Okategoriserade

Näst sista dagen!

 Hej idag är det näst sista dagen på Göteborg Horse Show! Idag blir det en lugnare dag för mig. Var på mässan och jobbade i 10 h igår och pratade så mkt att halsen värkte på kvällen. Log så mycket att jag har träningsvärk i skrattmusklerna idag ? Och fötterna… Alltså aaaaaj vad ont man har, haha. Men fy tusan så kul det är! Igår skulle vi egentligen gå på fest, men jag däckade verkligen på sängen när jag kom hem ?

Såhär har det sett ut i princip hela tiden i vår monter på mässan. Idag är det lugnare. 

   
Det har varit ett heltidsjobb att bara vika byxor i lagerhyllan… Emma har blivit utsedd till vik-Gud! Tyvärr är typ 20 storlekar slutsålda men vi har hittat lite på lagret imorse så kom förbi och chansa om er storlek var slut igår ?

 Tänkte fråga er: Finns det någon som har extra biljetter över till kvällsshowen? Ibland är det ju så att man har, ni får gärna maila mig om det skulle vara så, ikväll skulle jag verkligen vilja se på hästar! Jag har alltid haft presspass och massor biljetter men jag har i te hunnit! Har ju kört massor utlottningar här på bloggen med biljetter, men denna gång har ingen tid funnits till något förutom jobb… Om någon har biljetter över till ikväll, maila till [email protected] ❤️

Vi vill tömma lagret idag så idag kan ni verkligen fynda i Star Riders monter! Även om ni redan varit där- gå tillbaka och kolla för nu är det billigt… ??

  
Längtar tills jag kommer hem och kan blogga ordentligt! Fylld med inspiration! I har plåtat så mycket! Dock kommer jag inte hem förens efter några dagar efter mässan. Varför? Jo för att vi ska på roadtrip och göra massor roliga saker. Jag kommer fylla bild-arkivet och minneskorten med ännu mer material!

Nu kör vi! Idag står en plåtning på schemat, ett möte, jobb i monter, förhoppningsvis en kvällsshow i arenan och efter det ska alla som jobbat i Star Riders monter äta middag ihop:) Har verkligen haft bästa teamet här ?

  

7 svar till “Näst sista dagen!

 1. Sissela skriver:

  Jag köpte ett par ridbyxor i lördags, som jag tog på mig så fort jag kom hem efter en lång dag på mässan (jag jobbade i en monter hela dagen). Problemet var bara att de var så sköna att jag inte ville ta av mig dem. De var skönare än alla andra både ridbyxor och vanliga byxor jag någonsin har provat. Jag tror inte att jag någonsin kommer att vilja rida i något annat. Självklart gick jag tillbaka under lördagen och köpte ett till par 🙂 jag hade velat berätta för dig irl att de är helt underbara, men du var inte där när jag gick dit. Bad därför en av de som stod i montern att berätta detta för dig. Men jag skriver det här också för säkerhetens skull om hon har glömt det 🙂

  Vill även påpeka att ni hade den absolut bästa servicen på mässan! Personalen var personlig, tillmötesgående och kunnig.

  Jag hoppas att du fortsätter att designa ridkläder 🙂 kram

 2. Johanna skriver:

  Hej! Jag köpte ett par tights i lördags på mässan, hade behövt komma i kontakt med er angående dessa. Hittar ingen flik med kontakt.. Maila gärna mig så fort som möjligt så tar jag frågan osv där 🙂

  1. Daniela skriver:

   Hittade [email protected] på starriders hemsida 🙂

 3. Jessica skriver:

  Blev d ingen önskelista i år :((

 4. Vendela skriver:

  Köpte tävlingstoppen och jag bara ÄLSKAR den! Tror dock jag köpte en storlek för stor men äsch, den är snygg ändå och jag kan andas under kavajen! haha

 5. Towe Lind skriver:

  Hej Tyra!
  Jag var i er monter idag och jag blev så lycklig när jag hittade den! Jag älskar verkligen dina produkter för de är så snygga och har så bra priser. Du började prata med mig och åhh så glad jag blev, haha. Blev lite starstrucked såklart… Du är så himla trevlig och snäll! Så det jag ville med detta var bara att berömma dig helt enkelt, för att du är en härlig person och en väldigt duktig entreprenör 😉
  Kram Towe

 6. Sara Sjödin skriver:

  Hej Tyra! Eftersom du är en av de mer kända ryttarna i hästsverige som dessutom även sysslar med frihetsdressyr och helt uppenbart sysslar med mjuka och lugna metoder. Hur ställer du dig till händelsen på framridningen där Penelope Leprevost bestraffade sin häst som snubblade?

  http://www.expressen.se/gt/sport/det-ar-fruktansvart-att-ingen-reagerar/

  Tycker själv att kommentatorn säger att hästen ”sover” och förtjänar en tillrättavisning. Vad är din kommentar till detta?

  Tycker förövrigt att din blogg är super, är en av de få bloggarna jag faktiskt läser. Massor av kramar til dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »