Okategoriserade

Erbjudande endast idag

Varje dag denna vecka kommer ett grymt erbjudande upp på Star Rider. Erbjudandet gäller enbart för dagen, och så länge lagret räcker. Så klicka er in på  Star Rider dagligen denna vecka för att inte missa att fynda fina saker billigt ?

  

6 svar till “Erbjudande endast idag

 1. Linda skriver:

  Tyra, jag förstår att du bara missat det men kan du inte märka detta som en annons så att du inte blir anmäld igen till RO? Jag såg länken till den fällande domen på blondinbellas blogg. Det kan ju inte vara så kul att behöva lägga energi på det mitt i allt. 🙂

 2. Lina skriver:

  Hon behöver ju givetvis inte ange ett inlägg som reklam/annons när det gäller hennes eget företag. Det är bara vid samarbeten med andra företag, där bloggaren gjort någon form av vinst (i form av pengar eller varor) som man måste ”märka” inläggen.

  1. Jo skriver:

   Nej, det hon blev fälld för var reklam för Star Rider. Läs på.

  2. Linda skriver:

   Precis som Jo säger så är det så att man inte får göra reklam för eget företag heller.
   Du får läsa på lite innan du svarar 😉

   Detta vet ju Tyra med numera så hon har ju helt klart bara missat att lägga till det.

 3. Lina skriver:

  Det är ju knappast smygreklam. Hela inlägget är ju ett erbjudande=annons. Kan inte bli tydligare. Var inte så ettriga och bitchiga hela tiden.

  1. Jo skriver:

   Läs själv vad reklamombudsmannens opinionsnämnd redan fastslagit. Googla på.

   Ingen här säger att de har rätt, bara att det faktiskt är så. Verkar inte spela nån som helst roll att det är ens eget företag och hur uppenbar reklam som helst, man blir fälld ändå.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »