läsare då 🙂 Kram kram

 28. Rebecca skriver:

  Kortare inlägg, där stavning etc är korrigerat. Blir så mkt lättare att läsa och ta till sig av innehållet då 🙂

 29. Sofia skriver:

  bredden på min macbook air 13 tum är perfekt, lagom bred och inget att klaga på. för mig räcker ett inlägg om dagen, gärna inte mindre än det men gärna mer. förstår att det inte är lätt att hästuppdatera om man inte har egen häst men försök! hör gärna mer om dina hästar som är på andra ställen, även om jag följer dem hos deras nya ägare (joe tex). det som är intressant är ju just ur din synvinkel eftersom man följt dig så länge nu. sedan att inte säga b men säga a kan vara lite frustrerande hehe, lite som idag när universitetet sa att tentorna var rättade och klara men vi fick ändå vänta på våra resultat. gärna videoklipp på max 10 min, väldigt intressant. mer häst! hoppas allt går bra. kram Sofia

 30. Ala skriver:

  Den är för bred för min iPad. Måste zooma ut för att kunna läsa. Väldigt irriterande. Bättre på iPhonen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »