Okategoriserade

Tips – bygga egna titthinder

När jag hade gården byggde vi ofta titthinder i ridhuset att träna hästarna på, det fanns inga gränser! Haha! Vi satte mjukisdjur under hindret och hängde upp handdukar i alla möjliga färger för att göra ett räcke mer likt en mur. Innan vi fick våra snygga bommar fick vi ta vad vi hittade, oavsett om det var en björkstock eller ett plaströr, haha!

Jag älskar att kunna nyttja saker som inte längre används, till någonting nytt. Till exempel att ta gamla bildäck och spraymåla i roliga färger och ställa under hindren för att det ska bli mer tittigt. Man kan även samla stockar och granris från skogen att bygga med. Varför inte bygga en egen mur av ved och få det mer likt terränghinder.

q33 q24 q14

3 svar till “Tips – bygga egna titthinder

 1. Ellen skriver:

  Så himla gulligt med gosedjuren ändå 🙂 //ellenshorselife.blogg.se

 2. Jennifer Strand skriver:

  Ett riktigt bra tips! Ibland glömmer man att vissa grejer kan användas på mer än ett sätt?
  Har tidigare endast fått ihop ett hinder av halm (morotssäckar i nät fyllda med halm utplacerade under de upplagda bommarna med kvastar som ramar in lutandes mot hinderstolparna) så dessa tipsen är kanon. Tänk vad man kan göra med gamla bildäck och en blå handduk!

 3. Deborah skriver:

  Tog själv två hö påsar och en tjockare gren (som jag hittade på marken) och använde som titt-hinder/miljöträning, imorse i hagen. Min ena miniatyrhäst älskar att tänka, göra tricks, etcetc. Hon gör allt för att få höra orden ”DUKTIG, DU ÄR SÅ SÖT, KOM IGEN STUMPAN DU KLARAR DET”. Hon är bara 3,5 år gammal. Ser en positiv, stor framtid med henne! Min lilla trick-unge ? hon är så sjukt smart. Jag behöver bara prata med henne och ha händerna ”som om jag håller i luft-tyglar” över henne – hon förstår! Hon VILL alltid göra rätt och göra alla glada. Lätt är hon att få motiverad också haha. Bara att säga ”kom igen, du är ju jättefin” – då kommer hon glatt springandes igen 😉

  Hon hoppade glatt över höpåsarna iallafall. Glad över att få visa vad hon kan 😉
  Hennes halvsyster Lavinia (också 3,5 år gammal) petade och krafsade på påsarna bara haha. Varmblodet sträckte huvudet över dom – då tyckte hon att hon var duktig 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »