Allmänt

Hjälp mig att göra bloggen bättre!

Edit- Hann bara ha uppe inlägget i cirka 20 min innan jag såg att det inte funkande att rösta via mobilen. Så här kommer det en ny variant som fungerar. Ska bli så spännande att se vad ni tycker 🙂 Hoppas så många som möjligt kan svara för att göra bloggen bäst!

Hej!  Håller på att göra en liten koll på vad det är ni gillar mest här 🙂 Så bloggen kan bli ÄNNU bättre i framtiden! Ser nu att ni enbart kan klicka i ett svarsalternativ, tanken var att ni skulle kunna klicka i flera :S Aja, men då får vi göra så att ni klickar eran absoluta favorit-kategori istället 🙂 Tack snälla 

Omröstningen Vilka är dina favorit-inlägg på denna blogg? finns på fnul.se
Håll en omröstning om vad som helst! (Det är gratis och ingen registrering krävs)

11 svar till “Hjälp mig att göra bloggen bättre!

 1. Jossan skriver:

  Jag tycker att det roligaste med bloggen är att läsa om det dagliga arbetet med DINA hästar, hur de mår och vad ni gör. Inte så mycket allmänt hästsnack utan mer den personliga biten om hästarna. Jag gissar att det inte blir så mycket av den varan nu på ett tag men det är den biten jag gillar mest och jag ser fram emot att det förhoppningsvis kommer tillbaka när Fleur är hemma igen och kanske någon mer häst?

  Kram!

  1. Emma skriver:

   Håller med Jossan här. Men det fanns ju inte riktigt som alternativ 🙂

   Vad jag INTE vill ha mer av är ”åsiktsinlägg” där argumentationen saknar fakta. Det är lite tröttsamt när någon kommer med något som denne tror är mind blowing, men som de flesta andra som är gamla i gemet diskuterat i flera år sedan. Eller inte ens gamla i gemet, det räcker med internetuppkoppling och ett något källkritiskt tänkande.

   1. Dressyrryttare skriver:

    +1.

 2. C skriver:

  Gillar att läsa status om dina hästar!

 3. Johanna U skriver:

  Jag satt och kollade på dina gamla videos på youtube och såg klippen där du rider för Eva Ursin på bla hennes häst Chambord! Måste bara fråga dig vart det är du är någonstans då, ser ut som där jag bor nu (södra Frankrike) jag kanske är helt ute och cyklar men skulle vara kul att veta 😛

  1. Jill skriver:

   Eva bor i Schweiz om jag inte missminner mig och i franska delen, hon har instagram och där finns så härliga hoppbilder med bergen i bakgrunden!

 4. Linda skriver:

  Inget av alternativen, vardagsinlägg om hästarna.

 5. Elaine skriver:

  Jag tyckte absolut bäst om din blogg den period du bodde på Wiggeby och hade Lalle m.fl. och samarbetet du hade då med H&M-ridfilmerna. Då läste jag dagligen. Aktiv renodlad hästblogg med nyheter, bra ridövningar och aktivt tävlande. Det hände mycket och var alltid bra kvalitétsbilder till inläggen, filmer på övningarna och rapporter från tävling och träning. Kul! Följer dig nu också men kikar kanske in ett par gånger i veckan… 🙂
  http://faldarello.com

 6. Denise skriver:

  Håller med Jossan och Linda.. Mer vardagsupdate om dina hästar, dagens ridpass, veckans schema, hur dom känns osv. Inte så mycket allmänt, det är det personliga man vill åt!

 7. Emma skriver:

  Håller med andra som kommenterat. Vad du gör i vardagen med dina hästar, personligt om dig och dina hästar.

 8. Madde skriver:

  Håller med alla de som kommenterat. Är inte intresserad av åsikts och diskussion inlägg. Ang ridgrejer o outfits räcker de med o se dina egna grejer från starrider. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »