Allmänt

Söndag

Hej! Haha blir ganska kort inlägg eftersom jag tänkte skriva om min dag, har gjort en klar redogörelse för min dag på andra bloggen och om jag ska nämna allt ”hästigt” så blir det ju inte jättelångt. Idag har jag kollat på hoppningen live från Helsingfors! Så sjukt fina ritter och fina hästar. Till 150:n kom Fredrika hit, som också är en av Star Riders teamryttare och otroligt talangfull ♥ Vi kollade på hoppning och pratade om: HÄSTAR 😀

Sedan skjutsade jag henne till stallet och hälsade på mini-mys-Doris. Alltså världens snällaste gulligaste lilla mini. Och Fia med barn som har hand om Doris såklart. Hon mår jättebra, stod och smaskade så högt som bara Doris kan göra. Alltså hur kan en så liten häst låta så mycket när hon äter? haha… Nån kväll i veckan ska jag tillbaka och hålla en hoppträning med barnen och Doris, hihi. Hon hälsade till er alla!

Haha… Doris börjar fälla. Det jag håller i är alltså hennes päls efter att ha kliat på hennes hals i någon minut…. Hon är typ en enda stor hårboll. När det blir varmare ska hon rakas och det älskar hon, skönt att bli av med allt hår ull. Bild nummer två… haha känner ni igen er? Smart att ta uggs, spånet går ju aldrig bort hur man än gör. Men men, det var väldigt värt det <3

5 svar till “Söndag

 1. S skriver:

  Helsingborg skulle det nog stå? 🙂

 2. Madde skriver:

  De blev ändå ett roligt och mysigt inlägg, det är ju precis sånt vi vill läsa om. Hur din dag är och vad du gjorde. Visst blev de längre inlägg på andra bloggen men spela roll.. Du hade kunnat skippa hela de första där ”Haha blir ganska kort inlägg eftersom jag tänkte skriva om min dag, har gjort en klar redogörelse för min dag på andra bloggen och om jag ska nämna allt ”hästigt” så blir det ju inte jättelångt” Ett tips bara. 🙂
  Gillar din blogg eller bloggar!

 3. sara skriver:

  Så sjukt söt! Jag vill också ha en Doris:)
  Hur gammal är hon, eller vet du det? Fick du reda på det från förra ägaren?

 4. Jacki skriver:

  Jag brukade alltid ta en av de lite halv hårda borsta till hästarna och soppa av mina skor med.
  Funkar galant och nästan allt försvinner ?

 5. Sara skriver:

  Wow! Skorna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »