Okategoriserade

Blogg-comeback

Tja! Så jäkla sugen på en blogg-comeback! Alltså inte varit såhär taggad på ett år. Igår kväll satt jag och skrev på ett inlägg i över 2,5 timmar… Och nu pratar vi sanningen om så mycket. Det är så otroligt mycket som ni inte vet om som har hänt… Så många jobbiga motgångar med hästar, hästköp och det är ihop med min erfarenhet om att köpa häst från försäljningstall i Holland.

Fram med popcornskålen ?? Men jag tror att efter det här mer öppna, ärliga och framförallt avslöjande inlägget som kommer, så kommer ni få mycket mer förståelse för mig och allt som hänt. Bara att äntligen skriva av mig av allt som hänt mig, alla jobbiga motgångar och trassliga affärer gjorde att det kändes som en stor sten som släppt. Men jag känner mig redo att berätta ALLT nu.

Jag är redo att börja om. Jag vill börja på noll. Jag kommer dra ett streck över allt som hänt senaste åren, träna gärnet och verkligen kämpa. Jag är redo, jag har två väldigt fina hästar att testa till helgen och efter att ha pratat med familjen, hört mig för, så känns det otroligt bra i ❤️:at. Men det är ju än så länge bara en känsla. Längtar till att få prova, jag är redo!

Den här bloggen har haft stor betydelse, både i fram-och motgång. Nu när jag fått skriva av mig mer ärligt- som mig själv- så bearbetar jag allt som hänt. Den här bloggen har varit ren ångest det senaste året. Ni har nog märkt av det. Jag har inte bara haft väldigt många motgångar med hästarna, utan även otroligt svårt privat. Nu mår jag väldigt bra igen. 

Kollar jag innan det, när jag gjorde mina träningsvideos te x och allt- ja ni ser ju skillnaden. Det var jag. Men tänk vad häftigt att den här bloggen varit så stor trots att jag inte ens visat upp nån ridning sista tiden ? Det är jävligt stort, coolt! Jag längtar till att börja en ny resa, med en ny fyrbent vän och med er ?  

  

Ps. Ni missar väl inte Star Riders utförsäljning på onsdag kl 15.00-20.00. I Norrköping och jag vet att tjejerna satt helt sjukt låga priser ? Glamma till det en onsdag kväll och ta med några vänner på en roadtrip vetja?  

24 svar till “Blogg-comeback

 1. Alexandra skriver:

  Blev så j*vla glad när jag läste de här inlägget. Jag har läst din blogg sen du hade Dario och jag vet hur tufft du har haft de. Jag fick massa flashbacks när jag läste de här inlägget. De hade vart så kul om du kunde göra mer vardagliga inlägg om din häst sen när du väl har hittat o köpt den. Älskar allt vardagligt och rutiner osv❤️

 2. Jo skriver:

  Jag tänker att du kanske inte ska prata så mycket om att vilja göra nystart och satsning etc utan bara göra det? Vi har sett SÅ många såna inlägg så det känns lite ”jaha, igen” mest bara. Visa att du satsar istället för att bara prata om det :).

  1. Ela skriver:

   Precis min tanke! Å jag brukar inte orka bry mig såpass.. Men nu kände tom jag att ”skriv inte det IGEN, gör bara!”

 3. Sara skriver:

  Tycker det är dåligt att du ignorerat frågorna i förra inlägget om detta.

  Är det bara defekta varor?
  Kan man betala med Swish?
  Varför bara kontanter?

  1. Linda skriver:

   Det får du väl maila kundtjänsten och fråga om kan man tycka.

   Har du ingen lust att göra det så kan du ju ta mina gissningar istället….

   Är det bara defekta varor?
   Det är en utförsäljning av lagret, inte defekta varor.

   Kan man betala med Swish?
   Endast kontanter står det klart och tydligt. Är swish kontanter?

   Varför bara kontanter?
   Inte din ensak. Företaget har ingen skyldighet att redovisa beslut inför dig.

   1. Sara skriver:

    Det stod andrahandsförsäljning i annonsen. Jag vet inte vad det är? Antar att hon menar andrahandssortering, dvs defekta varor, men inte säker. Jag ville helt enkelt veta vad det betyder samt om det kommer finnas ”vanliga” varor också.

    Vad gäller Swish har man på tidigare utförsäljning/loppis kunnat betala med det. Så det vore ju inte omöjligt att det går nu också.

    Linda, du är otroligt otrevlig. Hoppas du mår bättre snart.

 4. Jannikes Ryttarhälsa skriver:

  You go girl!! ser fram emot fortsättningen! <3

 5. Kimona skriver:

  Nystart igen? Märkte inte den förra. 🙁

  1. Dressyrryttare skriver:

   Märkte inte av den utlovade bloggpausen heller 😀 många löften blir det!

   1. Dressyrryttaregohome skriver:

 6. Anna skriver:

  Kommer det här långa inlägget att komma upp snart eller kommer vi att få små teasers om det först i några månader?

 7. Lovisa skriver:

  Hur många omstarter tål läsarna?
  Troligen oändligt många eftersom vi inte märker någon skillnad.

 8. kajsajohansn.blogg.se skriver:

  Vad ligger butiken? Kanske ska svänga förbi!

  1. Tyra skriver:

   Koppargatan 11 i Ingelsta, vad roligt!

 9. Ellen skriver:

  Personligen så tror jag inte du ska göra ett ”popcornsinlägg” med massa saker vi inte vet om. Gör din nystart med nya friska tag bara. Skit i det gamla. Vänd blad. Risken är bara att det blir massa ältning och så kommer folk säga ”vad var det vi sa”, och blabla. Förstår att du kanske känner dig missförstådd, men den här negativa spiralen med ”outningar” och svar på tal eldar bara på de läsare som vill hitta fel hos dig.

  Nej, skit i det. Börja bara om på nytt med nya glada inlägg och skit i det som var. 😉

  1. Jenny skriver:

   Word

  2. Jo skriver:

   Spot on! Håller verkligen med.

  3. Jo skriver:

   Yes! Håller med 🙂

   1. Jo skriver:

    Haha! En till med exakt samma namn som jag? 😀 Ser ju ut som att jag sitter och pratar med mig själv här 😀

    1. Jo skriver:

     hahah Ja 😀 😀

  4. Linda skriver:

   Äsch klart Tyra ska publicera. Dels är jag jäkligt nyfiken och dels gillar jag popcorn.

   1. Erika skriver:

    Word på den! *gårdetbramedostkrokar

 10. Sophiep.blogg.se skriver:

  Kämpa på Tyra! Vi väntar med spänning! =)

 11. Lina skriver:

  Men nej. Inte igen. Inga fler milslånga inlägg om varför hela världen varit emot dig trots att du är så oskyldigt felfri. Alltså hur mkt otur man än kan ha så kommer man ju inte ifrån att om det luktar skit vart man än vänder sig så bör man kolla under sina egna skor. Dina erfarenheter av att köpa häst från stall i Holland som horder av läsare varnade dig för? Ja det var ett dumt beslut av dig. Att dom är skit är ingen överraskning och att outa detaljerna kommer bara få alla att känna ”ja vad var det vi sa”, inte ”stackars lurade dig”.

  Nu har du snackat om diverse nystartar typ tusen ggr. När du byter portal, när du stängde ner andra bloggen, när du ska ha en blogg för allt, när du ska ha två bloggar igen, när du byter portal IGEN. alltså gör det bara. Många är nog rätt ointresserade av ett inlägg dör det ska handla om gammalt att älta en välta till och uthängningar, svar på tal, förklaringar om varför du inte är ansvarig för ganska många dåliga beslut (nej, man köper inte häst på häst efter ett videoklipp på nätet, speciellt inte när just det sortens köp gått åt skogen innan).

  Börja bara om istället. Sluta snacka och bara gör. Mer verkstad så att säga. Ingen annan bloggare håller på så här om och om igen och de är faktiskt helt ärliga och öppna de med (känner en del personligen så det vet jag faktiskt).

  Popcornen åker fram hos dom som bara väntar på att få säga ”hah, vi visste bättre än dig” och även om dom kanske gjorde det vet vi alla hur du reagerar på såna kommentarer.

  Läs själv dina inlägg från Dariotiden och se vad alla älskade då. Ta det därifrån.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »