Okategoriserade

Helskodda ridbyxor

Ja nu blir det mer reklam här. Men som någon klok människa skrev… Jag äger ett ridsportsmärke. Det är Göteborg Horse Show. Star Rider har monter här. Vi lanserar nyheter. Jag har tagit fram produkterna. Jag är väldigt stolt över produkterna. Min blogg går ut på att tipsa om mina favoritprodukter= självklart de jag själv tagit fram! Sedan kommer jag också tipsa er om andra märken, butiker och produkter. Men här nere har jag knappt tid att starta datorn, fixa bilder mm. Mässan är öppen från 08.00-22.00. 

För er som inte gillar detta med reklam. Då får ni sluta läsa. Allt i bloggar är reklam och vi lever på reklam. Så att vi kan fortsätta driva en blogg som alla får läsa gratis och helt fritt ❤️ Surar man ihop för det, då är det faktiskt bara ens eget fel och problem.

Nu vill jag viss upp vår andra nyhet- våra helskodda ridbyxor! Dessa är höga i midjan, med knapp och dragkedja. De är de stretchigaste som finns, så otroligt bekväma och sköna. Bara att vi jobbat i dom hela dagarna säger en hel del ? Finns i svart med svart silikon och marinblått med svart silikon. Man får värsta rumpan i dom ? Länge sen som jag tyckte min rumpa såg så fast o fin ut (tills jag tog av byxorna haha ?). Du sitter som limmad i sadeln med dom…

   
    
 

23 svar till “Helskodda ridbyxor

 1. Sanna skriver:

  Men åh, ja äntligen 😀
  Så jäkla jobbigt att jag inte kommer kunna komma till mässan i år pga sjuk häst å hjälper min svägerska att flytta. Men hoppas de kommer på hemsidan så man kan beställa 😀

 2. Elisabeth skriver:

  Otroligt fina! Hoppas oxå att de kommer så man kan beställa hem dem…samt de lila Ridtightsen! ? Önskar dig en härlig helg på horseshow! ?

 3. Micke skriver:

  Det blir verkligen helt meningslöst att följa kommentarerna när du raderar hälften av dom. Självklart är det toppenroligt att du är nöjd m dina kläder men det finns något för alla. Jag skulle aldrig ta på mig ridkläder som ditt märke som gör att jag ser ut som en orienterare MEN det är ju kanonbra att så många som inte är en klädsnobb som mig verkligen tycker om dina kläder. Jättekul men alltid roligare med ett levande kommentarsfält ?

 4. Jeanette skriver:

  Åh himla snygga ! Vill ha ?

 5. ole skriver:

  Hei. Er disse bare for damer? Eller får man dem i herrestr og?
  Liker bloggen din forresten 🙂

 6. Ida skriver:

  Fast alltså, man bloggar ju gratis. Man behöver inte pengar för att kunna blogga.

  1. Linnea skriver:

   Fast detta är tyras jobb som hon lägger ner timmar varje dag på.

 7. Kimona skriver:

  Hoppas de kommer finnas i vit färg sen! Bara måste ha dom då. Vill man ha helskodda solikonridbyxor som är vita så kostar de minst 1.500 någon annanstans. Så hoppas det kommer!

 8. Pixiepatrullen - Åsiktsmaskin & mamma med NPF skriver:

  De ser verkligen JÄTTESNYGGA ut Tyra!

 9. Linda skriver:

  Har dom den jättestora loggan på benet?

 10. Alex skriver:

  Dessa ser ju heelt fantastiska ut!
  Nu langtar jag verkligen att kunna bestalla hit till Italien!
  Undrar hur dessa samt leggingsarna ar i storlek!??
  Vill inte att det ska bli fel,det blir ju lite jobbigt att behova byta..
  Grattis for dina fina nyheter Tyra!!

 11. Clara skriver:

  Någon som vet vad dessa kostar?? 🙂

 12. Bea skriver:

  Super snygga!!!!!!!!

 13. Alva skriver:

  Kan du inte ta fram några med coolt mönster i silikonet? Typ blommigt <3 gärna som tights, köpte mitt andra par igår på mässan och ser fram emot att rida i dem då
  Mina första nästan är utslitna emellan benen *skrattemoji*!

 14. Eazy skriver:

  Mamm sen köpte hem ett par av dina knäskodda ridleggins och jag undrar om ”silikonet” verkligen ska vara så plastigt? Har själv ett par Animo-ridbyxor med silikonskoning och de har grymt bra grepp och känns som riktig silikon. Fick mamma hem ett måndagsexemplar eller ska det kännas så plastigt?

  1. Cissi skriver:

   Mina är tyvärr också väldigt plastiga, och helt snorhala mot lädret så att man glider omkring som en tvål i sadeln, kan inte ens rida med dem 🙁 får faktiskt bättre grepp i oskodda ridbyxor dessvärre. Lite surt, särskilt som jag köpte två par. Används som långkalsonger eller på vilodagar hehe.

   Jag hoppas dock att det är åtgärdat till de här helskodda, för de är riktigt snygga!

  2. Linnea skriver:

   Animo kostar från 2000 spänn och uppt och Tyras tights 399kr. Då bör man väl förstå att det är skillnad och att man inte kan räkna med samma silikon?

   1. Emma skriver:

    Mina är också plastiga i silikonet. Precis som på bilderna i bloggen upptäckte jag flera trådar som hängde ut. Ingen sådan superkvalitet som Tyra utlovat tyvärr.

 15. Jenny skriver:

  Blev jättekär i dessa ridbyxor, men på dina bilder så ser man flera lösa/spruckna sömmar/trådar som hänger. Använder du ett par samples eller blir dom fort trasiga….?

 16. Mikaela skriver:

  Dessa måste jag ju prova!!?

 17. Jennifer skriver:

  Du måste lägga in dessa helskodda på hemsidan så fort som möjligt!! Skriv gärna sen i ett inlägg (eller här) hur de är i storlekarna, är de samma som leggings’en? Eller är de mer tighta eller hårdare i midjan? Gärna vad du har för storlek också! 😀 Älskar dessa leggings och kommer älskar de helskodda ännu mer hoppas jag! 😀

 18. Pernilla skriver:

  Kommer de komma i vitt? Behöver nya tävlingsbyxor typ nu o letar efter ett par med hög midja o silikonskodda 😀

 19. Helena skriver:

  Provade dessa på mässan och ja dem var helt fantastiskt sköna! Meeen… dragkedjan var inte bra :/ jag provade stl 36 som jag brukar ha och dragkedjan liksom åkte ner så fort man rörde sig som om den inte fastna. Provade även stl 38 men samma sak där och då blev dem även lite stora vid knäna. Riktigt synd för i övrigt helt underbara ridbyxor!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »